headerimg

Verdiepingsdag Voice Dialogue voor HART afgestudeerden


Agenda:

 donderdag 1 maart 2018 10:00 - 17:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

Voor wie?

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor afgestudeerden aan de 3-jarige HART Opleiding. Alle afgestudeerden met een liefde voor Voice Dialogue kunnen hieraan meedoen. Je hoeft niet professioneel sessies te geven in je dagelijkse leven om mee te doen.

Als je meedoet vragen we wel van je dat je je kennis weer even opfrist voordat je komt en je vragen meeneemt!

Na een opfrissing en demo om het opgefriste nog een keer te laten zien, gaan we uiteen om elkaar sessies te geven.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Op mijn 16e begon ik mij af te vragen of er meer was dan waar ik en iedereen om mij heen zich druk over maakte. Dat was meteen het begin van mijn zoektocht naar de zin van het leven. Ik studeerde enige tijd psychologie aan de Vrije Universiteit maar liep stuk op de oppervlakkigheid van de psychologie in die tijd (behaviourisme). Ik zocht meer spiritualiteit en diepgang en kwam terecht bij de psychologie van het oosten, bij het Boeddhisme en de Advaita Vedanta. Ik studeerde af in Indiase talen en filosofie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd meditatielerares toen ik 23 jaar oud was.

Na 15 jaar les te hebben gegeven in Sanskriet en meditatie kwam ik in contact met Reiki. Reiki raakte mij diep, het is voor mij een fysiek/energetische weg naar mijn ware zelf geworden die ik met veel plezier zelf beoefen en aanbied in mijn cursussen. Ik werd in 1988 tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto en behoor daarmee tot de eerste generatie Reiki Masters in Nederland.

De psychologie kwam terug in mijn leven in nieuwe, inspirerende gedaantes: Innerlijk Kind werk, Co-counseling, Voice Dialogue, Gestalt therapie, Core-energetisch lichaamswerk, The Work of Byron Katie en Geweldloze Communicatie. Ik volgde er trainingen en opleidingen in.

De HART Opleiding is door mij vormgegeven op basis van mijn ervaring van wat werkt en niet werkt op het gebied van bewustwording en innerlijke groei. Ik geef de opleiding met heel veel plezier.
Helios Centrum Groep