headerimg

Deep Space massage avond voor beoefenaars


Agenda:

 donderdag 20 januari 2022 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Anja Gijsbers € 25.00

Avonden zonder demo van de massage

Avonden zonder demo van de massage

Op deze avond starten we na een kennismakingsrondje met een keuzeproces in het vinden van het voor jou passende massagemaatje van die avond. Daarna is er een geleide meditatie met de partner van je keuze.

Deze avonden zijn toegankelijk voor mensen die minstens één dag of avondworkshop Deep Space massage hebben gevolgd bij Dick of deze massage geleerd hebben bij een andere workshop van hem. Op deze avond vindt er dus geen demo plaats van de massage aangezien iedere aanwezige geacht wordt daar al voldoende ervaring mee te hebben opgedaan.



Gegeven door:

Anja Gijsbers

Begeleider Anja  Gijsbers

Ik ben Anja Gijsbers en Harten-Vrouw. Ik werk als intimiteitscoach en begeleider van bewustzijnsbekrachtigende workshops en retraites. Sinds 2016 word ik bij Helios regelmatig gevraagd als assistent of begeleider van verschillende activiteiten zoals de Leven in Liefde weekenden en de Deep Space massageworkshops.

Het doet ons wezen goed om op een hartverbonden manier ontmoet en aangeraakt te worden.
Ons lichaam, de fysieke zetel van hart en ziel, is een bron van informatie. We hebben er soms een ambivalente verhouding mee. Dat komt tot uiting in aanrakingsarmoede, huidhonger en een eendimensionale intimiteitsbeleving. En er blijkt zoveel meer mogelijk!
Als je met bewustzijn het lichaam aanraakt dan start een boeiende reis.
Wat er nodig is, is oprechte aandacht voor het verhaal dat jouw lijf wil vertellen.
In een veilige bedding van gelijkgestemde mensen kan het gaan stromen.
Vanuit ontspanning komen gevoelens omhoog zoals opgeslagen emoties die hun zegje willen doen. Er ontstaat ruimte voor verzachting, vreugde, kracht en liefde.

Liefde is een expressie van het hart. De meditatievormen bij Helios nodigen je uit tot een onvoorwaardelijke staat van zijn waarin alles welkom is. Wanneer je je steeds meer opent voor alles wat er is, dan opent ook je hartgebied zich. Als je daarnaast je levensenergie met je hart verbindt ontstaat er een grotere jij, vervuld van wijsheid, liefde en kracht.
Dit gaat veel verder dan de grenzen van je ego, waardoor je het leven in al zijn facetten gaat liefhebben. Zo in het leven staan verandert manier van zijn en relateren totaal.

Wees welkom om dit zelf te ervaren; wie weet ontmoeten we elkaar bij een van de mooie workshops die Helios te bieden heeft!




Helios Centrum Groep