headerimg

Quantum Deep Space 4 handen Massage avond


Agenda:

 dinsdag 3 december 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Verhoogde staat van energie en bewustzijn

Verhoogde staat van energie en bewustzijn

Quantum Deep Space 4-handen massage™ is een door Dick Nijssen ontwikkelde massagevorm, die ontstaan is uit de Kasjmierse tantra massage: een synthese van meditatie, en slow-motion intuïtieve massage in combinatie met Quantum Touch, een krachtige hands-on healing techniek. Deze massage gaat qua beleving vaak nog dieper dan de 'gewone' Deep Space massage

Als ontvanger lig je hierbij in een koesterende positie tussen twee masseurs in. Je kunt die positie zien op de foto in de geklede 'healing only' variant, waar je op deze avond ook voor kunt kiezen. De meeste mensen geven de voorkeur aan de massage variant. Daarbij bepaal je in overleg met je massagemaatjes welke mate van ontkleding passend voor je voelt.

Hoe ziet de avond eruit?

Deze avond neemt Dick je mee in een geleide meditatie om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken.

Na de meditatie activeren wij de energiekanalen in het lichaam door middel van de Quantum Touch methode. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben! We oefenen het samen.

Daarna laten we meestal het lot beslissen met wie je gaat masseren.
Dat kan zijn in een combi van twee vrouwen met een man of twee mannen met een vrouw.
De enige uitzondering op de loting is als je bij aanmelding voor deze avond hebt aangegeven met welke twee mensen je al een afspraak hebt om samen te masseren.

Na een demo van de Quantum Deep Space massage maak je met je beide massagemaatjes een massage opstelling van drie matrasjes, twee vloerstoelen en wat losse kussens waarna je per persoon ruim de tijd krijgt om deze massage uit te wisselen.

Heart Space weekend

Deze Deep Space massage kun je ook na één avond al thuis beoefenen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je massage-ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een ‘Heart Space’ of een ‘Leven vanuit Liefde’ weekend een krachtige volgende stap waarin de Deep Space massage ruimer aan bod komt.

De combi van Deep Space massage en Vipassana meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: mindfulness, gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Ervaringen van deelnemers

“Gisteren voor het eerst bij jullie geweest. En het heeft me geraakt. Het voelde als thuis komen jullie centrum. Vrij om te kunnen zijn wie ik ben. Dat over jullie centrum
Dan over de 4 handen massage. Ik heb het ervaren als een mooie intense massage. Het verbinden met zijn 3-en, het top elkaar afstemmen, voelen, het laten stromen, voelde als heel natuurlijk.
Het heeft me op diverse vlakken geraakt. Emoties kwamen los, ik voelde me vrij, verbonden, ruimte voor genieten.
Voor herhaling vatbaar, dankbaar voor het feit dat er zo'n fijn plek is en mooie mensen zijn die met mij willen delen”.
Groeten Marian de Poel“

“De avond begon met wat meditatieoefeningen. De sfeer was rustig en ontspannen, waardoor ik mijn gedachten kon uitzetten en me in deze relax-flow mee kon laten nemen.
Zoals altijd weet Dick intuïtief wie er bij welke mensen past en zo kwam ik tussen twee vreemden te liggen die mij op een integere manier geheel tot rust konden masseren. Bijzonder om te ervaren dat ik mij hieraan over kon geven. Ik- “de ultieme intimiteit kluns” kon wel degelijk geven én ontvangen.
Daar knapt mijn zelfvertrouwen dus eindelijk weer eens van op. Geheel ontspannen en trots op mezelf kijk ik terug op een geweldige avond”. P.

“De 4 handenmassage was weer heerlijk. De meditatie vooraf is fijn om uit mijn hoofd te komen zodat de massage nog meer binnen komt. De aanraking van 4 handen is heel fijn. Afgestemd en met respect. Genoten en tot rust gekomen. Tot de volgende keer.”
Warme groet. TDV

Hoi Dick
Het was een heerlijke avond. Goede sfeer. Ik vond het fijn dat we startte met een meditatie, dit bracht me na een werkdag weer bij goed bij mezelf. En daarna vier handen tegelijk op mijn lijf....wow!...kon niet anders dan me overgeven. Inge

Dank voor de fijne ontspannen avond Dick. Ik vond de combinatie van meditatie, ademhalingtechiek en aandacht voor energie echt heel prettig. De massage die daarna volgde heeft me goed gedaan. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop er snel weer bij te mogen zijn‬. ‪Marcella de Wit‪

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space workshops. Als meditatieleraar staat hij er om bekend dat mensen in zijn geleide meditaties vaan al snel een diepe maar heldere rust ervaren.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep