headerimg

Deep Space massage avond voor singles


Agenda:

 woensdag 27 januari 2021 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

Wegens verlenging lockdown geannuleerd. Deelnemers kunnen doorschuiven naar een latere datum. Iedereen krijgt bericht van ons.

 woensdag 17 februari 2021 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

Assistente: Inge

 woensdag 28 april 2021 19:30 - 22:45 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

Deep Space massage avonden

Deep Space massage avonden

Op deze hartverbonden massage-avonden ga je een intieme verbinding met jezelf aan. Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste massagevormen die je ooit zult ervaren: een massage die je niet alleen uitnodigt om te genieten van je eigen lijf, maar die ook helend is en je dieper thuisbrengt in de liefde die je in wezen bent.

Deep Space massage™ is een door Dick Nijssen ontwikkelde massage die ontstaan is uit de Kasjmierse massage: een synthese van meditatieve, intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze massage word je uitgenodigd om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Samen op ontdekkingsreis in hoe het is om aan te raken vanuit een vrije stroom van geven en ontvangen en zo in een heerlijke flow te raken met elkaar. Daarbij is het heerlijk om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Verloop van de avond

Na een voorstelrondje geeft Dick met zijn assistente een demo van deze massage. Daarna stellen de mannen zich in een wijde kring op en sluiten de ogen. De vrouwen nemen daarna de tijd om te voelen en kiezen met welke man zij graag deze massage willen doen. Als het daarna voor de betreffende man ook goed voelt, dan maken zij een eigen plekje met de matrasjes waarop de massage zal plaatsvinden.

Je leert een simpele hands-on healing techniek die we gaan gebruiken tijdens de massage en die je eerst met elkaar oefent. De ‘pulsing’ oefening die je daarna doet helpt je om in korte tijd meer afgestemd en vertrouwd met elkaar te raken en helpt je ook diep te ontspannen. Je krijgt ongeveer een uur per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. In deze massagevorm word je uitgenodigd om ook regelmatig de handen stil te leggen waarbij de focus puur komt te liggen op het doorgeven van helende energie. Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Voor wie?

Deze avonden zijn geschikt voor iedereen die verlangen hebben naar echt contact en bereid is zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen. Respect voor de grenzen en behoeftes van elkaar en heldere communicatie daarover zijn daarbij belangrijk.
We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het voorkomen dat je tijdelijk bij aanmelding op een wachtlijst komt tot de balans weer hersteld is.

Meerhanden massage avonden

Een meerhandsmassage ontvangen waarbij de gevers op elkaar zijn afgestemd en die aandachtig en liefdevol wordt uitgevoerd, is een van de mooiste ervaringen die een mens kan meemaken! 
Op deze massageavonden werken we meestal in drietallen op ‘eilandjes’ van matrassen op de vloer. Ben jij aan de beurt dan geef je eerst aan wat je wel en niet wilt in ‘jouw’ tijd. Je mag daar heel specifiek in zijn. Deze avonden zijn bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met het geven van massages en vanzelfsprekend respectvol omgaan met elkaars verlangens en grenzen. De partnerkeuzes vindt op deze avonden meestal plaats via loting.

Blind date massage avonden

Aanraking wordt ’sacred touch' als ons denken met zijn oordelen er niet tussen gaat zitten. Onze oordelen zijn sterk gekoppeld aan wat wij zien. De uitnodiging voor deze avonden is daarom om tijdelijk ‘blind’ te worden zodat je op een unieke, sensitieve manier een massage uit kunt wisselen met een partner van het andere geslacht.

Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor mensen die al ervaring hebben in het geven en ontvangen van de Deep Space of Kasjmierse massage.

