headerimg

Deep Space Massagedag


Agenda:

 zondag 25 november 2018 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 Assistentes: Sandra en Bianca

 donderdag 13 december 2018 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 assistente: Bianca

 zondag 16 december 2018 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 

 zondag 17 februari 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 

 zondag 17 maart 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 

Wat is een Deep Space massage?

Wat is een Deep Space massage?

Deep Space massage is een unieke massagevorm: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en helende en versmeltende aanrakingen.

De Deep Space massage geef en ontvang je in een verhoogde staat van energie en bewustzijn. Daarbij is er een aanraken, zien en gezien worden in contact, een puur stromen vanuit je handen, je hart en je essentie. Wat een geschenk is het zowel voor gever als ontvanger wanneer daarbij je aanraking bevrijd is van doenerigheid en je je overgeeft aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden je samen in een heerlijke flow komt.
zien en gezien worden in contact, een puur stromen vanuit je handen, je hart en je essentie. Wat een geschenk is het zowel voor gever als ontvanger wanneer daarbij je aanraking bevrijd is van doenerigheid (dat altijd ego-gerelateerd is) en je je overgeeft aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden er een heerlijke flow ontstaat.

De combi van Deep Space massage en meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space massage kun je echter ook na één avond al heel goed thuis doen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor mensen die verlangen hebben naar echt contact en bereid zijn zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen.


Structuur van de dag

Deze dag beginnen we na een voorstelrondje met wat losmaak-oefeningen en yoga-stretches. 

Daarna neemt Dick je mee in een geleide meditatie om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken. Daarbij verschuift de aandacht, naarmate de ontspanning toeneemt, naar de subtielere sensaties van je energielichaam. Naarmate de ontspanning verder toeneemt kan zich de gelukzalige innerlijke ruimte openbaren die we hier 'Deep Space' noemen. 

Na deze meditatie ga je via speelse en gevoelige contactoefeningen op zoek naar iemand waarmee je een energetisch match voelt om 's middags de Deep Space massage mee uit te wisselen. Met dit massagemaatje wissel je eerst nog een healing uit, de 'Helios Blessing', die je energiekanalen verder opent en activeert. 

Daarna geeft Dick met zijn assistente een demo van de Deep Space massage. Deze massage vindt plaats op een matras op de grond, maar kan bij fysieke beperkingen ook op een behandeltafel plaatsvinden. 

's Middags ga je deze massage met je maatje uitwisselen, waar we ruim de tijd voor nemen.

We sluiten af met een ervaringsdeelronde.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Hij staat bekend om zijn speelse en lichtvoetige manier van workshop geven zonder dat dat ten koste gaat van de diepgang. Deze kwaliteiten komen allemaal tot uitdrukking in zijn Heart Space en Satori workshops.

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vreugdevolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep