headerimg

Deep Space massage avond voor singles


Agenda:

 donderdag 16 mei 2019 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Assitente Inge

 woensdag 5 juni 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Dit is een 'BLIND DATE' avond, alleen bedoeld voor mensen die al ervaring hebben in het geven en ontvangen van hetzij de Deep Space, de Kashmierse of de Body of Bliss massage.

 dinsdag 16 juli 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Inhoud van de avond

Inhoud van de avond

Na een voorstelrondje ga je op een verrassende manier op zoek naar de handen van de persoon met de voor jou prettigste uitstraling.

Daarna schep je met je gelegenheidspartner een eigen massage plekje in de ruimte waarna Dick je eerst begeleidt in het samen doen van een Vipassana of Tibetaanse hartmeditatie. Je leert een simpele hands-on healing techniek die we gaan gebruiken tijdens de massage-healing. Je krijgt zo’n 50 minuten per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. In deze massagevorm word je uitgenodigd om ook regelmatig de handen stil te leggen waarbij de focus puur komt te liggen op het doorgeven van helende energie. Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Deep Space massage™ is een unieke massagevorm: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing. Wat een geschenk is het, zowel voor de gever als de ontvanger, wanneer daarbij je aanraking bevrijd is van doenerigheid en je je mag overgeven aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden je samen in een heerlijke flow komt.


Voor wie?

Deze avond is geschikt voor iedereen die verlangen hebben naar echt contact en bereid is zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen.

We streven op deze avonden naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het voorkomen dat je tijdelijk bij aanmelding op een wachtlijst komt tot de balans weer hersteld is.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space retreats.

Als meditatieleraar heeft hij vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven en twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 40 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem vreugdevolle rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan als mede-eigenaar van Helios Centrum. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven in de Heart Space en Satori retreats leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vrede- en vreugdevolle meditatie beoefening.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep