headerimg

Body of Bliss driedaagse voor paren


Agenda:

 donderdag 7 maart 2024 20:00 uur - zondag 10 maart 2024 16:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 495.00 Inclusief volpension

Assistente: Manon

Verdieping van intimiteit met elkaar

Verdieping van intimiteit met elkaar

Wil je de liefde en intimiteit met je partner verdiepen? Je hart dieper voor elkaar openen, onbelast door ervaringen uit het verleden? Elkaar verwennen met heerlijke massages en genietende aanrakingsvormen?

Deze dagen bieden we jullie de ideale setting daarvoor. We gaan uitgebreid masseren maar ook tijd maken voor o.a. bevrijdend energiewerk en geweldloze communicatie-oefeningen. De Deep Space massage™die we gaan beoefenen is een unieke massagevorm die ontstaan is uit de Kasjmierse massage: een synthese van meditatie, intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze driedaagse worden massages voorafgegaan door (deels) geleide meditaties. Daarin leer je om te rusten als het vreugdevolle, stille, heldere bewustzijn wat de essentie is van jouw wezen. Deze staat van Zijn neem je mee in de massages. Door te masseren vanuit deze Zijnsverbinding, zonder ergens naartoe te werken, kunnen jullie samen in een heerlijke flow komen. Daarbij is het fijn om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Hoewel het prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens massage, is dit niet het doel ervan. Je doet elkaar tekort als dat je focuspunt is. Als je je overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind, je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan ga je over naar een ander niveau van geluksbeleving: de subtiele seks van je ‘Body of Bliss’. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf. Seks wordt dan een liefdesaffaire met de hele schepping. Kopje onder in een zee van liefde, tot jij erin verdrinkt en het de Liefde is die overblijft.

Energie-verhoging en aarding in het lichaam

Dick zal, vanuit zijn ervaring met de duizenden initiaties die hij als Reiki Master in de loop der jaren aan zijn cursisten gegeven heeft, je tijdens deze dagen meerdere keren een ‘energy-boost’ geven. Daarbij vindt er een energie-overdracht plaats die je energiekanalen verder openen. Het verhogen van het energie-niveau, zoals ook in de qigong- en kundalini yoga oefeningen in de ochtend, verhoogt de kans op doorbraken in Bewust Zijn die er deze dagen kunnen plaatsvinden.

Quantum Touch

De Quantum Touch Healing methode die je leert kun je toepassen tijdens de massage. Ook geven wel elkaar een 'Helios Blessing'. Dat levert vaak verrassende energie-ervaringen op, juist bij die mensen die daar tot dan toe weinig aanleg voor dachten te hebben.

Helder communiceren

Deze retraite is ook een trainingsplek waarin jullie je vaardigheden op het gebied van heldere en 'geweldloze' communicatie kunnen verfijnen. Wil de liefde en eros in een relatie blijven stromen is het belangrijk dat je je kwetsbaar durft op te stellen naar elkaar. Dat doe je door niet alleen je behoeftes te benoemen maar ook eerlijk te zijn over de momenten waarop je nog in reactiepatronen neigt te schieten van verwijt, boosheid of het maar opgeven.

In deze dagen zijn er verschillende communicatie-oefeningen. Zeker als je al langere tijd in relatie bent, vormt het een uitdaging om elkaar telkens weer fris te ontmoeten in het hier-en-nu. Zo is het belangrijk om voorafgaand aan de massages goed te kunnen verwoorden waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Naast geweldloze communicatie zullen de pulsing techniek en de Tibetaanse hartmeditatie jullie ook helpen om vanuit een steeds dieper wordende hart-verbinding de massage sessie in te gaan.

In deze dagen zijn er deelrondes waar ruimte is voor vragen en antwoorden en het delen van je proces.

Voor wie?

Voor wie?

Deze driedaagse is geschikt voor paren die zowel dieper thuis willen komen in zichzelf maar ook een verlangen hebben naar verdieping van de eros en intimiteit met elkaar. Deze driedaagse is een mooi vervolg op het ‘Leven vanuit Liefde’ weekend maar kan ook los daarvan worden gevolgd.

Voor die stellen die ervaring willen opdoen met het masseren van anderen in de groep bieden we die mogelijkheid ook aan mits er meerdere stellen zijn die dat willen.


Een ervaring van de Body of Bliss door een paar

‘De Body of Bliss was mooi! Er heerste een veilige sfeer, de begeleiding was liefdevol en warm. Ik zelf heb de massages zeker ervaren als helend voor mezelf en de relatie met mijn partner. En zeker voor de verdieping van onze relatie. Jullie waren een fijn team met aandacht en liefde voor de groep. Dank jullie wel!’
Lieve groet van Fred en Irma

NB Dit stel deed mee aan een gemengde Body of Bliss voor singles en paren. Er is nog niet eerder een Body of Bliss driedaagse alleen voor paren gegeven voor deze, daarom zijn er hier niet meer ervaringen!


Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep