headerimg

Buddha Mind Buddha Heart driedaagse


Agenda:

 donderdag 16 april 2020 20:00 uur - zondag 19 april 2020 16:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Arianne Groeneveld € 395.00 inclusief volpension

 

 donderdag 12 november 2020 20:00 uur - zondag 15 november 2020 14:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Arianne Groeneveld € 395.00 inclusief volpension

 

Voor wie?

Voor wie?

Deze Zelfrealisatie Buddha Mind, Buddha Heart driedaagse is bedoeld voor iedereen die ontdekt heeft dat er meer is dan leven vanuit de beperkingen van ons geconditioneerde ikje. Voor iedereen die een grote interesse of zelfs passie heeft om uit te vinden of leven vanuit zijn/haar Ware Zelf een dagelijkse realiteit kan worden.

Dick en Arianne maken deze dagen gebruik van werkvormen zoals satsang, linking en, al al naar gelang wat passend voelt, ook van Zijnsgericht proceswerk, radicale eerlijkheid, aardende en helende aanraakvormen, adem- en stemwerk, The Work of Byron Katie en Zijnsgerichte Voice Dialogue. Ook wordt er in 2- en 3-tallen gewerkt.

Daarnaast zijn er de Vipassana meditaties en (be)geleid Zelfonderzoek die je helpen meer thuis te komen in de vreugdevolle essentie van wie jij bent. Naarmate je dieper daarin thuiskomt kunnen meditatietechnieken losgelaten worden. Meditatie gaat dan de vorm aannemen van simpel Gewaar Zijn: een moeiteloos getuige zijn van alles wat er in jouw bewustzijn verschijnt, zonder je te hechten aan dat wat je prettig vindt of af te wijzen wat pijnlijk is.

Ingesleten en tot dan toe onbewuste denk- en reactiepatronen waar je nu nog door geleefd wordt, kunnen deze dagen doorzien worden. Daarmee verliezen gedachten en de bijbehorende emoties hun greep op je waardoor je dieper gevestigd raakt in wie je werkelijk bent. Verleden en toekomst, daar waar het denken zijn brandstof uit haalt, vallen weg in deze probleemloze staat.

Zo groeien we met elkaar toe naar het punt waarop wij op de laatste dag van deze driedaagse een diepgaande innerlijke reis gaan maken, het Buddha Mind, Buddha Heart proces. Voor deelname aan dit proces is voldoende geestelijke stabiliteit een vereiste. Mail Arianne (arianne@helioscentrum.nl) als je twijfels hierover hebt en met haar wilt overleggen of deze driedaagse geschikt voor je is.

Een innerlijke reis: het Buddha Mind, Buddha Heart proces

Zondagochtend doet Arianne met de hele groep het intense, de gehele ochtend durende Buddha Mind, Buddha Heart proces. Dit is een groeps-Voice Dialogue proces waarin voor de pauze bij iedereen tegelijkertijd een aantal subpersoonlijkheden uitgenodigd worden die zich zorgen kunnen maken over onze spirituele passie en die ons daardoor ook in de weg kunnen staan. Denk hierbij aan onze beschermer, onze controleur, onze scepticus, maar ook de kwetsbaarheid van ons innerlijke kind. Deze delen worden respectvol gehoord en geëerd.

Na de pauze wordt ons ware zelf uitgenodigd in al zijn/haar rijke schakeringen: Buddha Mind én Buddha Heart. Deze fase van het proces nodigt je uit om diep en langdurig te ontspannen in de onbegrensdheid en de onvoorwaardelijke liefde die jij bent.

Integratie op zondagmiddag

De middag wordt gebruikt om het ervarene te integreren en te beseffen dat wat je ervaren hebt niet een eenmalige piek-ervaring was maar gewoon de liefde en helderheid die jij ook thuis in je dagelijkse leven nog altijd bent.

