headerimg

 

Bed & Breakfast op Helios

 

Unieke manier om op Helios te zijn
 

Unieke manier om op Helios te zijn

Laten we eerlijk zijn: Helios is in gewone tijden natuurlijk geen Bed & Breakfast accommodatie maar een centrum waar workshops worden aangeboden!

Maar het zijn geen gewone tijden. Daarom kun je deze zomer (1 juni - 10 september 2020) ook een B&B arrangement bij ons krijgen! Met de mogelijkheid om een ontspanningsmassage, een Reikibehandeling of een persoonlijke sessie met Voice Dialogue of The Work of Byron Katie te boeken.

Het gaat om deze periodes: 1-18 juni, 22-28 juni, 6-9 juli, 20-26 juli, 3-7 augustus, 17-23 augustus.

Je boekt min. 2 nachten met 2 x ontbijt. De kosten zijn € 42,50 per persoon per overnachting. Je slaapt in een eigen huisje of kamer met eigen douche/toilet.
Aankomst vanaf 14 uur, vertrek uiterlijk 11 uur.

Er worden geen andere maaltijden aangeboden op het centrum. Wel kun je zelf tegen een meerprijs van € 7,50 tijdens het ontbijt een lunchpakketje maken om mee te nemen.

De horeca in de omgeving is vanaf 1 juni open. Er zijn mooie grote buitenterrassen in Epe in het bos (Ossenstal, Floor)!  Je kunt ook allerlei soorten maaltijden laten bezorgen, zie bijvoorbeeld www.thuisbezorgd.nl

Stuur een mail naar info@helioscentrum.nl om de beschikbaarheid op te vragen en te boeken! Boeking kan alleen via persoonlijke contact, niet via onze website.
Mail ons of bel 06 46 36 79 18 (Arianne Groeneveld).

Hier vind je beschrijvingen en foto's van alle te huren slaapruimtes.

NB We zijn een stilte-plek en daardoor niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
 

Betalings- en annuleringsvoorwaarden B&B boekingen op Helios
 

* De boeking moet uiterlijk 1 week tevoren worden betaald per overmaking. Helios heeft geen pin-faciliteit.

* De boeking kan tot 1 week tevoren kosteloos worden geannuleerd.

* Bij afzegging binnen 1 week tevoren kan het bedrag 1 jaar blijven staan om te worden gebruikt voor een toekomstige Helios B&B boeking of voor een workshop op Helios.
Het bedrag kan 1 x worden doorgeschoven in zijn geheel. Wanneer weer wordt afgezegd, vervalt het bedrag aan Helios. Het wordt niet contant terugbetaald.

* Corona clausule:
Als de gast klachten als verkoudheid, koorts, benauwdheid en smaakverlies heeft of onbeschermd in contact is geweest met een covid 19 patient en in quarantaine moet gaan, kunnen wij de gast niet toelaten in de accommodatie. In dat geval blijft het betaalde bedrag in zijn geheel staan voor een later verblijf.

* Gasten worden zowel een dag tevoren bij mail en bij aankomst gevraagd of zij bovengenoemde klachten hebben of in contact met een covid-19 patient zijn geweest.


 

Of liever een vakantieweek?
 

Of liever een vakantieweek?

Vind je het aantrekkelijker om ook een programma aangeboden te krijgen en wil je volpension, kijk dan op onze website bij de ‘Vrij in het Nu’ vakantieweken.
 


Helios Centrum Groep