headerimg

Deep Space massagedag voor paren


Agenda:

Momenteel is er nog geen workshop datum bekend.

Samen op ontdekkingsreis

Samen op ontdekkingsreis

Deep Space massage™ is een door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm die ontstaan is uit de Kasjmierse massage: een synthese van meditatieve en intuïtieve massagebewegingen en hands-on healing.

In deze massage word je uitgenodigd om alle vormen van doenerigheid los te laten in overgave aan wat er spontaan wil gebeuren. Samen op ontdekkingsreis in een vrije stroom van geven en ontvangen en zo in een heerlijke flow te raken met elkaar. Daarbij werkt het verdiepend om te vertragen en de handen ook van tijd tot tijd niet te bewegen zodat de focus helemaal op energie-overdracht komt te liggen.

Deze hartverbonden massagevorm verruimt je bewustzijn en nodigt uit tot vreugdevolle overgave. De intimiteit en affectie die je zult ervaren, geeft je een diepere verbinding met jezelf, de ander en de wereld.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor paren die verlangen hebben naar verdieping van hun contact en nieuwe vormen van intimiteit met elkaar willen verkennen. Je kunt ook komen met een goede vriend of vriendin als massagemaatje als jullie in dezelfde ‘corona bubble’ zitten. Het is belangrijk te weten dat je gaat masseren met degene met wie je samen gekomen bent.

Hoe ziet de dag eruit?

Deze dag beginnen we met een voorstelrondje. Daarna neemt Dick je mee in een geleide meditatie om nog meer uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken. Je oefent met elkaar de Quantum Touch methode oefenen, een krachtige ‘hands-on’ healing techniek waarmee je elkaars energiekanalen verder opent en activeert.

Daarna geeft Dick met zijn assistente een demo van de Deep Space massage.

Na de pauze openen we ons hart dieper voor elkaar via een geleide Tibetaanse hartmeditatie, waarna we ruim de tijd nemen voor de massage uitwisseling. We ronden de dag af met een korte deelronde.


Verdiepende workshops

Het energieveld op Helios is een krachtige plek om dit samen te beoefenen. Deze Deep Space massage kun je ook na één dag al thuis beoefenen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een Leven vanuit Liefde weekend of de Deep Space Initiation driedaagse een krachtige volgende stap.

Gegeven door:Helios Centrum Groep