headerimg

Corona protocol op Helios vakantieweken en Bed & Breakfast arrangementen
 

Wij werken uiteraard mee aan alle door de RIVM en de overheid afgekondigde regels om ons allen zo gezond mogelijk te houden in tijden van corona.
 

Op dit moment ziet dat er als volgt uit. Zodra de regelgeving verandert, veranderen wij mee en verandert ons protocol.
 

Triage vooraf

Onze deelnemers wordt kort voor aankomst, door ons of door onze huurder, benaderd met de vraag naar corona-achtige klachten. Wanneer de gast corona-achtige klachten heeft of in onbeschermd contact is geweest met een corona patient de afgelopen 2 weken en in quarantaine moet, kan hij/zij de boeking kosteloos verplaatsen.
 

Anderhalve meter samenleving

Ons centrum is ruim genoeg om overal anderhalve meter afstand te kunnen houden. 
 

Groepsruimte

In de Finse kota kunnen 20-22 deelnemers zitten met 1,5 m tussenruimte. Deze ruimte heeft een goede afzuiging en veel ramen en deuren die permanent open kunnen staan. Zowel in de kota als in de eetzaal staan 2 grote luchtzuiveraars.
Alleen deze grote groepsruimte is momenteel nog in gebruik voor trainingen met volpension. Voor losse verhuur doordeweek zijn alle 3 onze ruimtes te huur.
 

Partytent

Bovendien hebben wij deze zomer, speciaal voor ieders veiligheid, een professionele partytent met open zijwanden van 8x8 m. naast de overkapping van de Boomgaardruimte neergezet.  Hierdoor hebben we nu 120 m2 overdekte buitenruimte.

Hier kunnen workshops plaatsvinden en hier kan ook op ruim voldoende afstand worden gegeten door onze gasten.

In het najaar wordt hij afgebroken en in het voorjaar weer opgezet.

 

Hygiëne
Hygiëne staat bij ons altijd hoog in het vaandel en nu natuurlijk helemaal.

Bij ingangen van groepsruimte en eetzaal staat alcoholhoudende handgel. De keukenstaf werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. We zijn overgegaan op het gebruik van papieren handdoekjes op de toiletten en overal staan spuitflacons met ontsmettende allesreiniger om zelf nog extra, naar behoefte, sanitaire of andere oppervlaktes te kunnen reinigen.   

Heb je vragen over ons corona-protocol? Mail of bel ons dan.

 

 


Helios Centrum Groep