Dick en zijn assistente geven deze avond slechts een korte demo van hoe je geblinddoekt kunt masseren en hoe de ontvanger daarbij non-verbaal wensen en grenzen kan aangeven. Daarna verlaten de vrouwen c.q. de mannen de groepsruimte om in de gang te wachten tot ze opgehaald worden. Degenen die achtergebleven zijn hebben dan inmiddels een plekje ingericht waar ze hun (gelegenheids)massagepartner gaan ontvangen. Zij zitten met een blinddoek op te wachten.

De cursusbegeleiders brengen de vrouwen/mannen geblinddoekt één voor één de zaal binnen en plaatsen deze bij de persoon waarvan zij intuïtief voelen dat dat een goede match kan zijn. Na de pauze wissel je van positie en wordt de gever ontvanger en krijg je weer een nieuwe partner.


Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

Elke nieuwe ontmoeting op een massage avond zie ik als een mooi, bijzonder en nieuw avontuur. Het is een indirecte wijze voor mij om verder te ontdekken wat er speelt in mijn leven; wat er tijdens zo'n avond, de massage, het contact met de ander, zónder dat er seksuele handelingen verricht worden, naar de oppervlakte mag gaan komen.

Ik voel me steeds vrijer, kan meer vrede in de fysieke buitenkant van mijn lichaam vinden, ben meer van mijzelf gaan houden met alle kanten (mooi en minder mooi) die erbij horen. Het is allemaal welkom. Dit proces gaat niet van de een op andere dag: Mijn ervaring is dat áls ik een werkelijke verandering in mijn leven wil, dan is het belangrijk dat tussen deze avonden door ik actief en bewust bezig ga met wat voor mij belangrijk is: hoe ik voor mijzelf zorg; Liefde voor Mezelf, thuiskomen bij Mezelf. En dat is wat ik op deze massage avonden mag ontdekken.’
Dank je wel, M.

‘..... de Deep Space massage!! Wat was dat genieten. Zo fijn om intiem te kunnen zijn samen met iemand bij wie ik me veilig voelde en waarmee het zo vertrouwd was. Vond het heel prikkelend en mooi. Het gaat tegelijkertijd voorbij aan het lichaam. Mijn hartchakra deur maakte overuren. Open en dicht, open en dicht, hartchakra was helemaal blij en in zijn element :) De deur is geopend en weet dat het een vervolg krijgt. Het liefst zou ik er bij de volgende massagedag gelijk weer bij zijn maar daar zijn niet al mijn innerlijke stemmetjes het over eens, wat mij doet besluiten om er gewoon even de tijd voor te nemen....’
Marlies

‘Beste Dick, 
ik zou je graag willen bedanken voor de mooie avond in zoals je op je site aangeeft een veilige omgeving. Ik was naar jullie toegekomen met de nodige gezonde nieuwsgierigheid maar ook tegelijk met een bang hartje voor die sprong in het onbekende. Maar ik heb de hele avond goed geluisterd naar die zachte woorden van je die dat bange hartje wist om te zetten in rust...

Zowel mijn massagemaatje als ik hebben deze massage heel intens beleefd. Ik had nooit kunnen dromen hoe diep zoiets kan gaan. Want het eerste moment toen ik me aan haar overgaf voelde eerst onwennig aan maar dan dacht ik aan je woorden: adem met je hart... focus je niet maar bekijk het ruim...  Op deze manier heb ik uit mijn zone kunnen treden en ging ik in totale overgave. Het ging zelfs zover dat ik iedereen behalve mijn massagemaatje zag alsof het een vredig landschap was. Graag val ik nog eens in herhaling en zeg ik nog eens bedankt!!! En veel succes met je prachtige centrum.’  Groetjes, David

‘De Deep Space massageavond was voor mij een warme, veilige ervaring die overstroomde van de mooie en krachtige aandacht voor elkaar. En me ook diep raakte, doordat ik stil mocht staan bij wat er in mezelf is. Het mooie, maar ook de twijfels en onzekerheden.  En juist dat laat mij voelen dat ik leef. Dat ik er mag zijn. Zoals ik ben…  Dankbaar voor wat ik leer…’ RenéGegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep