headerimg

Body of Bliss massage driedaagses

Het unieke van de Body of Bliss driedaagse is dat daarin twee wegen samenkomen: de meer mannelijke weg van meditatie en de meer vrouwelijke weg van de Liefde zoals we die beoefenen in de Deep Space massage.

Deze Deep Space massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm, die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing.

In deze driedaagse worden de massages voorafgegaan door (deels) geleide meditaties. Daarin leer je om te rusten als het vreugdevolle, stille, heldere bewustzijn wat de essentie is van jouw wezen. Deze staat van Zijn neem je mee in de massages. Door te masseren vanuit deze Zijnsverbinding, zonder ergens naartoe te werken, kun je als gever en ontvanger in een heerlijke flow komen. Daarbij is het fijn om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Lees verder door op de naam van het aanbod te klikken: 

Agenda:

Body of Bliss driedaagse voor paren

donderdag 31 oktober 2024 20:00 uur - zondag 3 november 2024 16:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Manon de Bruin € 495.00 Inclusief volpension

De prijs is per persoon.

Body of Bliss driedaagse voor paren

donderdag 15 mei 2025 20:00 uur - zondag 18 mei 2025 16:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 495.00 Inclusief volpension

De prijs is per persoon.


Helios Centrum Groep

De website van Helios maakt alleen gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het goede functioneren van de site.