headerimg

Body of Bliss driedaagse voor singles


Agenda:

 donderdag 2 mei 2024 20:00 uur - zondag 5 mei 2024 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 495.00 Inclusief volpension

Masseren vanuit hart-verbinding

Masseren vanuit hart-verbinding

In deze hart-verbonden massage 3-daagse voor singles en alleengaanden ga je een intieme verbinding met jezelf aan. Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via misschien wel de mooiste massagevorm die je ooit zult ervaren: een massage die je niet alleen uitnodigt om te genieten van je eigen lijf, maar die ook helend is en je dieper thuisbrengt in de liefde die je in wezen bent.

Deep Space massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm die ontstaan is uit de Kasjmierse massage: een synthese van meditatie, intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze driedaagse worden de massages meestal voorafgegaan door geleide meditaties. Daarin leer je om te ontspannen als vreugdevol, helder bewustzijn, de essentie van jouw wezen. Deze staat van Zijn neem je mee in de massages. Door te masseren vanuit deze Zijnsverbinding, zonder ergens naartoe te werken, kun je als gever en ontvanger in een heerlijke flow komen. Daarbij is het fijn om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Energie-verhoging en aarding in het lichaam

Dick zal, vanuit zijn ervaring met de duizenden initiaties die hij als Reiki Master in de loop der jaren aan zijn cursisten gegeven heeft, je tijdens deze dagen één of meerdere keren een ‘energy-boost’ geven waarbij er een energie-overdracht plaatsvindt die je energiekanalen verder openen. Ook verhogen we deze dagen ons energieniveau door Qigong, Kundalini-activatie, Zijnsgerichte contactoefeningen en meditatieve en speelse dansvormen. Alles is erop gericht de ‘bliss’, de gelukzaligheid van onze Ware Zelf, dieper te aarden in het lichaam.

Quantum Touch

De Quantum Touch Healing methode die je leert, kun je toepassen tijdens de massage. Ook geven wel elkaar een 'Helios blessing'. Dat levert vaak verrassende energie-ervaringen op, juist bij die mensen die daar tot dan toe weinig aanleg voor dachten te hebben.

Helder communiceren

Deze retraite is ook een trainingsplek waarin we onze vaardigheden op het gebied van heldere en 'geweldloze' communicatie kunnen verfijnen. Voorafgaand aan de massages krijg je de tijd om je af te stemmen op elkaar via 'pulsing' en door te verwoorden wat belangrijk voor je is rondom behoeftes, schaamtes en grenzen.
Na afloop is er tijd voor feedback. In deelrondes is er ruimte voor vragen en antwoorden en het delen van je proces.

Voor wie?

Deze driedaagse is geschikt voor mensen die niet alleen dieper thuis willen komen in zichzelf maar ook een verlangen hebben naar echt contact met de ander. Die de bereidheid hebben zich open en dus kwetsbaar op te stellen. Om aan deze driedaagse deel te nemen is een eerdere ervaring met Deep Space massage of Kasjmierse massage een voorwaarde.


Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

‘Wat een driedaagse! Woorden kunnen de intensiteit, de liefdevolle aandacht, de openheid en het vertrouwen niet omschrijven die ik mocht ervaren. De warme plek, de heerlijke maaltijden en met aandacht begeleide oefeningen maakten de driedaagse tot een unieke ervaring die ik in m'n hart voor altijd mag meedragen. Vanuit een diep dankbaar gevoel’. Jo Vervoort

‘Een zalige ontspannen en liefdevolle driedaagse. Ik vond het echt een mooi programma vol afwisseling tussen verdiepen en ‘doen’ en overgeven, voelen en vertrouwen. Ga het zeker over een tijdje nog eens doen, nog een paar laagjes dieper.’ Taco IJzerman

‘Vandaag voelde het alsof ik van die Airmax gympen aanhad. En die glimlach op mijn gezicht, vibrerend letterlijk ook vanbinnen, extase. Maar even terug naar de driedaagse.  Het was......, het was......, was het echt? Met mijn ogen dicht ben ik zo weer terug in dat gevoel. Liefde, genot, respect, veiligheid, genot had ik dat al gezegd? Ha ja! Vrolijkheid ook, vrijheid, er totaal mogen zijn als sensuele vrouw. Veel geleerd, ervaren, gezien en gehoord. Innige dank aan eenieder die ik gesproken heb. Onbewust hebben jullie me geleid dit weekend. Geleid om thuis te komen in mijn weten dat ik een liefdevolle lichaamswerker ben.’
Sabrina

Hallo Dick, ik wil jou en Mieke nogmaals bedanken voor een hele mooie retreat. Met jouw lichte en speelse 'stijl' toon je de grote kracht van bescheidenheid. Heel inspirerend!’
Frans D.

‘De Body of Bliss driedaagse heeft heel wat bij me losgemaakt. In 3 dagen ervaarde ik zo’n beetje alle emoties en sensaties die je als mens kunt beleven. De eerste avond keek ik de kat uit de boom en stelde me gereserveerd op tussen voor mij onbekende mensen. Was ik absoluut niet van plan het achterste van mijn tong te laten zien of direct heel close en open te zijn.
Heel verbaasd was ik dat ik er de volgende ochtend gewoon onvoorwaardelijk voor ging. Dat kwam door de sfeer in de groep: die was veilig, vrij en ontspannen. Ook de ochtendmeditatie, yoga en het lekkere biologische ontbijt droeg hieraan bij.

Door de massages, initiaties en alles wat het losmaakte heb ik weer een stukje verder kunnen helen. Diep verdriet,machteloosheid en woede kwamen vrij om plaats te maken voor lichtheid, humor, opwinding en flow.

De oefeningen in groepjes vond ik ook heel fijn.
Super leerzaam om input uit de groep te ontvangen en die ook zelf te geven. Soort van 360 graden feedback die ik in 3 dagen ervaarde. Daardoor konden we elkaar versneld helpen helen en toch ook lekker chillen. Dank je wel Dick, Anna en Sabine voor deze prachtige driedaagse!’
Fany

‘Wat een avontuur, wat een ontmoetingen. Natuurlijk heb ik in deze driedaagse veel geleerd over massage. En ook over de aanwezigheid, de energie en de intimiteit en gevoeligheid die daarbij horen. Ik heb leerzame, maar ook ontroerend mooie massage-uitwisselingen mogen beleven met prachtige, inspirerende massagepartners, soms in heel verrassende oefenstructuren. Maar vooral heb ik me drie dagen lang verbonden gevoeld met een groep fijne en warme mensen, waarin ik (ongebruikelijk) veel van mezelf durfde te laten zien. Ik neem heel veel moois mee naar huis: bevestiging, erkenning, fijne herinneringen en nieuwe moed. Veel meer dan alleen een massagecursus was dit voor mij vooral een geweldige retraite.
Wat een avontuur, wat een ontmoetingen. Ik leef.’
Ron

‘Beste Dick, nogmaals dank dat ik er mocht zijn met wie ik ben, mijn vreugde, angsten, energieën, mijn verdriet. Dat ik mocht stuntelen en leren in o.a. het geven van een massage, ook dat ik kon stralen en kon geven en ontvangen.
Ik heb mijn angst voor 'mannen willen alleen seks' een stuk kunnen helen. Het litteken is zachter geworden, het programma ben ik aan herprogrammeren. Ik ben weer zachter voor mezelf geworden. Dank je dat ik in alle rust mocht leren om ruimte voor mezelf in te nemen. Om te ervaren dat ik oké ben met alle kwaliteiten, beperkingen en uitdagingen die ik op dit moment heb. Susanne

‘Ik heb een heerlijke driedaagse gehad met de Deep Space massage. Goede begeleiding, mooie oefeningen, fijne mensen en heerlijk eten. Ik ben heel blij dat ik eraan heb deelgenomen. Is ook een inspirerend weekend geweest door jullie aanbod maar ook door de contacten met de andere deelnemers.’
Warme groet, Ad

‘Meestal laveer ik tussen de uitersten van de stille, woordloze taal van de ziel en de over het paard getilde lawaaitaal. Ik heb nu niet zo veel woorden. Wel wil ik zeggen dat de driedaagse met jullie bijzonder was en ik me heel blij voel.’

‘Beste Dick,
Voor mij was het een weekend met een aaneenschakeling van hele spannende gebeurtenissen en oefeningen. Het was super spannend maar het heeft mij nu al veel opgeleverd. De sfeer was gelukkig ook super goed in de groep. Mooi om te zien hoe je in een korte tijd als groep naar elkaar toe groeit. Ik heb onvoorwaardelijke liefde ervaren en dat was fantastisch. Het heeft drie dagen geduurd voordat ik weer een beetje met beide benen op de grond stond. Ik kijk terug op een unieke ervaring en had het voor geen goud willen missen'.
Sophie

Ik voel me zo ongelofelijk gevoed en vervuld tot diep in mijn kern, zo dankbaar voor alles wat er gebeurde en waar ik bij mocht zijn. Ook dankbaar voor de ontroerend mooie ontmoetingen en “(aan)raking” die ik zelf had maar ook mocht zien en voelen gebeuren bij anderen … heerlijk. Hiervoor ben ik op deze planeet…. in dit leven.
Rik

Dag lieve Dick, het was een mooie Body of Bliss afgelopen weekend. Spannend, boeiend en confronterend (deelrondes), en ook heel dichtbij en fijn. Je bent een warm mens. Hartelijk, integer, helder, en eenvoudig vooral. En je houdt van grapjes tussendoor! Je muziekkeuze vond ik heerlijk! Echte muziek draai je. En ook franstalig!!
Ik hoop nog een keer een workshop bij jou te volgen…
Ella

P.S. met ‘eenvoudig’ bedoel ik iets heel moois te zeggen Dick. Dat jij bereid bent, en ook in staat, om je ‘nederig’ en open op te stellen. Zo heb ik jou ervaren het afgelopen weekend. Dat je geen defensie optrekt, dat je geen opgeblazen ego hebt, of jezelf vooringenomen opstelt.
Dank je wel daarvoor. Het is zo prachtig. Het is een geschenk.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep