headerimg

Privecursus Deep Divers Meditatie


Agenda:

  op afspraak. Inschrijven

Dick Nijssen € 390.00

 

Privécursus Deep Divers Meditatie

Privécursus Deep Divers Meditatie

Vanwege het krachtiger energieveld heeft het voordelen om in groepsverband te leren mediteren. Er kunnen echter verschillende redenen zijn waarom je toch liever individueel de Deep Divers Meditatie wilt leren.

Kies je voor privé les, dan krijg je in de eerste bijeenkomst met Dick via een krachtig inwijdingsritueel je persoonlijke mantra. Hij vertelt je over de subtiele manieren waarop je deze mantra gebruikt. Ook legt hij je de belangrijkste basisprincipes uit van deze meditatietechniek en de valkuilen die je kunt tegenkomen in je beoefening. Jullie mediteren samen: een inwijdingsmeditatie van tien minuten en later een meditatie van twintig minuten. Deze sessie duurt zo'n anderhalf uur.

Daarna spreek je af om thuis 's ochtends en 's avonds twintig minuten te mediteren. Na twee dagen kom je terug. We gaan je ervaringen bespreken en je krijgt verdere uitleg. Ook mediteren we weer samen.

Een paar dagen later is de laatste bijeenkomst waarin we weer samen mediteren, ervaringen doorspreken en je alle verdere informatie krijgt om nog vele jaren optimaal te kunnen genieten van deze meditatie vorm. De jaren daarna blijf je gratis recht houden op een stuk persoonlijke begeleiding rondom deze meditatietechniek.

Deze cursus is inclusief het cursusboekje.

Voor vragen en aanmelding bel Dick op 0651824581 of mail naar dick@helioscentrum.nl

Kosten: 390,-

Tegen meerkosten is het ook mogelijk deze privé cursus op je eigen locatie te leren.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vreugdevolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Als oprichter en docent van de vroegere Helios Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Divers en Diving Deeper retreats.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep