headerimg

Introductie avondworkshop Healing Tango


Agenda:

 zaterdag 13 oktober 2018 19:30 - 22:00 uur Aanmelden

Lizelot de Stigter, Jillis de Winter € 25.00

 

Wat is Healing Tango?

Wat is Healing Tango?

Healing Tango is de kunst van het samen bewegen als één, als een eenheid, als een organisme met 4 benen. Deze eenheid samen vinden is het pad om tot inzicht te komen. Aan de hand van universele vrouwelijke en mannelijke principes in jezelf en in elkaar, zal je inzien dat zij sterke metaforen zijn voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

De bewegingsmeditaties die in Healing Tango gebruikt worden, zijn voortgekomen uit de bewegingen van de tango zoals deze op het hoogste niveau door dansers worden gebruikt. Echter bewandelen wij in de workshops niet de lange weg  van het tango leren dansen die normalerwijs hiervoor nodig is. Lizelot heeft met haar ruim 20 jaar ervaring als tangodanseres, waarbij zij meedanste met de wereldtop, een extractie gemaakt van de essentie van tango zodat je ook zonder danservaring toch kan leren hoe je kan dansen in en met het leven. Onder andere door richting leren geven vanuit je hart en het voortbewegen vanuit de grond, kan sensualiteit ontwaken in jezelf, en kan je een fijne afstemming met elkaar weten te vinden om vervolgens samen te gaan bewegen vanuit eenheid.

Healing Tango is een zeer krachtige methode om jezelf in relatie tot de wereld te leren kennen, en om eventueel je liefdes relatie te verdiepen. Geen andere dans draagt zoveel wijsheid in zich als de tango.

Introductie tot Healing Tango weekend

Lizelot en Jillis bieden deze introductieworkshop aan voor iedereen die kennis wil maken met hun werk ofwel omdat zij overwegen hun weekenden te gaan meedoen op Helios en hen willen leren kennen, of gewoon voor de vreugde van de ervaring zelf.

Lizelot de Stigter biedt van 2-4 november een Healing Tango 1 weekend aan op Helios. en van 18-20 januari 2019 een Healing Tango 2 weekend.

Gegeven door:

Lizelot de Stigter

Begeleider Lizelot de Stigter

Is opgeleid als balletdanseres en heeft de afgelopen 25 jaar internationaal carrière gemaakt als Tangodanseres en docente. Ze heeft met de ‘groten der aarde’ uit de tangowereld gedanst en samengewerkt en vanuit die ervaring een unieke methode van lesgeven ontwikkeld. De Tango werd haar pad tot verwerkelijking van spiritualiteit, verbinding met de aarde, sensualiteit, extase en verlichting. Op dit moment leeft ze haar droom door de essentie van de Tango aan te wenden en te delen met anderen om diep in de essentie van onszelf, het leven en de liefde te komen.

Ze wordt door velen beschouwd als een healer in haar werk, waarin mensen zichzelf in hun heelheid weerspiegeld kunnen zien.
Ze helpt mensen om de ervaringen van heelheid en vrijheid die in de lessen worden opgewekt middels sprekende beelden en metaforen terug te vinden in hun dagelijks leven, hun relaties, en hun werk.


Jillis de Winter

Begeleider Jillis de Winter

Geeft leiding aan 2 natuurvoedingswinkels en een biologisch-dynamische boerderij waarmee hij groei en bloei aanwakkert op alle fronten, zowel in verbinding met de natuur en de aarde, alsook in het samenbrengen van mensen.

Sinds 2 jaar gebruikt hij o.a. de Tango als gids voor de verdere belichaming en verwezenlijking van zijn visie.
Samen met Lizelot vormt hij een danspaar sinds 2017 waarin zij hun liefde voor elkaar en het leven vieren door het delen via MIU en Tango met anderen. Hij belichaamt zowel het pure mannelijke aspect alsook de heel vrouwelijke ontvankelijke kant en laat zien hoe beiden elkaar aanvullen en versterken, binnen onszelf, in de wisselwerking met anderen, en in het leven.
Helios Centrum Groep