headerimg

Healing Deep Space 4 handen Massagedag


Agenda:

 woensdag 8 september 2021 10:30 - 17:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 75.00 Eigen lunch meenemen

Koesterende aanraking en energie

Koesterende aanraking en energie

Healing Deep Space 4-handen massage™ is een unieke, door Dick Nijssen ontwikkelde healing- en massagevorm: een slow-motion intuïtieve massage afgewisseld met Quantum Touch, een krachtige hands-on healing techniek, of Reiki. Deze massage gaat qua beleving vaak nog dieper dan de 'gewone' Deep Space massage.

Als ontvanger lig je hierbij in een koesterende positie tussen twee masseurs in. Je kunt die positie zien op de foto in de geklede 'healing only' variant, waar je op deze dag ook voor kunt kiezen. De meeste mensen geven de voorkeur aan de variant met massage. Daarbij bepaal je in overleg met je massagemaatjes welke mate van ontkleding passend voor je voelt.

Hoe ziet de dag eruit?

Na een voorstelrondje bouwen we in korte tijd vertrouwdheid met elkaar op via wat speelse en liefdevolle contactoefeningen. Daarna neemt Dick je mee in een ‘Charming the Snake’ Kundalini meditatie om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken. Deze subtiele bewegingsmeditatie gaat over in een verstilde Vipassana meditatievorm waarin je de gelukzalige innerlijke ruimte kunt ervaren die we ‘Deep Space” noemen.

Na de meditatie activeren wij de energiekanalen in het lichaam door middel van de Quantum Touch methode. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben! We oefenen het samen.

Dan laten we meestal het lot beslissen met wie je gaat masseren. Dat kan zijn in een combi van twee vrouwen met een man of twee mannen met een vrouw. De enige uitzondering op de loting is als je bij aanmelding hebt aangegeven met welke twee mensen je al een afspraak hebt om samen te masseren.

Na de middagpauze, waarin je je meegenomen lunch kunt nuttigen, geeft Dick met zijn twee assistentes een demo van de Healing Deep Space massage.

Daarna ga je met je beide massagemaatjes een massage ‘eiland’ opstelling maken waarna je per persoon ruim de tijd krijgt om deze massage met je maatjes uit te wisselen.

Leven vanuit Liefde weekenden

Wil je verdere verdieping van je massage-ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een een Leven vanuit Liefde weekend een krachtige volgende stap. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

De combi van Deep Space massage en Vipassana meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: mindfulness, gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Ervaringen van deelnemers

We hebben genoten vandaag Dick, voor Joop en ook voor mij een eerste ervaring wat betreft de deep space massage. Heerlijk om te mogen ontvangen en ook om te geven. Een aanrader voor iedereen die nog geen ervaring heeft met massage en in een veilige omgeving meer wil ervaren op dat gebied. Het was een fijne groep. Bedankt! Diny Diteweg

Sylvia Geraerds: Wat een mooie dag en een prachtige, verstillende massagevorm is de Deep Space massage in een prettige groep deelnemers. Met vooraf mooie meditaties. Dank je wel Dick.

Wat een bijzondere ervaring, deze Healing Deep Space 4-handen massagedag. Ik was hier met mijn partner (voor het eerst) en we voelden ons heel welkom en thuis. Dick gaf ons op een heel prettige manier uitleg, nam ons rustig en beheerst mee in de meditaties en oefeningen, waarna het heel natuurlijk en vertrouwd voelde om met een derde -voor ons onbekend- persoon te gaan masseren. Het was een aangenaam koesterende setting en het voelde heel veilig, waarin we ons - zowel als gever, als ontvanger- op onze eigen manier konden (laten) masseren. Wat een ontzettende intense en liefdevolle ervaring. Doordat je door 2 mensen, met heel veel zorg en aandacht, tegelijkertijd wordt gemasseerd kan je hoofd niet anders dan loslaten. Totale ontspanning, overgave, verdieping, ontroering, bliss.. Veel dank en we komen graag nog eens. Lieve groet, Marjon ook namens Walter

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage workshops en de Leven vanuit Liefde weekenden. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaak al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep