headerimg

Heart Space dag met Dick Nijssen


Agenda:

 zondag 10 februari 2019 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 60.00 Eigen lunch meenemen

 asssitente: Harriet

 zondag 14 april 2019 10:30 - 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 60.00 Eigen lunch meenemen

 

Meditatie, hart openende oefeningen en energiewerk

Meditatie, hart openende oefeningen en energiewerk

Op deze dagen neemt Dick je mee in een mooie afwisseling van diep ontspannende meditatie, hart opende contactoefeningen en helend energiewerk.

Elke Heart Space dag heeft zijn eigen unieke programma, mede gevormd door de groepsenergie van dat moment! Vaste onderdelen zijn geleide meditaties zoals bijvoorbeeld de hartmeditatie. Daarbij krijg je praktische meditatie instructies en doen we een stukje geleid Zelfonderzoek.

Meditaties worden voorafgegaan door yoga-stretches op jezelf en in tweetallen. Vanuit een diepere verbinding met jezelf ga je op deze dag de verbinding aan met anderen. Mooie, gevoelige contact oefeningen helpen je je hart verder te openen. Speelsheid en plezier horen daar ook bij.

Ook maken we tijd voor helend energiewerk waarmee we elkaar helpen blokkades op te ruimen. Zo leer je op deze dag elkaar de 'Helios' blessing te geven. Laat je verrassen!

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Hij staat bekend om zijn speelse en lichtvoetige manier van workshop geven zonder dat dat ten koste gaat van de diepgang. Deze kwaliteiten komen allemaal tot uitdrukking in zijn Heart Space en Satori workshops.

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vreugdevolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”

Helios Centrum Groep