headerimg

Open Dag Opleiding tot HART Therapeut


Agenda:

Momenteel is er nog geen workshop datum bekend.

De Open Dag 2018 is inmiddels al geweest!

De Open Dag 2018 is inmiddels al geweest!

Je kunt wel filmpjes van een eerdere Open Dag op YouTube bekijken. Het informatieve deel van een van de Open dagen van vorig jaar is gefilmd:

* een filmpje over de inhoud van de 1-jarige opleiding
* een filmpje waarin Arianne vertelt over het ontstaan van de opleiding en Esther Lenstra (afgestudeerde) vertelt wat de opleiding haar heeft gebracht.

Je vindt de links naar deze filmpjes helemaal onderaan deze pagina.

Wanneer de spirit van de opleiding je aanspreekt, kun je contact opnemen met Arianne voor een oriƫnterend/toelatingsgesprek.

Je maakt een afspraak door te mailen naar arianne@helioscentrum.nl
Wat is een Open Dag?

Op een Open Dag van de HART Opleiding krijg je live informatie over de inhoud van de opleiding. Je kunt persoonlijk kennismaken met Arianne Groeneveld en de opleidingsassistent van dat jaar en je kunt je vragen over de opleiding stellen.

Na het info gedeelte gaan we actief aan de slag met de Gassho energie-meditatie. Na de middag doen we een levendig groepsproces met The Work of Byron Katie.

In 2019 wordt er weer een Open Dag voor de volgende opleidingsgroep aangeboden.

Gegeven door:


Films op YouTube over de HART Opleiding

Er zijn films gemaakt van een eerder Open Dag die op YouTube staan.

De echte info over de opleiding zelf vind je in  De 1-jarige HART Opleiding Let op: Toen dit filmpje werd gemaakt, was de 1-jarige opleiding 1 weekend korter! De informatie is dus niet helemaal volledig maar de spirit wel.

Mocht je nieuwgierig zijn vanuit welke achtergrond Arianne de HART Opleiding is begonnen en vind je het ook leuk een afgestudeerde te horen praten over de HART Opleiding, dan zou je ook nog kunnen kijken naar  Het ontstaan van de HART Opleiding.


Helios Centrum Groep