Programma

Donderdag:
Bijeenkomst van 20:00 tot 22:30 uur

Vrijdag en Zaterdag:
8:30 Kundalini Yoga en Meditatie
9:30 Ontbijt
10:30 -13:30 Bijeenkomst
13:30 Lunch
15:30-18:30 Bijeenkomst
18:30 uur Diner
20:00-22:00 Bijeenkomst

Zondag:
8:30 Meditatie
9:30 Ontbijt
10:30 -14:00 Buddha Mind, Buddha Heart proces
14:00 Lunch
15:15-16:30 Integrerende middagsessie

Ervaringen deelnemers

Ik heb nog steeds een heel fijn gevoel over deze driedaagse.
Heeft mij dieper doen beseffen wie ik werkelijk ben, dank je daarvoor.
Ik vond je begeleiding heel open en liefdevol, ook naar jezelf.
Ik heb je nooit eerder zo kwetsbaar en tegelijk krachtig gezien, een mooi voorbeeld voor mij.
Ik voelde dat extra na een meditatie waarin ik in mijn hart geraakt werd en heel veel warmte vrij kwam, dit was een éénheidservaring die ik de laatste tijd vaker heb.
Het werkt zeker door: ik voel een Zelfvertrouwen dat voorbij mijn egostreven gaat.
Edwin de Kater

Voor mij is de combinatie van stilte die ik steeds in mezelf mag ervaren en de nieuwe praktische taal die jij gebruikt een mooie. Het gaat om het ervaren van het nu, steeds weer opnieuw. Vooral geen conclusies trekken!
Het gaat echt om het loslaten van je eigen ingewikkelde idee over zelfrealisatie en daar zijn jullie naar mij toe in geslaagd. Prachtig hoe jullie uit de hoek van dogmatiek zijn weggebleven!  Voor mij belangrijk dat ik Eckhart Tolle en Byron Katie, waar je veel naar verwijst, ook echt in hun Zijn kan ervaren. Osho is voor mij natuurlijk nog wel van een andere orde! Ik voel me in Liefde met je verbonden en dat stemt me blij en dankbaar.
André Romeyn

Het is nu een week geleden en ik ben nog steeds in Zijn, soms voel ik het minder en dan ineens weer sterk – het is er gewoon. Op het moment dat jij tegen mij zei: je hebt het al, het is nooit weggeweest, zat ik erin en dat is vanaf dat moment gebleven.
Marianne Valkhof

Na meerdere heel verschillende weekend- en avondworkshops op Helios ben ik steeds meer “bij mezelf thuis” gaan komen. Terwijl ik het in het begin vooral lastig vond in te zien dat het geen zin had te hard te proberen daar te komen, zie ik sinds dit weekend pas echt dat het ook niet helpt om te hard je best te doen in het niet proberen. Alleen maar aanwezig zijn in het hier en nu, aanwezig bij alles wat in je mooie blauwe hemel voorbijkomt aan gedachten en emoties. Zoveel dingen die ik kennelijk heel vaak heb moet horen voor het echt kon landen, voor ik kon gaan beseffen dat het klopt. Ik voel nu steeds vaker de verschuiving van “ego” naar “zijn”. Ik lijk ook nu pas echt te gaan begrijpen wat dat inhoudt, al kan ik het met mijn verstand niet goed verwoorden. (Maar ook dat probeer ik ook niet meer te doen)
Het was een heel fijn weekend, mooie afwisseling, fijne groep met mooie mensen en heel prettige en waardevolle begeleiding van jou, Dick en Arianne.
Sinds dit weekend heb ik ook eindelijk de oprechte motivatie gevonden om twee keer per dag te mediteren. En dat bevalt erg goed. Ik vind nu de kracht in mezelf om met bepaalde situaties in mijn leven om te gaan en wordt daar niet meer zo door overspoeld. Heidi

Gedurende het weekend voelde ik me echt veilig in de groep, mede door jullie rustige uitstraling. Ik vond de opbouw van deze dagen erg goed. De mix van praktische oefeningen en meditaties en tijdsduur voelde juist aan. Ook de balans tussen stilte en praten werd juist ingeschat.
Voor mij persoonlijk kwamen er een aantal onverwerkte emoties naar boven, wat mij verbaasde en ik dacht dat ik de meditatie "verkeerd" deed want verwachtte rust en vredig gevoel. Het besef dat dit een proces was en door die emotionele gevoelens te gaan in de zelfacceptatie/ het "zijn" te komen is me af en toe gelukt. Wat motiveert en inspireert om te oefenen. Dick, je bent daarbij een belangrijke en waardevolle steun in geweest.
W.M

Geweldig, een weekend lang herinnerd te worden aan wie je werkelijk bent en steeds meer te doorzien en ervaren dat de ideeën en overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen aangeleerd zijn en niet zo serieus hoeft te nemen. Ik vermoedde niet zo een diepe pijn tegen te komen tijdens de ademmeditatie. Het diepe verdriet zo intens te voelen, ervaarde ik als het opengaan van m’n hart. Het is fijn weer zo in een groep te zien en voelen dat we allemaal deze kinderpijn hebben en we dieper in ons nog heel zijn, onze oorspronkelijke staat. Fijne diepgaande meditaties op alle lagen van je zijn, alleen en met een maatje. Dank je Dick voor je rijke inzichten en ervaringen, kijk alweer uit naar de volgende retraite.
Erwin

Bij deze mijn ervaringen van deze dagen en daarna!
Ik vond het heel bijzonder. Het begon al met de mensen. Het voelde als een soort thuiskomen. Leuke, lieve mensen waarbij ik me direct thuis voelde. (en dat heb ik niet zo snel in een groep).
De zaterdag was mooi. Ik kwam helemaal in het gevoel van zelf gerealiseerd te zijn. Door wat jij vertelde Arianne, maar ook door wat anderen vertelden.
‘s Middags hebben we The Work gedaan. Daar kwam uit naar voren dat ik me eigenlijk niet rot mag voelen. Dat ik dat verstoot aan mezelf en dat ik daardoor eigenlijk maar half leef en het mezelf erg moeilijk maak, omdat ik mezelf steeds afwijs. Ook naar anderen toe doe ik dat. Als ze zich niet goed voelen wil ik ze z.s.m. beter maken, helpen of wat dan ook. Dat hoeft helemaal niet!
Het valt me op dat ik na het weekend met wezenlijke dingen bezig ben, zoals keuzes maken over wat ik echt wil, wie mijn vrienden zijn en naar mijn man toe ben ik opener, eerlijker. Ik voel ook dat ik deze verdieping nodig heb in mijn leven.
Anja

De liefde die ik voorheen voelde was eigenlijk meer gebaseerd op het denken. Meer vanuit begrip en acceptatie. Ik heb tijdens het weekend een diepere liefde gevoeld die anders is. Ik realiseer me dat die liefde gaat over jezelf, In jezelf. Als die stroomt, stroomt het ook naar anderen. "Wie ben ik voorbij mijn denken?" Niet meer en niet minder dan alleen stilte en liefde, zo voelt het.
Die liefde was en is er natuurlijk altijd en het is me nu écht duidelijk dat het denken in de weg zit om het echt te ervaren en uit te dragen.
Ergens mocht het er nog niet helemaal zijn.
Daar hoorde heel mooi mijn overtuiging van de zaterdagmiddag bij: Ik ben de liefde van anderen niet waard. Die werd dus heel duidelijk: er zijn delen (lees het denken) in mij die de liefde (in/naar mezelf) onderdrukken. Leuk om te onderzoeken de komende tijd.

Wat ik mee naar huis genomen heb van het weekend?
Een soort lichtheid door het diepe besef "dat het is wat het is". En dat het er mag zijn. Wat is dan Het? Dingen, leven, ik, jij; Alles dus. Alles is één, gereduceerd in Het. Tjee wat diepzinnig hihi.
Ik merkte dat ik na 4 dagen overliep van liefde en enorm de behoefte had om dat te uiten naar iedereen. Ik besefte dat mijn denken dat uiten onderdrukte en daar stoei ik op dit moment een beetje mee. Ik oefen op mijn vriend, dat is veilig. En naar mijn kinderen toe merk ik dat er weer meer zachtheid is gekomen. En naar mijzelf toe merk ik dat ik met meer liefde naar de pijnlijke delen kijk, als van harde naar zachte boter. Ik word eigenlijk wel emotioneel als ik dit zo opschrijf.
C.B

Op de eerste plaats hartelijk dank voor deze heerlijke retraite. Het was voor mij thuiskomen, niet alleen weer op Helios, maar ook in de groep, ook al was die voor een gedeelte nieuw, maar dat heeft mij helemaal niet gestoord.
 
Je vraagt of deze dagen hebben bijgedragen tot grotere helderheid ten aanzien van wie ik ben voorbij mijn denken. Ik dacht dat ik daar al was en dat dat helder voor mij was.
Maar toen we aan de slag gingen met onze overtuigingen merkte ik dat ik een grote blokkade had t.a.v. mijn vertrouwen in mezelf. Ik werd gehinderd door mijn ervaringen uit het verleden en was nog steeds overtuigd dat ik geen goede hulpverlener kon zijn. Door de manier van vragen door drie verschillende mensen kwam er bij mij een verschuiving, een realisatie dat ik vast bleef houden aan mijn overtuigingen. Ik was in staat die los te laten en te ervaren dat, toen ik die overtuiging losliet, weer alleen liefde was. Ik ervoer een grote helderheid ten aanzien van wie ik ben voorbij mijn denken. Ik kreeg het helemaal warm en een stroom ging helemaal door mij heen. Een prachtige ervaring. Heerlijk.
En dit gevoel heb ik ook mee naar huis genomen. En telkens lukt het me ernaar terug te gaan, ook al neemt mijn dagelijkse leven mij regelmatig helemaal in beslag.
Tilly Janssen-Bergs

Ik leef het aardse leven weer bewuster en voller. Daar heeft het weekend aan bijgedragen. De liefde als je adem in je longen laten opzwellen en uitblazen, iedere keer weer. Leven is liefde.
Dank je wel voor het blazen met jouw adem op al die vonkjes die jou opzoeken. Of het smeult of een vreugdevuur wordt, we geven elkaar leven.
Wat een mooie plek hebben jullie, en het lekkere eten dat heb ik zo nog nooit in een cursuscentrum meegemaakt, Woooh. Een dikke kus voor wat jullie neerzetten.
Leontine Detiger

‘Wat ben ik blij dat ik naar dit weekend geweest ben. Ik kwam er met een flinke ballast en in dit weekend heb ik dit eindelijk los kunnen laten. Ik mocht ontdekken dat ik mezelf, ongemerkt, had klemgezet met mijn gedachten over de gebeurtenissen in het verleden. Door m’n gedachten te onderzoeken mocht ik ontdekken dat er, naast de verliezen, nog een veel grotere rijkdom te vinden is: in mezelf. Mijn mooie innerlijke kind werd steeds meer aanwezig en haar creativiteit, openheid en levenslust steeds voelbaarder, ook nu nog. Ik heb weer vertrouwen en zin om de uitdagingen van het leven aan te gaan.
Dank jullie wel, lieve Arianne en Jeannette voor deze mooie nieuwe start!
‘Liefs, M.

Ik vond de openingsmeditatie, waarin we alle energie voelden stromen heel mooi. Wat jij vertelde vanuit jouw zelfrealisatie vond ik heel inspirerend. Daarnaast de oefening van zaterdagmiddag waarin we naar een eigen diepe aanname gingen met bijbehorende emoties werkte heel bevrijdend voor mij. De Boeddha mind Boeddha heart meditatie was heerlijk om te doen. Deze heeft diep doorgewerkt. Ook fijn om die in een groep te doen waardoor de energie zo diep voelbaar was. Het weekend heeft veel dieps in me geraakt en het effect werkt nog door. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat precies.’
Bea van der Linden

In het begin van het weekend eventjes onwennig, afwachtend, maar al snel werden we ‘samen’ onderweg. Naarmate de reis vorderde, werd de sfeer en de groep alsmaar mooier. Ik voel(de) me geraakt, verbonden, gedragen. Heb zelfs geen sigaartje aangeraakt (normaal ½ doosje per dag!) Het ‘bewust’ doorwerken is wat minder (bloemist in eindejaar periode). Maar de ervaring zit nog in elke vezel van m’n lijf. Met Grote Dankbaarheid naar Arianne en reisgenoten. Laat ons onze ‘Wereld’ verder mooier maken!’ Van Hart tot Hart, 
Jo

Lieve allemaal,
Ik ben dankbaar!
Wil jullie allemaal bedanken voor de prachtige dagen met elkaar.
Ik voel de liefde stromen en merk ook dat blokkades mogen wegsmelten door de pijn te durven voelen, het proces aan te gaan, en mogen genieten van het leven, met vallen en opstaan. Ik heb zoveel liefde ontvangen, en evenzo veel liefde mogen schenken.
 Arianne, zichtbaar en voelbaar jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans en aanwezig, niet bang om je ware natuur te delen met ons. Ik heb veel van je geleerd.
Yvonne van der Zalm, klanktherapeut/hypnotherapeut

Het weekend begon met 13 verhalen. Tijdens het weekend smolten deze verhalen samen! Op zondag morgen was er nog maar een verhaal! Dit verhaal loste op in liefde.
"Ik" zou hier de loftrompet willen laten schallen!
Wat er echter gebeurd is dat de loftrompet schalt zonder dat mijn persoonlijke ik er iets aan kan doen. "Ik" ben de loftrompet zoals alles wat die ook is.
Kort gezegd: Hier ben je dan die nooit weg is geweest!
Vanuit die plek die nergens en overal is onvoorwaardelijke dankbaarheid en liefde, woordeloos intens. Wat een reis wat een landing.
In dit weekend heeft het "Ware" laten zien dat er een directe weg is. Persoonlijke dank namens Henk aan ons die dit mochten laten zijn.

Ervaringen Buddha Mind, Buddha Heart proces
Voor mij was het een bijzondere 'reis' waarin ik tijdloosheid en oneindigheid mocht ervaren. Ik ervoer dat er geen begin en eind is en geen grenzen tussen mezelf en de ander. Ik vond een serene rust en stilte in jezelf. Een spirituele ervaring die eigenlijk niet in woorden te vatten is.
Liza W.

Buddha Heart herinner ik me nog goed, ik baalde toen we weer moesten ontwaken. Wat ik beleefde was de ruimte, stilte en de vredigheid die ik ben. Ik weet nog dat ik dacht, hier wil ik blijven.
Josephine van H.

Ik heb enorme sterke herinneringen aan de Buddha Mind, Buddha Heart sessies. Ik heb 3 sessies meegemaakt. Alle dualistische stemmen en non-dualistische stemmen kon ik ervaren. Het was onwennig maar heel bevrijdend. Alsof ik wakker werd uit een droom van mijn verleden. Ik ben in contact gekomen met mijn essentie, wie ik in werkelijkheid ben. Ik voelde een sterk gevoel van thuiskomen, thuis waar het echt om gaat, de essentie en waarheid.
Tijdens de sessies werd mijn hart en ziel geraakt, ik voelde me dankbaar en gelukkig en ervoer een innerlijke stilte. Na afloop voelde ik alleen maar liefde en een groot geluk in mijn hart en er was een serene stilte over me gekomen, een stilte waar ik nog een hele tijd in gebleven ben. Als ik er nu weer aan terug denk kan ik dat fijne gevoel nog steeds ervaren, zelfs na ruim drie jaar. Ik sta steviger, met een groot vertrouwen en vrijheid, in het dagelijkse leven. De BM-BH sessie heb ik op het evaluatie formulier van de Hart opleiding een 10+ gegeven, echt super!
Herma Harmsen

Naast alle lagen die ik afgepeld heb met werken aan mezelf om steeds meer thuis te komen in mijn ware Zelf, gaven sessies met Buddha Mind, Buddha Heart mij de richting aan. Zo sterk te mogen en kunnen voelen hoe vrijheid van denken, vrijheid van patronen en vrijheid van al die beschermlagen kan zijn, dat heb ik voor het eerst mogen ervaren bij deze sessies. Hoe stromend en krachtig mijn eigen potentieel en ware aard IS, dat weet ik nu. En steeds kan ik daarnaar terugkeren omdat ik het helemaal heb mogen ervaren. Dat geeft pas echt Groot Vertrouwen....
Marieke Hegeman

Gericht zijn op mijn Buddha Mind, Buddha Heart betekent voor mij dat ik een onwrikbaar vertrouwen kan hebben dat ik datgene wat op mijn pad komt met open armen mag ontvangen en binnen mag laten komen. Zeker de ongewisse situatie van het laatste half jaar heeft me dat heel duidelijk gemaakt. Bestaande situaties kunnen loslaten en de sprong in het diepe durven nemen, wat het je ook moge brengen.
Het loslaten en accepteren is hard werken geweest maar het brengt ook een groot vertrouwen en vooral rust dat dat wat gebeurt goed is en er mag zijn en mij verder helpt in mijn proces van groei naar evenwicht.
Als ik er nu op terug kijk zie ik hoeveel rust ik vind in mijn Buddha Mind en Heart.
Alsof ik word gedragen door dit grote vertrouwen dat wat er gebeurt zinvol en goed is, dat had en ik jaren geleden niet kunnen bedenken!!!
Therese G.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick over zichzelf: op mijn 17e ervaarde ik een radicale shift in bewustzijn: er opende zich een onbegrensde ruimte in mij waarin mijn gebruikelijke gevoel een 'ik' te zijn niet meer aanwezig was. Deze peilloos diepe ruimte is sindsdien altijd aanwezig gebleven. Had iemand mij destijds kunnen verklaren en begeleiden dan had ik er niet alleen in kunnen ontspannen, dan had ik er waarschijnlijk ook intens van kunnen genieten! Helaas was er niemand die mij kon ondersteunen bij wat mij was overkomen. Het gevoel als het ware op te lossen in onbegrensdheid resulteerde bij mij in die tijd vooral in verkramping en paniekaanvallen.

Drie jaar later leerde ik Transcendente Meditatie en ging ik trouw twee keer per dag mediteren. Daarmee kon ik mij voor het eerst weer diep ontspannen en geleidelijk aan vertrouwen opbouwen dat het veilig was om naar binnen te keren en mij over te geven aan ‘mijn’ onbegrensdheid. Met name tussen mijn 20ste en 30ste levensjaar heb ik zeer intensief gemediteerd. Ik heb in die tijd meerdere meditatie retraites gedaan waarvan de langste 11 maanden duurde.

Ik mediteer inmiddels al vele jaren twee keer per dag zo'n 40 tot 50 minuten. Als ik mediteer dan ben ik niet gericht op het bereiken van wat dan ook. Het zijn voor mij simpelweg vreugdevolle rustmomenten in mijn overigens drukke dagelijkse bestaan. Ik mediteer ook niet meer met een mantra zoals bij Transcendente Meditatie. Vanaf de ‘90er jaren ben ik via de Vipassana overgegaan op Gewaarzijn meditatie. Al deze meditatievormen onderwijs ik in mijn meditatiecursussen en retraites.

Na 10 jaar gemediteerd te hebben kwam in 1986 Reiki in mijn leven. In 1988 werd ik ingewijd als een van de eerste Reiki Masters in Nederland. Daarna ben ik door het hele land Reikicursussen gaan geven en heb in die jaren een paar duizend mensen Reiki geleerd. Het intensief bezig zijn met Reiki bracht mij persoonlijk een 'warmere', meer hartsverbonden beleving van die grenzeloze en inmiddels vreugdevolle ruimtelijkheid in en om mij heen.

Als grondlegger van het Innerlijke Kind werk op Helios heb ik twintig jaar Innerlijk Kind workshops en een Therapeuten Opleiding gegeven evenals twee Zelfrealisatie jaartrainingen. Als oprichter en docent van de vroegere Helios Massage Opleiding ben ik ook een ervaren masseur.

Vanuit de open bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom, schep ik in mijn workshops en retraites een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen en ook zelf thuis te komen in deze peilloos diepe bron van liefde en vreugde.


Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

In 1999 verschoof Arianne’s werkelijkheid radicaal, in een flits van een seconde. Een intense liefde nam bezit van haar en niets van wat ze vroeger geloofde, was nog waar. Wie ze dacht te zijn en wat belangrijk was, verdween in het licht van Dit. Ze wist dat dit Het was, en dat haar zoektocht naar wie ze werkelijk was beëindigd was.

Deze realisatie ging gepaard met een groot verlangen om Dit te delen. Ze doet dit in haar Zen Reiki weekenden, de Reiki Healing Space intensives en in de Buddha Mind, Buddha Heart driedaagses die ze met Dick Nijssen aanbiedt.

Ze gaf 14 jaar lang les in Voice Dialogue en bood het Buddha Mind Buddha Heart proces aan in al haar opleidingsgroepen. Voor haar is dit proces een trip zonder psychedelica. Het laat zien dat je kunt ervaren wie je werkelijk bent zonder iets daarvoor in te nemen, gewoon omdat je het BENT. Ervaren reisleiders kunnen een eerste keer wel handig zijn en dat zijn Dick en zij graag.




Helios Centrum Groep