headerimg

Deep Space massage avond voor singles


Agenda:

 donderdag 22 augustus 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 Assistente: Marianne
Dit is een 'BLIND DATE' avond, alleen bedoeld voor mensen die al ervaring hebben in het geven en ontvangen van hetzij de Deep Space, de Kashmierse of de Body of Bliss massage. Het programma van deze avond wijkt af van wat hieronder in de tekst beschreven staat.

 woensdag 2 oktober 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Bianca Kroeze € 25.00

 

 dinsdag 19 november 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Wat is Deep Space massage?

Wat is Deep Space massage?

Op deze hartverbonden massage-avond ga je een intieme verbinding met jezelf aan. Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste massagevormen die je ooit zult ervaren: een massage die je niet alleen uitnodigt om te genieten van je eigen lijf, maar die ook helend is en je dieper thuisbrengt in de liefde die je in wezen bent.

Deep Space massage™ is een door Dick Nijssen ontwikkelde massage die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze massage wordt je uitgenodigd om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Samen op ontdekkingsreis in hoe het is om aan te raken vanuit een vrije stroom van geven en ontvangen en zo in een heerlijke flow te raken met elkaar. Daarbij is het heerlijk om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space Massage kun je ook heel goed thuis doen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een meer liefdevolle verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Verloop van de avond

Na een voorstelrondje geeft Dick met zijn assistente een demo van deze massage. Daarna stellen de mannen zich in een wijde kring op en sluiten de ogen. De vrouwen nemen daarna de tijd om te voelen en kiezen met welke man zij graag deze massage willen doen. Als het daarna voor de betreffende man ook goed voelt, dan maken zij een eigen plekje met de matrasjes waarop de massage zal plaatsvinden.

Je leert een simpele hands-on healing techniek die we gaan gebruiken tijdens de massage en die je eerst met elkaar oefent. De ‘pulsing’ oefening die je daarna doet helpt je om in korte tijd meer afgestemd en vertrouwd met elkaar te raken en helpt je ook diep te ontspannen. Je krijgt een uur per persoon de tijd om te masseren en om gemasseerd te worden. In deze massagevorm word je uitgenodigd om ook regelmatig de handen stil te leggen waarbij de focus puur komt te liggen op het doorgeven van helende energie. Na afloop is er een korte deelronde ter afsluiting.

Voor wie?

Deze avond is geschikt voor iedereen die verlangen hebben naar echt contact en bereid is zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen.

We streven op deze avonden naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het voorkomen dat je tijdelijk bij aanmelding op een wachtlijst komt tot de balans weer hersteld is.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space workshops. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaan al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”


Bianca Kroeze

Begeleider Bianca  Kroeze

(Shiatsu therapeut, Do-in Yoga docent)

Als kind was ze al vroeg gefascineerd door de elementen van de natuur. Vooral het zelf herstellend vermogen van de natuur trok haar aandacht.
Op haar 28e jaar is ze een maand in haar eentje op ontdekkingstocht geweest door Nepal, deze reis bracht haar nog meer in contact met de krachtige energie van de aarde. “Daar op grote hoogte tussen de gigantische bergen, terwijl ik het hummen van de monniken hoorde en de sterren als een deken over mij heen vielen voelde ik de kracht het universum….”

Weer thuis begon ze haar zoektocht naar de werking van de energieën van het universum met een cursus Reiki, voetreflexmassage opleiding, Shin Do en verschillende workshops op Helios. Haar beroepsopleidingen zijn vanuit de Healing Tao, Shiatsu therapie, Do-In Yoga en Chi Nei Tsang.

Bianca heeft een praktijk waarin ze als Shiatsu therapeut en Do-In Yoga docent haar eigen vorm geeft aan het behandelen van cliënten. Verschillende technieken worden ingezet, shiatsu therapie, orgaanmassage, cupping, moxa, ademhaling, meditatie, yoga….samen op zoek naar de oorsprong van de klacht, mensen handvatten geven zodat ze zélf aan de slag kunnen om het zelfgenezend vermogen te herstellen.
Helios Centrum Groep