headerimg

INFO OVERIG AANBOD OP HELIOS

(Aanmelding via de website van de aanbieder)

NB Ben je een aanbieder van workshops en zoek je info over huren, ga dan naar de pagina 'Groepsaccommodatie huren'
 

Kampvuur 2022: Transformatie – 19 t/m 21 april 2022

Heb je ook behoefte om terug te gaan naar je kern, te broeden in jouw cocon en uit te vliegen als een vlinder? Schuif dan aan bij ons Kampvuur. Drie dagen begeleiden we je tijdens jouw innerlijke transformatieproces. Ontdek hoe het samen doorlopen hiervan je heelt, verbindt en verrijkt.

We gaan 3 dagen samen op deze bijzondere reis. We starten op dinsdag 19 april 2022 om 10.00 uur en eindigen op donderdag 21 april 2022 om 18.00 uur. Naast de facultatieve ochtendyoga, drummen en dansen bij het kampvuur in de avond, ontvouwt jouw transformatie zich tijdens de volgende workshops:

•    Jouw god/godin als archetypische beweging en hoe breng jij haar/hem tot leven met Carla Auer
•    Van rups via cocon naar vlinder met Monique van der Weijden
•    Metamorfose in de natuur met Mariken Ketelaar

Benieuwd naar het volledige programma en alle praktische info bij elkaar, download het volledige programma op onze website.

Het Kampvuur is iets voor jou als je zin hebt om je vleugels uit te slaan, als je vastzit in je cocon of wacht tot je vleugels gedroogd zijn om uit te kunnen vliegen. Wij werken vanuit het holistische mensbeeld van psychosynthese. Of je nu bekend bent met psychosynthese of niet, je bent van harte welkom.

Meer weten, het volledige programma downloaden of direct inschrijven? Kijk op onze website: https://broedplaats.academy/kampvuur/

 

 


Retreat Leven vanuit je hart met Wilko Iedema
23 - 26 juni 2022


Wilko Iedema is ‘de beste rebalancer van Nederland’, aldus Lisette ‘Thooft. En hij heeft jarenlange ervaring met het op een hele natuurlijke en fijne manier begeleiden van groepen en individuen.

Wil je op jouw levensreis vrijer en vanuit je hart leven?

Je hart kan overschaduwd zijn door ontkende verlangens, teruggehouden liefde, pijn, angst, boosheid en door aannames over hoe het leven volgens jou zou moeten zijn. Je leven speelt zich dan af in een (schijn)veilige comfortzone. Hierdoor beperk je jezelf en je potentieel, terwijl dit niet jouw intentie is.

Vrijer leven vanuit je hart zal een uitdagende, mooie en diep vervullende reis zijn en brengt je in contact met wie je ten diepste bent. Vandaaruit ga je op jouw authentieke manier invulling geven aan je leven.

Wil je met ons deze mooie reis gaan maken? Je bent van harte welkom.

Aanmeldingen of meer informatie: levenuitjehart@gmail.com.

Voor meer informatie: http://www.samo-rebalancing.nl/publicaties/Flyer retreat - website.pdf 

 


 


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?