headerimg

AGENDA HUURDERS OP HELIOS

(Aanmelding via de website van de aanbieder)

 

KOM OP ADEM weekendretraite

24-26 juli 2020
 
Wat heb jij nodig? Rust? Er even uit zijn? Op adem komen? In deze retraite komt dat allemaal samen: yoga, meditatie, klank,(stilte)wandelingen en feel good food. Bewust ZIJN is het thema van deze retraite. We nodigen je tijdens dit weekend uit om je bewust te worden van wat je lijf te vertellen heeft.
De 'kom op adem' weekendretraite is een initiatief van Annemieke Visscher, Marieke Chardon en Vincent Spoeltman.
Annemieke is yoga- en Inner Axis docent, onder andere bij verschillende yogascholen in Utrecht. Door de ademhalingstechniek die ze doceert kalmeert je zenuwstelsel en voel je je direct helderder in lijf, hoofd en hart.
Marieke geeft met veel plezier holistische massages in haar praktijk aan huis. Als haptonoom in opleiding en als masseur is lichaamsbewustzijn een tweede natuur, en dmv oefeningen en meditaties neemt ze jou hier graag in mee.
Vincent is zanger, en door klank en ademhalingstechnieken brengt hij je weer stevig in je lijf.
Met verhelderende opdrachten en workshops en ontspannende yogabeoefening creëer je innerlijke (adem)ruimte. Zo kun je er weer opgeladen tegenaan.
 
Datum. Vrijdag 5 juni – zondag 7 juni
Tijd: Aankomst 19.00 uur op vrijdag en vertrek 16.00 uur op zondag
Prijs. €250-€285 (incl. volpension)

Voor meer info en aanmelding:
retraite@ademplus.nl
Toegangsweg Themadagen

Een THEMADAG van Toegangsweg brengt je bij wie jij in wezen bent.

Terugkerende thema’s in ons leven:

o    Wie ben ik echt?
o    Ik voel me soms klein & onzeker
o    Ik schaam me rot
o    Ik zit boordevol oordelen

Ondanks dat het ons veel energie en stress kost, zijn we er goed in geworden om deze uit de weg te gaan of te omzeilen. We hebben zo onze maniertjes om er telkens weer “doorheen te glippen”. Om vervolgens gewoon weer door te gaan en te doen alsof er niets aan de hand is.


HERKEN JIJ DIT?

Wil jij doorgroeien & ontwikkelen? Creeer je eigen leven!
Geef jezelf de kans er anders naar te kijken, je houding te herijken en in de olifant gewoon weer de werkelijke mug te zien.

Data en thema's 1e halfjaar:

Themadag 9 september            I like ME
Themadag 7 oktober                Shameless
Themadag 3 november            Out of my box


Lees meer op onze website: www.toegangsweg.nl/together/themadagen 

Workshop Verbinding met Héél je Hart

Klaar voor de stap naar een nóg bewuster leven?
Wil jij ook investeren in jezelf en gun jij jezelf dit weekend? Een weekend waarin je werkt aan je innerlijk en vaardigheden leert om beter om te gaan met de hectiek van het leven. Een weekend met tijd voor ontspanning en massage, waarin gelachen wordt, waarin vrienden gemaakt worden, waar voor je gezorgd wordt en waar je dus vooral even helemaal jezelf mag zijn.

We gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om meer balans te creëren in je leven. Meer balans en innerlijke vrede om te kunnen leven op een goede verbonden en intentionele manier. Dit gunnen wij iedereen!! Ook jou dus!!

Datum: 17 t/m 20 september 2020
Waar? : Helios Centrum Heerde
Aankomst:  donderdag rond 17.00 uur op donderdag start koffie/thee én om 18.30 uur een kleine maaltijd
Afsluiting: zondag rond 14.00 uur na een lunch
Voor meer informatie vraag onze flyer aan: angeliquesmetsers@live.nl of bel 06 5113 6165
 


Healing Love weekenden voor vrouwen
met Mariska Linnenbank

2-4 oktober 2020

Heb jij zin om met een groep vrouwen samen te komen, om te helen, te delen, samen het leven te vieren, te lachen en verder in jouw vrouwelijke zijn te zakken? Om meer contact te maken met jouw baarmoeder en yoni? Om van de wijsheid van jouw baarmoeder te leren, haar meer te eren, om oude spanning en pijn in het bekkengebied los te laten?

Hierdoor kan er ruimte kan ontstaan voor een nieuwe impuls en het nestelen van manifestatiekracht in je onderbuik en kun je leren werken met deze manifestatiekracht: hoe je jouw yoni in kunt zetten om je de weg te wijzen.  Binnen de taoïstische “Healing Love” is het werken met eitjes van natuursteen, ook wel yoni eitjes genoemd een prachtig instrument om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven. We zullen hiermee gezamenlijk gaan oefenen tijdens een “Yoni ei Ritueel”.

Door middel van beweging, krachtige energetische oefeningen, meditaties & visualisaties, oefeningen met andere vrouwen, sharen, massage, ademwerk en rituelen creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen.

Er zullen geen seksuele handelingen met de groep of tussen individuen gedeeld worden tijdens de workshop. Alle oefeningen worden gedaan met respect voor ieders individuele grenzen.  Bij deze workshop voor vrouwen zijn alle vrouwen, van iedere seksuele geaardheid, van harte welkom.

Mariska heeft deze prachtige workhop al vele malen op Helios gegeven sinds 2014.  We zijn blij dat ze, na een korte pauze, dit jaar weer deze prachtige, helende workshop op Helios zal aanbieden van 1-3 mei 2020 en van 2-4 oktober. 2020

Voor meer info en om je aan te melden mail je naar mariska@springlicht.nl

 Krachtman weekend

Ontwikkel je innerlijke kracht en levenslust

22-24 januari 2021

Een weekend met Boudewijn Stouthart en Michiel Hiemstra

Veel mannen zijn de weg kwijt, zo lijkt het. Hoewel, misschien gaat het niet om de weg maar vooral hun eigen weg. Ze vragen zich af:

"Wie ben ik?"
"Wat wil ik eigenlijk echt?".
"Hoe vind ik mijn weg en de kracht om die te volgen?"

Voor die mannen is Krachtman opgericht. Om die mannen te helpen en daarmee hun omgeving. Want mannen die krachtig en liefdevol zijn, daar hebben anderen ook wat aan.

Krachtman organiseert weekenden voor mannen die op zoek zijn naar hun kracht en levenslust. Mannen die last hebben van stress, zich eenzaam voelen of eigenlijk niet weten wie ze zijn of wat ze echt willen. We gaan aan de slag met patronen waarin je vastloopt en oude overtuigingen die je niet meer dienen. Dit onder intensieve begeleiding en dat alles in een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Van 1 t/m 3 mei is Krachtman bij Helios op bezoek en geeft daar een weekend voor maximaal 8 mannen.

Misschien is het wat voor jou of voor een man die je kent en dit gunt.

Kijk voor meer informatie op www.krachtman.nl en geef je op via de website als je mee wilt doen. 

TantricFlow

Verbindend Dansen en Liefdevolle Aanraking

Iedere maand op Helios (maar nu even niet #corona)

Heino Jansen geeft iedere maand een TantricFlow avond op Helios.
Een TantricFlowTM - workshop laat je (weer) stromen, meer van jezelf houden en stimuleert jouw innerlijke geluk en vrijheid.

Iedereen kan meedoen. Jij ook !

TantricFlowTM is een leuke manier om te blijven groeien in bewustzijn. Spelenderwijs “ont-moet” je jezelf en de ander steeds weer vanuit een – soms verrassend mooie – nieuwe invalshoek.

Meedoen? Meld je aan via www.tantricflow.nl

TantricFlowTM wordt - sinds 2015 - vol bevlogenheid gegeven door Heino Jansen. TF kan een zeer positief effect hebben op:

* Lekker in je vel zitten
* Jouw gevoel van vrijheid
* Verbeteren (liefdes)relaties Aantrekken van gelijkgestemden Volgen van je hart
* Je gezondheid en vitaliteit
* De hoeveelheid lol in je leven
* Jouw vrouwelijke/mannelijke balans 

 

Inner Freedom weekend

met Heino Jansen


uitgesteld vanwege corona virus uitbraak

Vrijheid van binnen uit dient zich aan als je niets meer verwacht. Als je niet meer weg hoeft uit het huidige moment. Innerlijke vrijheid is er als ook het 'imperfecte' OK is zoals het is. InnerFreedom™-Weekenden zijn speciaal ontwikkeld om - ongeacht waar je staat - een waardevolle stap verder zetten op jouw pad van zelf-bevrijding.

Door te ervaren hoe het is om van binnen uit vrij te zijn, kunnen we de duurzame harmonie, vreugde en het geluk in onszelf gaan vergroten. Terwijl we onze innerlijke vrijheid terug claimen, voelen we steeds meer rust en acceptatie in ons zelf.

Dit weekend bevat o.a. de volgende ingrediënten:

Levenskracht en Vrijheid
Muziek en Dans
Verbinden
Innerlijk leiderschap
Seksuele vrijheid
Meditatie technieken
Mindset-Management
Liefdevol - voor jezelf (en jouw leven) gaan
Creativiteit

Meld je aan via:
https://www.innerlijk-geluk.nl/event/innerfreedom-8mei2020/

Of volg ons op Facebook:
https://www.facebook.com/events/2641549435930337/
Van harte welkom!

 

Massagedans avonden op Helios

Er is regelmatig massagedans op Helios (voor iedereen toegankelijk). Op dit moment even niet! #corona
Vanaf 19.00 uur staat de thee klaar, om 19:30 beginnen we met de workshop. Rond 22:30 uur zullen we de avond gaan afsluiten.

Massage-dans is een verstilde dans waarin je elkaar met je hele lichaam in een liefdevolle beweging streelt of masseert.
Een ieder bepaalt voor zichzelf de mate van intensiteit, sensualiteit en overgave die op dat moment voor hem of haar goed en veilig voelt. Je positie in de ruimte geeft daar mede uitdrukking aan: in het middelpunt, vol overgave of aan de buitenkant, voorzichtig aftastend. De openbare avonden zijn altijd gekleed! Draag makkelijk zittende dunne kleding, dat voelt fijn om aan te raken.

We beginnen de workshop met een meditatie en ontspanningsoefening waardoor je contact maakt met jezelf. Vanuit deze verbinding gaan we langzaam over in het contact maken met anderen. We gaan genieten van aanraken en aangeraakt worden.

Deze massagedans is in principe voor iedereen
 - die graag wil aanraken en aangeraakt wil worden
 - die wil oefenen en leren met grenzen voelen en aangeven
 - die ervaring heeft of vertrouwd is met contactdans of massage of die daar iig voor openstaat.

Praktische informatie:
Entree is 'geven vanuit je hart' (met als richtprijs 20 euro)
Opgeven via mail: massagedans@gmail.com
Workshop van: 19:30 tot 21:30/22:00. Zaal open vanaf 19:00. Einde avond 22:30.

Liefdevolle groeten, Massagedans-team, Leo, Nanna en Brigitte

Massage-dans is een verstilde dans waarin je elkaar met je hele lichaam in een liefdevolle beweging streelt of masseert.   
    
Meer info op www.massage-dans.nl.


 

 


Helios Centrum Groep