headerimg

Deep Space Initiation driedaagse

Het unieke van Deep Space Initiation driedaagse is dat daarin twee wegen samenkomen: de meer mannelijke weg van meditatie en de meer vrouwelijke weg van de Liefde zoals we die beoefenen in de Deep Space massage.
Deze Deep Space massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm, die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing.

In deze driedaagse worden de massages voorafgegaan door (deels) geleide meditaties. Daarin leer je om te rusten als het vreugdevolle, stille, heldere bewustzijn wat de essentie is van jouw wezen. Deze staat van Zijn neem je mee in de massages. Door te masseren vanuit deze Zijnsverbinding, zonder ergens naartoe te werken, kun je als gever en ontvanger samen in een heerlijke flow komen. Daarbij is het heerlijk om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Lees verder door op een datum te klikken:

 

Agenda:

Deep Space Initiation driedaagse

donderdag 29 oktober 2020 20:00 uur - zondag 1 november 2020 17:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 455.00 inclusief volpension

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk workshops zoals deze te laten plaatsvinden. Alleen wie geheel vrij van verkoudheids- of griepklachten is kan deelnemen (triage). Wanneer de 1,5 m niet mogelijk is maken wij gebruik van een mondkapje. Wij zorgen verder voor goede ventilatie. Ook zijn er sterke ionizers met HEPA filters in de ruimte opgesteld waar virussen niet blij mee zijn!


Helios Centrum Groep