headerimg

Healing Tango Weekend 2 met Lizelot de Stigter


Agenda:

 vrijdag 22 maart 2019 20:00 uur - zondag 24 maart 2019 16:00 uur Aanmelden

Lizelot de Stigter, Jillis de Winter € 315.00 Inclusief volpension

 Voor iedereen die Healing Tango 1 heeft gedaan.

Intens genieten

Intens genieten

Dit weekend is een vervolg op Deel 1 en gaat over het verder verinnerlijken en het je toe eigenen van jouw energie en potentieel en het creatieve samenspel met de ander.

De focus van dit weekend ligt op het verenigen van tegenstellingen, zoals concentratie en expansie, de vorm en de vrijheid, alleen en samen, jouw persoonlijke ruimte en jouw eindeloze wezen.

In de dans ervaren we dit en kunnen we intens genieten van de versmelting van onze ziel met ons lichaam, en de fijnzinnige verbinding met de ander. In deze verbinding speelt ons hart de hoofdrol.

Het verloop van het weekend is als volgt:
Op vrijdagavond beginnen we heel luchtig en speels met Tango. We zullen natuurlijk gaan herhalen wat we in Deel 1 hebben gedaan. Je krijgt weer nieuwe vormen aangereikt die zich vervolgens gaan vullen met beleving en alles wat je wenst aan transformatie, verbinding en schoonheid.

Op zaterdag beginnen we de dag met meditatieve bewegingen waarin we universele principes die in ons en om ons heen werken gaan ervaren.

Van daaruit gaan we naar de Tango en brengen de belevingen van de ochtend mee in de dans. Je leert zowel leiden als volgen, zowel overgave en loslaten alsook focus, helderheid, en kracht.

Zondag begint met sensuele meditaties en vertraagde beweging, en van daaruit verder met de Tango met de nadruk op spelen en ontdekken.

Thema’s

Overgave en Beheersing
Vrijheid en Verbinding
Expansie en Focus
Gemeenschappelijkheid en Individualiteit
Hartsbewustzijn en Intellect

Programma

Programma

Vrijdag

Vanaf 19:00 Ontvangst
20:00 – 21:30 Tango 1

Zaterdag

8:30 u Ontbijt
9:30 – 11:00 MIU (Am I You)
bewegingsmeditaties,
alleen of met zijn tweeën
11:15 – 12:30 Tango 2
12:45 u Lunch
16:00 – 17:30 Tango 3
18:00 u Diner
20:00 – 23:30 Film en dansen

Zondag

9:00 u Ontbijt
10:00 – 11:00 MIU (Am I You)
bewegingsmeditaties,
alleen of met zijn tweeën
11:15 – 12:45 Tango 4
13:00 u Lunch

14:30-16:00 Review en integratie

Voor wie?

Het weekend is voor diegenen die al een Healing Tango 1 weekend hebben gevolgd.

Ben je nieuw in Healing Tango, doe dan eerst het Healing Tango 1 weekend.

Gegeven door:

Lizelot de Stigter

Begeleider Lizelot de Stigter

Is opgeleid als balletdanseres en heeft de afgelopen 25 jaar internationaal carrière gemaakt als Tangodanseres en docente. Ze heeft met de ‘groten der aarde’ uit de tangowereld gedanst en samengewerkt en vanuit die ervaring een unieke methode van lesgeven ontwikkeld. De Tango werd haar pad tot verwerkelijking van spiritualiteit, verbinding met de aarde, sensualiteit, extase en verlichting. Op dit moment leeft ze haar droom door de essentie van de Tango aan te wenden en te delen met anderen om diep in de essentie van onszelf, het leven en de liefde te komen.

Ze wordt door velen beschouwd als een healer in haar werk, waarin mensen zichzelf in hun heelheid weerspiegeld kunnen zien.
Ze helpt mensen om de ervaringen van heelheid en vrijheid die in de lessen worden opgewekt middels sprekende beelden en metaforen terug te vinden in hun dagelijks leven, hun relaties, en hun werk.


Jillis de Winter

Begeleider Jillis de Winter

Geeft leiding aan 2 natuurvoedingswinkels en een biologisch-dynamische boerderij waarmee hij groei en bloei aanwakkert op alle fronten, zowel in verbinding met de natuur en de aarde, alsook in het samenbrengen van mensen.

Sinds 2 jaar gebruikt hij o.a. de Tango als gids voor de verdere belichaming en verwezenlijking van zijn visie.
Samen met Lizelot vormt hij een danspaar sinds 2017 waarin zij hun liefde voor elkaar en het leven vieren door het delen via MIU en Tango met anderen. Hij belichaamt zowel het pure mannelijke aspect alsook de heel vrouwelijke ontvankelijke kant en laat zien hoe beiden elkaar aanvullen en versterken, binnen onszelf, in de wisselwerking met anderen, en in het leven.
Helios Centrum Groep