headerimg

Alles is Liefde vijfdaagse


Agenda:

 zondag 26 december 2021 20:00 uur - donderdag 30 december 2021 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Sabina Czybulinski € 636.00 (inclusief volpension)

Zijnsgericht

Zijnsgericht

Ruimte geven aan de liefde die jij in wezen bent, met alles wat er verder nog in je gezien en gevoeld wil worden: op speelse en vooral ook vreugdevolle manieren gaan we dat in deze 5-daagse tot expressie brengen, naar onszelf en naar elkaar.
Centraal bij alle werkvormen staat de Zijnsgerichte benadering. Deze zal je helpen de dictatuur van het denken, met zijn beperkende overtuigingen, te doorbreken.

Want waar we nog rondlopen met illusies als ‘het is er niet voor mij’, gaan we deze beperkende overtuigingen ontkrachten: oude ervaringen van teleurstelling en afwijzing vervangen door helende nieuwe ervaringen, van genieten in intimiteit en verbondenheid. Daarvoor is het slechts nodig dat, als je meedoet met deze play-workshop, je de bereidheid hebt om net iets meer te geven dan te ontvangen. Die intentie maakt dat deze dagen een feest van overvloed worden.

Werkvormen

We maken o.a. gebruik van dans, sharings, helend energiewerk, meditatie, adem- en stemwerk, awakening essence technieken, massage en andere helende aanraakvormen. En wat er eventueel nog aan niet-liefde naar boven mocht komen in de vorm van emotionele pijn, beperkende overtuigingen en bijbehorende gedragspatronen: we zullen ze liefdevol verwelkomen en omarmen, waar nodig dieper doorvoelen en ze tegelijkertijd zien voor wat ze zijn - oud en niet meer passend bij wie we nu zijn.

Als we ons hart dieper durven openen, wat in de relaxte en liefdevolle setting van deze 5-daagse al gauw gebeurt, dan wordt het mogelijk deze diepe waarheid tot in elke vezel van je wezen te ervaren:' Ik ben liefde'. Van daaruit is het nog maar een kleine stap om met de ogen van liefde te gaan zien dat alles in wezen liefde is.

Thema's die aan de orde komen:

Thema's die aan de orde komen:

* wie of wat ben ik, los van alle ideeën over mijzelf?
* kwetsbaar durven zijn vanuit kracht
* de rol en de heling van het gekwetste kind in de relatie
*geweldloze communicatie
* helend energiewerk
* de 5 talen van de liefde
* Deep Space massage
* Eros als poort naar Liefde
* ontspannen in intimiteit
* liefde als staat van Zijn

In deze vijfdaagse kan er naar behoefte, meer dan in de Leven vanuit Liefde weekenden mogelijk is, ook gewerkt worden aan bevrijding van beperkende overtuigingen via individueel proceswerk.

Omdat er maar een kleine overlap is qua programma kan het een mooie aanvulling zijn op elkaar om zowel een Leven vanuit Liefde weekend te volgen als deze Alles is Liefde vijfdaagse.
Ervaringen van deelnemers

Deze week heb ik als bijzonder diepgaand en verrijkend ervaren. De combinatie van innerlijk-kind-werk en Zijnsgerichte oefeningen werkte wonderbaarlijk verfrissend en helend. In de ontspannen en veilige sfeer mochten menige oude overtuigingen sneuvelen en ruimte maken voor nieuwe inzichten. Ook voor massage en ander lichaamswerk zoals QiGong was ruimte. Ik heb intens genoten en ieder deelnemer enorm zien opbloeien. De begeleiding was afgestemd en respectvol, en voor individuele procesbegeleiding was er, zelfs in de pauzes, aandacht en ruimte voor.
Christian

Lieve Dick, na weer thuis te zijn gekomen na een prachtige alles is liefde meerdaagse, probeer ik de draad weer op te pakken van het dagelijkse leven.
Ik denk terug aan een week vol liefde, aandacht, heling, verbinding, speelsheid, lekker eten en bij jezelf komen. En kan zo nog wel even doorgaan met alles wat er was en nu is.
Mijn dank en liefde gaat uit naar jou, Francoise en Marieke  die zoveel werk hebben verzet en van wie wij zoveel liefde hebben mogen ontvangen….ALLES IS LIEFDE!
Een dikke knuffel, Marianne

....na dit weekje kwam ik weer op het werk en zei een naaste collega: jij was toch afgelopen week met vakantie? Ik hoor graag waar je naartoe was want ik wil er ook zo (goed & ontspannen) uitzien als jij.
Stefan

Hallo allemaal,
Ik herinner me de eerste keer toen ik inschreef op “alles is liefde”. Vond ik toch maar een rare titel voor een 5-daagse. Wat te soft, te zweverig. Hoe meningen relatief blijken. Hoe “waarheden” kunnen keren.
Een week later:
IK BRUIS …
Zoals Inge schreef, alles en iedereen ziet er anders uit
Natuurlijk, want ik zie anders, ik heb losgelaten
Krampen zijn aangeraakt, overtuigingen zijn bevraagd
Stijfheid is gelost
Heel mijn lijf, heel mijn energie, heel mijn kijken
Soms idee dat het wel wat op z’n kop staat
Nog wel wennen aan zoveel moois
M’n monstertjes, mijn ego krampen doen natuurlijk ook nog hun werk
 
Dank jullie allemaal
Ik hoor, ik zie en voel jullie nog
Op m’n werk heb ik gelachen, als nooit tevoren
Met collega’s, met leveranciers, zelfs met de ooo zo serieuze bankdirecteur
En mijn haren, die laat ik nu lekker los
En ik durf nu zelf te schrijven, te delen
Alles is liefde, ik loop over van liefde
Tot hoors, Bruno’

  Alles is liefde
  van verstilde
  tot uitzinnige
      vreugde
een beklemmend 
       gevoel
  of aangeraakt
   oud verdriet 
meestal ervaar je
     het wel
  en dan even
 helemaal niet
   geen haast
maak je niet druk
 het is er gewoon
 Kijk en ervaar
      opnieuw
   om je heen 
het is maar net
 hoe je het ziet
Corine

Beste Dick, 
In jouw prachtige 5-daagse heb ik veel warmte en ruimte ervaren: mooie en warme oefeningen afgewisseld met diepgaand innerlijk kindwerk. Dat zorgde ervoor dat ik heel sterk bij mezelf bleef in alle ervaringen, en heel veel ruimte had om liefdevol te kijken naar wat er ook maar in me opkwam, de mooie gevoelens én de pijnlijke.
Hierdoor heb ik voor mijn gevoel echt een stukje oud zeer kunnen helen en ben ik met een gevoel van vertrouwen en vrede als nieuw in mijn eigen vrouwelijkheid gestapt. Wat een rijkdom! Door steeds de doorgaande hartmeditatie te beoefenen, lukte het steeds weer een stukje meer op te schuiven naar een constantere toestand van 'alles is liefde'.  Ook was er veel ruimte om te delen met de groep en te leren van en aan elkaar. Doordat we zo'n lange tijd met elkaar optrokken, konden we elkaar in steeds meer openheid ontmoeten. Ik vond het heerlijk!
Jany

Dag Dick,
Mijn dank is groot, ik was op het juiste moment bij jou, Anna en Sabina op Helios.

Er is denk ik iets onomkeerbaars verschoven in mij.
Zoals Arianne het in een filmpje van de HART opleiding zegt:
"Ik voel dat ik ben thuisgekomen in de liefde in mijzelf”
En dat is heel vreugdevol, ik leef met elke vezel en voel een staat van ZIJN die ik niet anders dan Liefde kan noemen.
liefde die niet meer wegloopt, me niet meer in de steek laat, er elk moment kan zijn, omdat ik het ben.

Grote woorden dat weet ik, ik ben ook nog steeds onder de indruk van wat er in het Ademgedeeelte en daarna is gebeurt.
Ondertussen overigens weer gewoon lekker aan het werk en met de kinderen in de weer rondom de eerste schoolweek.
De verschuiving van doen naar zijn brengt Flow, op alle vlakken.

Hoi Dick, wat een prachtige foto, met een prachtige groep. Een mooie herinnering aan een prachtige warme 'Alles is liefde 5-daagse'. Ik heb genoten van het centrum, de mensen, de mooie setting die jullie neerzetten met prachtige oefeningen, waarin ik mij kwetsbaar op mocht en kon stellen, dankzij de veiligheid die we met elkaar gecreëerd hebben.
Ik ben mezelf tegengekomen, heb mezelf mogen omarmen en oude pijn mogen helen. Ook samen met mijn partner. Voel me ruim en gelukkig na deze Wonderlijke dagen.
Bedankt! Liefs, Titia

Dag Lieve Helios mensen, wat hebben wij de Alles is Liefde-week als enorm warm en liefdevol ervaren
we nemen zoveel licht en warmte mee Amsterdam in dat iedereen hier ook aan gaat.
Veel dank, Mireille Lampe

De afgelopen week 'alles is liefde' is prachtig geweest!
Pieter van der Poort

Afgelopen dagen tijdens het Alles is liefde heeft mij zo veel gebracht, onvoorstelbaar. Ik ben je zeer dankbaar.
Liefs,  Jan.

Goedemorgen, Het is vandaag dinsdag en ik ben nog steeds helemaal in de wolken van hetgeen wat ik allemaal heb mogen ervaren tijdens de Alles is liefde dagen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat ik tot in mijn kern liefde voor mijzelf kan voelen. Het is echt fenomenaal. Na een spannende en twijfelende start, hebben jullie, Dick, Sabina en in het bijzonder Anna ervoor gezorgd dat ik per dag meer en meer in contact kwam met mijn gevoel en emoties. Anna heeft veel tijd en geduld voor mij gehad, waardoor ik de stap naar het onbekende heb durven zetten. Nu ik dit schrijf springen de tranen bij mij in de ogen, tranen van geluk, ik ben haar eeuwig dankbaar! Ze is haar gewicht in goud waard!
Ik kan nog veel meer over mijn ervaringen vertellen, maar dit wilde ik jullie sowieso even laten weten. Met vriendelijke groet, Henk Jan

Ik sta vanochtend op. Ik hoor mijn hart zingen, ik weet dat ik dan goed in mijn vel, lijf zit, als mijn innerlijk zo vanzelf genietend zingt. Ik hoor: I am ready for love. Ik kom uit een week Alles is Liefde.  Wat een intens genieten! Mooi om te zien hoe iedereen in de groep in de loop van de week zich door uitnodigende oefeningen en liefdevolle begeleiding (in de groep en voor jou op maat persoonlijk) openstelt, steeds zachter en steviger wordt, naar elkaar uitreikt, elkaar steunt.
Alles is Liefde is net Helios en het Leven zelf: het leren verwelkomen van wat er hier en nu in de ervaring is of het nu jezelf of de ander betreft. In de Alles is Liefde besef en weet je ten diepste: die ander met al zijn gedoe en doen dat ben IK ook. Dat stemt tot een dankbaar, compassievol en een innerlijk rijk (kind en volwassen) zijn. Dank jullie wel Dick, Anna en Sabine voor jullie liefdevolle, verwelkomende, open begeleiding.
Jeannette

Nu een dag of 3 na de week 'Alles is Liefde' begin ik weer een beetje te landen in mijn Rotterdamse leventje. Een tijdje zweefde ik tussen Helios en hier. Ik heb echt een geweldig week gehad met veel inzichten en ervaringen: het voldoen aan de (onuitgesproken) verwachtingen en de belemmering die dit geeft om mezelf te zijn, mijn verlangen naar intimiteit / kwetsbaarheid / overgave/de speelsheid.... Eigenlijk niet in een paar zinnen te bevatten.

RUIMTE
Misschien is het tijd
om te zijn wie je bent
om te voelen wat je nodig hebt
om te ervaren wat je verlangt
van het leven
van jezelf
kus jezelf wakker ....
het is tijd om je plaats in te nemen

Wat daar als toevoeging voor mij nog bij hoort na de week is mijn plaats in te nemen als vrouw en me in mijn vrouwelijkheid te laten zien. Dick, Anna en Sabina heel erg bedankt voor de veilige setting die jullie hebben neergezet in de begeleiding waarin ik daarmee heb kunnen oefenen. En alle groepsleden bedankt voor de spiegels die jullie voor mij waren, de liefde die ik heb gevoeld en het plezier dat ik met jullie heb gehad. Veel liefs, Monique

Wat een avontuur heb jij ons bezorgd! De Alles is Liefde meerdaagse is nu al een paar dagen achter de druk, maar ik ben nog steeds bezig met het verwerken van alle indrukken. Het was voor mij een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Alsof ik deze dagen in een parallel universum geleefd heb waarin ik een immense ruimte heb mogen ervaren om vrijuit te zijn wie ik ben. Wat heb ik mij gedragen gevoeld door de liefdevolle bedding die jij, Sabine, Anna en de andere deelnemers in groep gecreëerd hebben. Dat draag ik nu nog steeds in mij mee, dat koester ik, en daar ben ik dankbaar voor. Ook de manier waarop je mij door de plug-in sessie hebt geloodst, heb ik als heel betrokken, zorgvuldig en als bevrijdend ervaren. Dank ook voor het creëren van die fijne, vertrouwde plek daar in Heerde waar ik de afgelopen maanden precies datgene heb gevonden waar ik in deze periode van mijn leven een intense behoefte aan had.
Teun

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”


Sabina Czybulinski

Begeleider Sabina  Czybulinski

Wat mij raakt in het leven is het wezenlijke in de mens. Leven zoals we bedoeld zijn. Met deze intentie geef ik massages en tantrasessies.
Ik nodig je uit om via al je zintuigen in contact te komen met wat er in jou leeft. Hierdoor gaat de vitale energie die vastgezet is weer stromen.
Je gaat je sensueler en bewuster voelen en meer thuis bij jezelf.

Op jonge leeftijd heb ik de beroepsopleidingen klassiek schoonheidsspecialiste en holistisch masseuse vanuit antroposofische visie afgerond Rond mijn dertigste ben ik met mijn individuele massage praktijk gestart en tegelijkertijd werd ik moeder van een prachtige dochter. Het moederschap is nog steeds één van mijn grootste leerscholen.

Ik heb verschillende tantra en bewustwordingstrainingen gevolgd. De tantra massage opleiding op Helios die ik in 2016 heb afgerond heeft mij veel gebracht. Geleidelijk aan wilde ik er beroepsmatig wat mee doen. Naast individuele sessies heb ik Dick geassisteerd met verschillende Tao Tantra weekenden en de "Alles is liefde" weken. Ik vind het mooi om hierin iets voor mensen te kunnen betekenen omdat ze dan vaak heel raakbaar zijn. Ik ben medebegeleider bij de Deep Space Initiation driedaagse. In de Vrij in het Nu vakantieweek geef ik Kundalinie yoga les in de ochtend en ben ik beschikbaar voor individuele ontspanningsmassage sessies.

In mijn woonplaats Almere heb ik een praktijk voor holistische behandelingen, massage en tantra sessies en ondersteun ik vrouwen in hun bewustwordingsproces.
Tel: 06 28 82 44 41
Mail: sabinaczybulinski@gmail.com 

 

 

 

 


Helios Centrum Groep