headerimg

 

Bed & Breakfast op Helios

 

Unieke manier om op Helios te zijn
 

 

Laten we eerlijk zijn: Helios is in gewone tijden natuurlijk geen Bed & Breakfast accommodatie maar een centrum waar workshops worden aangeboden!

Maar het zijn geen gewone tijden en er is deze zomer in Nederland veel behoefte aan plekken waar je op vakantie kunt gaan of een paar daagjes ertussenuit. En daarbij wil je liefst ook de massa's mijden. Dan zit je bij Helios supergoed!

Helios is een prachtige plek in de natuur met veel rust en privacy. Je kunt deze zomer ook een B&B arrangement bij ons krijgen. Met de mogelijkheid om als je wilt een ontspanningsmassage of een Reikibehandeling te boeken.

Het gaat om deze periodes:  6-24 juli,  3-27 augustus, 14-24 september, 28 september-1 oktober, 5-8 oktober, 12-15 oktober, 19-22 oktober.

Het minimum aantal overnachtingen is 2. De kosten verschillen, afhankelijk van de ruimte en het aantal personen. Je slaapt in een eigen huisje of kamer met gedeeld of eigen douche/toilet (duurdere ruimtes).
Aankomst vanaf 15 uur op 1e dag, vertrek uiterlijk 11 uur. Hier vind je alle appartementen/kamers/tiny houses met de prijzen.

 Je mag gebruik maken van onze cursuskeuken om je eigen ontbijt te maken of een maaltijd op te warmen.

Er is veel horeca in de omgeving, ook op loopafstand. Er zijn mooie grote buitenterrassen in de natuur in Epe in het bos (Ossenstal, Floor)!  Je kunt ook allerlei soorten maaltijden laten bezorgen, zie bijvoorbeeld www.thuisbezorgd.nl

Stuur een mail naar info@helioscentrum.nl om de beschikbaarheid op te vragen en te boeken! Boeking kan alleen via persoonlijke contact, niet via onze website.
Mail ons waar je wilt verblijven en wanneer of bel 06 46 36 79 18 (Arianne Groeneveld). Mocht die ruimte niet beschikbaar zijn, dan kunnen we samen een mooi alternatief uitzoeken.

Hier vind je alle appartementen/kamers/tiny houses met de prijzen.

NB We zijn een stilte-plek en daardoor niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden B&B boekingen op Helios
 

* Bij reservering ontvang je een factuur van ons. Pas na betaling is de reservering definitief.

* De boeking kan tot 1 week tevoren kosteloos worden geannuleerd. Wij storten het overgemaakte bedrag dan terug.

* Bij afzegging binnen 1 week tevoren kan het bedrag 1 jaar blijven staan om te worden gebruikt voor een toekomstige Helios B&B boeking of voor een workshop op Helios.

* Corona clausule:
Als de gast klachten als verkoudheid, koorts, benauwdheid en smaakverlies heeft of onbeschermd in contact is geweest met een covid 19 patient en in quarantaine moet gaan, kunnen wij de gast niet toelaten in de accommodatie. In dat geval blijft het betaalde bedrag in zijn geheel staan voor een later verblijf.


Ervaringen van gasten
 

Helios
Het is er fijn.  En de verzorging goed.
Een prachtige plek om rust en ruimte te ervaren.
Mijn eigen kamer was licht en had een prachtig uitzicht op de tuin. De zitkamer ernaast en eigen sanitair op de gang geven alles wat een mens aan basic nodig heeft.
Het ontbijt was heerlijk, de boeken en geestelijke insteek van het centrum, evenals de bossen de musea in de buurt  en de gastvrouw en gastheer maakten mijn verblijf tot een prima vakantie.Dank Arianne, voor jullie care!
Groetjes. Yvonne J.


 

Of liever een vakantieweek?
 

Of liever een vakantieweek?

Vind je het aantrekkelijker om ook een programma aangeboden te krijgen en wil je volpension, kijk dan op onze website bij de ‘Vrij in het Nu’ vakantieweken.
 


Helios Centrum Groep