headerimg

Quantum Deep Space 4 handen Massagedag


Agenda:

 zaterdag 18 mei 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 Assistentes: Inge en Liesbeth

 zondag 13 oktober 2019 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 65.00 Eigen lunch meenemen

 

Verhoogde staat van energie en bewustzijn

Verhoogde staat van energie en bewustzijn

De Quantum Deep Space massage™ geef en ontvang je in een verhoogde staat van energie en bewustzijn in een vorm die vaak nog dieper gaat dan de 'gewone' Deep Space massage.

Quantum Deep Space 4-handen massage is een unieke synthese van meditatie en slow-motion intuïtieve massage in combinatie met een krachtige hands-on healing techniek.

Als ontvanger lig je hierbij in een koesterende positie tussen twee masseurs in. Je kunt die positie zien op de foto in de geklede 'healing only' variant, waar je op deze dag ook voor kunt kiezen. De meeste mensen geven de voorkeur aan de 4-handen massage variant waarbij je een slipje aan hebt.

Hoe ziet de dag eruit?

Na een kort voorstelrondje en wat yoga streches neemt Dick je mee in een ‘Charming the Snake’ Kundalini meditatie om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zakken. Deze subtiele bewegingsmeditatie gaat over in een verstilde Vipassana meditatievorm waarin je de gelukzalige innerlijke ruimte kunt ervaren die we ‘Deep Space” noemen.

Na de meditatie activeren wij de energiekanalen in het lichaam door middel van de Quantum healing methode. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben! We oefenen het samen.

Dan laten we meestal het lot beslissen met wie je gaat masseren. Dat kan zijn in een combi van twee vrouwen met een man of twee mannen met een vrouw. De enige uitzondering op de loting is als je bij aanmelding voor deze avond hebt aangegeven met welke twee mensen je al een afspraak hebt om samen te masseren.

Voor de middagpauze doen we nog een proces dat je sterk in het hier en nu brengt.

Na de middagpauze, waarin je je meegenomen lunch kunt nuttigen, geeft Dick met zijn twee assistentes een demo van de Quantum Deep Space massage.

‘s Middags ga je met je beide massagemaatjes een massage opstelling maken bestaande uit drie matrasjes, twee vloerstoelen en extra kussens waarna je per persoon ruim de tijd krijgt om deze massage met je maatjes uit te wisselen.


Heart Space weekenden en midweek retraites

Deze Deep Space massage kun je ook na één dag al heel goed thuis doen. Je relatie(s) zullen zich verdiepen en je gaat een liefdevollere verbondenheid ervaren met de wereld om je heen.

Wil je verdere verdieping van je massage-ervaringen en dieper thuiskomen in de Liefde die je in wezen bent, dan is deelname aan een Heart Space weekend of midweekretraite een krachtige volgende stap.

De combi van Deep Space massage en Vipassana meditatie kan een heel eigen spiritueel pad voor je zijn: mindfulness, gericht op het verlevendigen van de diepere dimensies van wie wij zijn voorbij onze uiterlijke vorm. Concreet houdt dit in dat je je tijdens deze massages meer en meer bewust wordt van de energetische dynamiek tussen jou en de ander en je mogelijk zelfs een diep gevoel van onbegrensdheid en liefdevolle Eenheid gaat ervaren.

Ervaringen van deelnemers

We hebben genoten vandaag Dick, voor Joop en ook voor mij een eerste ervaring wat betreft de deep space massage. Heerlijk om te mogen ontvangen en ook om te geven. Een aanrader voor iedereen die nog geen ervaring heeft met massage en in een veilige omgeving meer wil ervaren op dat gebied. Het was een fijne groep. Bedankt! Diny Diteweg

Sylvia Geraerds: Wat een mooie dag en een prachtige, verstillende massagevorm is de Deep Space massage in een prettige groep deelnemers. Met vooraf mooie meditaties. Dank je wel Dick

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Deep Space massage en Heart Space retreats.

Als meditatieleraar heeft hij vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven en twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 40 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem vreugdevolle rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan als mede-eigenaar van Helios Centrum. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven in de Heart Space en Satori retreats leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vrede- en vreugdevolle meditatie beoefening.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep