headerimg

Heart Space avond met Dick Nijssen


Agenda:

 donderdag 27 september 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 woensdag 17 oktober 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 donderdag 15 november 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 dinsdag 11 december 2018 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Meditatie, hart openende oefeningen en helend energiewerk

Meditatie, hart openende oefeningen en helend energiewerk


Op deze avonden neemt Dick je mee in een heerlijke afwisseling van diep ontspannende meditatie, hart-openende contactoefeningen en helend energiewerk.
Elke avond heeft weer een eigen uniek programma naast terugkerende onderdelen.

Meditaties worden voorafgegaan door yoga-stretches op jezelf en in tweetallen. Vanuit een diepere verbinding met jezelf ga je op deze avond de verbinding aan met anderen.

Mooie, gevoelige contact oefeningen helpen je je hart verder te openen. Speelsheid en plezier horen daar ook bij. Laat je verrassen!

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Hij staat bekend om zijn speelse en lichtvoetige manier van workshop geven zonder dat dat ten koste gaat van de diepgang. Deze kwaliteiten komen allemaal tot uitdrukking in zijn Heart Space workshops.

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.” Helios Centrum Groep