headerimg

Leven vanuit Liefde dagworkshop


Agenda:

 woensdag 30 november 2022 10:30 - 17:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 75.00 Eigen lunch meebrengen

Hart-openend en speels

Hart-openend en speels

We bieden je deze dag een afwisselend programma aan van zowel verstilling als hart-openende en speelse contactoefeningen. Er valt op deze dag veel te genieten!

Het programma is flexibel en afgestemd op wat in het moment passend voelt. Je kunt er echter van uit gaan dat de volgende elementen aan bod komen: geleide meditaties waaronder duo- en bewegingsmeditaties, flowdans en diverse helende en energetische contactoefeningen en verwennende aanraakvormen.

Als je je hart opent voor een ander open je ook je hart naar je Zelf Dan kunnen we ervaren dat: “Liefde is wie we wezenlijk zijn”.

Deze dag staat zowel open voor singles, alleengaanden als paren.

Ervaringen

Ervaringen

Hallo Dick, ik had deze dag gepland om even bij mezelf te kunnen landen, zonder speciale verwachtingen. Maar het heeft me véél meer gegeven dan ik had kunnen bedenken. Nu een dag later voel ik nog steeds een blije ruimte in mijzelf, vervuld en licht. Het was een groep mensen die vanaf het eerste moment zo aanwezig en afgestemd was, dat alle oefeningen ook meteen konden 'landen'. En zoals je zelf al opmerkte is dat beslist niet altijd zo. Het veld van aandacht en liefdevolle toewijding dat zo ontstond gaf ook de mogelijkheid - en de veiligheid - om echt te 'zakken' en geraakt te worden. Geraakt zowel door de plekken in mijzelf als door de schoonheid en intimiteit van sommige contact momenten in de groep. Ik merkte hoe hierin mijn hart openging en ik mijn 'bron' weer kon voelen. Stromend, aanwezig en onvoorwaardelijk. Het geschenk aan mijzelf was dus groter dan verwacht. Dank hiervoor, Anton

Deze dag was een groot cadeau: Ervaren dat we Liefde kunnen ontvangen én geven wanneer we ons daarvoor open stellen; zelfs wanneer je elkaar helemaal niet kent. Yvonne

Wat deze dag zo bijzonder maakte voor mij was dat ik via de oefeningen snel heel diep bij mijn kern kwam. Ik heb het als helend ervaren. Dagen als deze zijn niet alleen heel fijn maar werken nog heel lang door, zeker de innerlijk kind oefeningen waren heel mooi. groetjes, Harriet


Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep