headerimg

Deep Space Massagedag in Centrum Djoj in Rotterdam


Agenda:

 zondag 10 maart 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 assistente: Harriet Brune

Wat is een Deep Space massage?

Wat is een Deep Space massage?

Deep Space massage™ is een unieke massagevorm: een synthese van meditatie, intuïtieve vertraagde massagebewegingen en hands-on healing.

De Deep Space massage geef en ontvang je in een verhoogde staat van energie en bewustzijn; een aanraken, zien en gezien worden in contact, een puur stromen vanuit je handen, je hart en je essentie. Wat een geschenk is het zowel voor gever als ontvanger wanneer daarbij de aanraking bevrijd is van doenerigheid en er overgave is aan wat er spontaan wil gebeuren. Te ontdekken dat wanneer aanrakingen vanuit een vrije stroom komen en ontvangen worden er een heerlijke flow ontstaat.

De combi van Deep Space massage en Vipassana meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: mindfulness, gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Deze Deep Space massage kun je ook na één dag al heel goed thuis doen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor mensen die verlangen hebben naar echt contact en bereid zijn zich daarin open en dus kwetsbaar op te stellen.

Hoe ziet de dag eruit?

Deze dag beginnen we na een voorstelrondje met wat losmaak-oefeningen en yoga-stretches. 

Daarna neemt Dick je mee in een geleide meditatie om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken. Daarbij verschuift de aandacht naarmate de ontspanning toeneemt, naar subtielere energie-gewaarwordingen in het lichaam en zelfs daaraan voorbij, naar de vreugdevolle innerlijke ruimte die we hier 'Deep Space' noemen. 

Na deze meditatie ga je via speelse en gevoelige contactoefeningen op zoek naar iemand waarmee je een energetisch match voelt om 's middags de Deep Space massage mee uit te wisselen. Met dit massagemaatje oefen je een eenvoudige ‘hands-on’ healing techniek waarmee je elkaars energiekanalen verder opent en activeert. 

Daarna geeft Dick met zijn assistente een demo van de Deep Space massage. 

's Middags ga je deze massage met je maatje uitwisselen, waar we ruim de tijd voor nemen.

Heart Space weekenden en midweek retraites

Deze Deep Space massage kun je ook na één dag al thuis beoefenen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je massage-ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een Heart Space weekend of midweekretraite een mooie volgende stap. Het energieveld van Helios Centrum Heerde is een krachtige plek om dit samen te beoefenen.


Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space retreats.

Als meditatieleraar heeft hij vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven en twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 40 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem vreugdevolle rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan als mede-eigenaar van Helios Centrum. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven in de Heart Space en Satori retreats leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vrede- en vreugdevolle meditatie beoefening.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep