headerimg

Out of your mind dagworkshop


Agenda:

 woensdag 14 december 2022 10:30 - 17:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 75.00 Eigen lunch meebrengen

Bevrijdende ademsessie

Bevrijdende ademsessie

Op deze dag is alles er op gericht om je ‘uit je hoofd te laten zakken’.

Centraal op deze dag staat een ademsessie in tweetallen. Ademwerk zoals je op deze dag gaat ervaren maakt de weg vrij voor zelfs de meest ‘hoofdige' personen om diepe Zijnservaringen op te doen.

In een zorgvuldige op- en afbouw rondom deze sessie maken we gebruik van (deels) geleide meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en integrerend energiewerk. Dick heeft met ruim 25 jaar ervaring hierin al meer dan 1000 mensen begeleid.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep