headerimg

Open Dag Opleiding tot HART Therapeut


Agenda:

 zondag 3 maart 2019 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld € 15.00 (Zelf lunch meenemen!)

 

Wat is een Open Dag?

Wat is een Open Dag?

Op een Open Dag van de HART Opleiding krijg je live informatie over de inhoud van de opleiding. Je kunt persoonlijk kennismaken met Arianne Groeneveld en de opleidingsassistent van dat jaar en je kunt je vragen over de opleiding stellen.

Na het info gedeelte gaan we actief aan de slag met de Gassho energie-meditatie. Na de middag doen we een levendig groepsproces met The Work of Byron Katie.

Als je niet kunt komen

Als je niet op de Open Dag kunt komen, kun je filmpjes van een eerdere Open Dag op YouTube bekijken. Het informatieve deel van een van de Open dagen van vorig jaar is gefilmd:

* een filmpje over de inhoud van de 1-jarige opleiding
* een filmpje waarin Arianne vertelt over het ontstaan van de opleiding en Esther Lenstra (afgestudeerde) vertelt wat de opleiding haar heeft gebracht.

Je vindt de links naar deze filmpjes helemaal onderaan deze pagina.

Toelatingsgesprek

Vanaf 1 februari 2019 begint Arianne met de toelatingsgesprekken. Tot die tijd kun je alleen een optie voor een opleidingsplek in groep 15 aanvragen.

Vanaf 1 februari 2019 kun je contact opnemen met Arianne voor een oriënterend/toelatingsgesprek.

Je maakt een afspraak door te mailen naar arianne@helioscentrum.nl

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Op mijn 16e begon ik mij af te vragen of er meer was dan waar ik en iedereen om mij heen zich druk over maakte. Dat was meteen het begin van mijn zoektocht naar de zin van het leven. Ik studeerde enige tijd psychologie aan de Vrije Universiteit maar liep stuk op de oppervlakkigheid van de psychologie in die tijd (behaviourisme). Ik zocht meer spiritualiteit en diepgang en kwam terecht bij de psychologie van het oosten, bij het Boeddhisme en de Advaita Vedanta. Ik studeerde af in Indiase talen en filosofie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd meditatielerares toen ik 23 jaar oud was.

Na 15 jaar les te hebben gegeven in Sanskriet en meditatie kwam ik in contact met Reiki. Reiki raakte mij diep, het is voor mij een fysiek/energetische weg naar mijn ware zelf geworden die ik met veel plezier zelf beoefen en aanbied in mijn cursussen. Ik werd in 1988 tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto en behoor daarmee tot de eerste generatie Reiki Masters in Nederland.

De psychologie kwam terug in mijn leven in nieuwe, inspirerende gedaantes: Innerlijk Kind werk, Co-counseling, Voice Dialogue, Gestalt therapie, Core-energetisch lichaamswerk, The Work of Byron Katie en Geweldloze Communicatie. Ik volgde er trainingen en opleidingen in.

De HART Opleiding is door mij vormgegeven op basis van mijn ervaring van wat werkt en niet werkt op het gebied van bewustwording en innerlijke groei. Ik geef de opleiding met heel veel plezier.Films op YouTube over de HART Opleiding

Er zijn films gemaakt van een eerder Open Dag die op YouTube staan.

De echte info over de opleiding zelf vind je in  De 1-jarige HART Opleiding Let op: Toen dit filmpje werd gemaakt, was de 1-jarige opleiding 1 weekend korter! De informatie is dus niet helemaal volledig maar de spirit wel.

Mocht je nieuwgierig zijn vanuit welke achtergrond Arianne de HART Opleiding is begonnen en vind je het ook leuk een afgestudeerde te horen praten over de HART Opleiding, dan zou je ook nog kunnen kijken naar  Het ontstaan van de HART Opleiding.


Helios Centrum Groep