headerimg

Deep Space massage avond voor beoefenaars


Agenda:

 woensdag 24 november 2021 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

DIT IS EEN 'BLIND DATE" AVOND! Je wordt op deze avond geblinddoekt en op intuitieve wijze bij een massagepartner geplaatst die ook geblinddoekt is. Als gever en ontvanger weet je niet wie je tegenover je hebt. Omdat je puur op je tastzintuig bent aangewezen geeft dit vaak een unieke massage-ervaring. Assistente: José

 woensdag 8 december 2021 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

Alleen voor mensen met ervaring in de Kasjmierse of Deep Space massage.

Avonden zonder demo van de massage

Avonden zonder demo van de massage

Op deze avond starten we na een kennismakingsrondje met een keuzeproces in het vinden van het voor jou passende massagemaatje van die avond. Daarna is er een geleide meditatie met de partner van je keuze.

Deze avonden zijn toegankelijk voor mensen die minstens één dag of avondworkshop Deep Space massage hebben gevolgd bij Dick of deze massage geleerd hebben bij een andere workshop van hem. Op deze avond vindt er dus geen demo plaats van de massage aangezien iedere aanwezige geacht wordt daar al voldoende ervaring mee te hebben opgedaan.Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep