Accommodatie te koop

Geheel ingerichte accommodatie voor opleidingen/workshops/trainingen
met overnachtingsruimte voor 40 personen

Helios Centrum, Badhuisweg 3 te Heerde


Interesse? bel: 06-46367918 of mail.Een uniek vormgegeven accommodatie waar er maar een handjevol van zijn in Nederland!

Bijzonder geschikt voor een therapeutische of spirituele school die hun aanbod in een eigen centrum wil gaan aanbieden of voor een ondernemer die een eigen spiritueel centrum wil runnen en wil verhuren aan aanbieders van opleidingen/workshops. Overname van veel Helios aanbod en huurders mogelijk. Ook geschikt voor een praktijk (of groep praktijken) die veel groepswerk aanbiedt met overnachtingsmogelijkheid.

Op een mooi vormgegeven, geaccidenteerd eigen terrein van 7000 m2 bevinden zich:

4 hoofdgebouwen

7 buitenslaapruimtes
Naast deze 4 hoofdgebouwen zijn er 7 fantasievolle buiten-slaapruimtes die verspreid over het terrein zijn gebouwd/neergezet.
Er is overal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen (hout, natuursteen, halfedelstenen).

2 groepen, veel 1- en 2-persoons slaapruimtes
Er kunnen 40 personen overnachten in de accommodatie. Er kunnen 2 workshops met volpension tegelijkertijd plaatsvinden.
De accommodatie bevat relatief veel 1-persoons en 2-persoons slaapruimtes.

Vergunning perceel
Het onroerend goed heeft een maatschappelijke bestemming en is vergund voor
het gebruik voor het geven van opleidingen, cursussen en behandelingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei, het bereiden van maaltijden en de gelegenheid voor logies.

In bredere zin is het onroerend goed ook geschikt om uit te baten als groepsaccommodatie of voor een aanbieder van trainingen/behandelingen op het gebied van gezondheid en/of wellness met overnachtingsmogelijkheid.

Overnemen reserveringen Helios
De beide eigenaren Dick Nijssen en Arianne Groeneveld bieden sinds 1992 eigen trainingen aan in dit centrum, aangevuld met trainingen door collega-leraren en huurders.
Zij bieden hun centrum te koop aan omdat zij op een leeftijd zijn gekomen waarop zij het wat rustiger aan willen gaan doen.

Wie onder eigen naam een cursuscentrum met eigen cursus/retraite aanbod wil gaan runnen op deze plek maar daarnaast best nog wat vulling van de agenda kan gebruiken, kan alle reserveringen overnemen. Die bestaan zowel uit de Helios workshops en cursussen die op de Helios website worden aangeboden als uit de talrijke workshops, retraites en trainingen van huurders. Huurders staan niet op de Helios agenda vermeld.

Dick en Arianne worden na de verkoop graag huurders bij de nieuwe eigenaren want workshops en cursussen willen zij na de verkoop van hun centrum gewoon blijven aanbieden.

Het overnemen van de naam Helios Centrum en de domeinnaam www.helioscentrum.nl is niet vanzelfsprekend maar wel bespreekbaar.

Vraagprijs voor dit onroerend goed: €990.000 k.k. inclusief inventaris.
Het onroerend goed is goed onderhouden en ingericht als cursuscentrum. Denk hierbij aan de volledige inrichting van alle workshopruimtes, slaapruimtes, de volledig uitgeruste workshopkeuken, waskeuken, massagetafels, meditatiekussens, yoga-matrasjes, geluidsapparatuur, tuingereedschappen e.d.
Het bedrijf kan de dag na de verkoop meteen voortgezet worden!

Interesse om te kopen
Wie interesse heeft om te kopen kan een afspraak voor bezichtiging maken met de eigenaars.
Bedenk dat een bank 30-40% eigen geld vereist voor het geven van een hypotheek. Geldleningen van anderen kunnen het eigen kapitaal aanvullen.

De foto's hieronder geven u een eerste impressie. Meer gedetailleerde info en foto’s vindt u op de volgende pagina’s:

Vier hoofdgebouwen:


Buitenruimtes en terrein:
Mini-kota, Walhalla, Woudlust, Hans en Grietje huisje, Boomhut, Grote stacaravan, Elfjescaravan.

 


Download de Helios-Plattegrond.pdf (print kwaliteit)
deze site is gebouwd door : Heino Jansen