headerimg

InnerFreedom-Weekend met Heino Jansen


Agenda:

 vrijdag 21 juli 2017 20:00 uur - zondag 23 juli 2017 16:00 uur Aanmelden

Heino Jansen € 325.00 Inclusief volpension

 

 vrijdag 3 november 2017 20:00 uur - zondag 5 november 2017 16:00 uur Aanmelden

Heino Jansen € 325.00 Inclusief volpension

 

InnerFreedom™-Weekend

InnerFreedom™-Weekend

InnerFreedom™ is ontwikkeld voor iedereen die wil leren om van binnen uit gelukkig te zijn. InnerFreedom™ is een krachtig proces, dat jou de volgende positieve effecten kan opleveren.

• Versterking van jouw basisvertrouwen
• Een groter gevoel van onafhankelijkheid
• Een fijne relatie met jezelf opbouwen
• In staat zijn tot liefdevolle relaties met de ander
• Hernieuwd richtingsgevoel
• Innerlijke kracht en standvastigheid voelen
• Beter grenzen kunnen stellen
• Durven ontdekken en experimenteren
• Zekerder zijn in jouw seksualiteit

Vrijheid van binnen uit

Door te leren van binnen uit vrij te zijn, kunnen we de duurzame harmonie, vreugde en het geluk in onszelf gaan ervaren. Terwijl we leren om onze innerlijke vrijheid terug te claimen, ervaren we steeds meer rust en acceptatie in ons zelf. De wereld gaat er dan opeens heel anders uit zien. Het klaart letterlijk op en we trekken dingen, situaties en mensen aan in ons leven die veel beter bij ons in deze nieuwe bewustzijnstoestand passen. We merken dat ook onze sociale contacten rustiger, vrediger en harmonieuzer verlopen.

Onze maatschappij is (helaas) totaal tegengesteld ingericht. Daarin leren we (vanaf de basisschool al) dat we vrijheid en geluk buiten ons zelf moeten zoeken. Als we dit “zoeken” grondig bekijken, ontdekken we dat dit nogal krampachtig en hardnekkig is en dat het binnen in ons steeds weer leidt tot onrust en disharmonie. Vanuit deze onvrede gaan we nog meer “op zoek”. We proberen oplossingen te bedenken, maar die werken niet. We verliezen onze kracht en energie en zo blijven we een gevangene van ons eigen “zoeken”.

Vrijheid ligt echter 180 graden de andere kant op. Bij het het InnerFreedom-proces draaien we het om!

Hoe is InnerFreedom™ontstaan?

Door de jaren heen heb ik (Heino Jansen) mezelf talloze keren volledig gevangen gezet. Elke keer wanneer ik weer eens heftig vastliep ervoer ik pijn, verdriet, boosheid, wanhoop en uitzichtloosheid. Maar ook ontdekte ik dat ik mezelf steeds weer kon bevrijden. Dit leidde tot nieuwe inzichten. Inzicht in: “wat werkt niet?” en vooral “wat werkt WEL?” Zo leerde ik dat ik in staat was om mezelf - onafhankelijk van de situatie - steeds weer krachtig te herpakken en zelfbewust in het leven te zetten. Daarmee ontstond het effectieve InnerFreedom™-Proces, wat ik enorm graag deel.

Wat is het InnerFreedom™-Proces?

Wat is het InnerFreedom™-Proces?

Het InnerFreedom™-Proces ondersteunt je in het weer opnieuw ontdekken en claimen van jouw eigen innerlijke vrijheid. Dit is een uniek proces dat bestaat uit inzichten en handelingen die iedereen kan aanleren en voor zichzelf (dagelijks) kan uitvoeren. Het InnerFreedom™-proces leidt ertoe dat je - in elke omstandigheid - de verbinding met jezelf leert behouden, maken en/of herstellen. En dat je onafhankelijk van de situatie optimaal standvastig en rustig kunt blijven. Hiermee herpak je de leiding over jouw eigen leven en word je niet langer geleefd door jouw omgeving. Je voelt je stabieler en rustiger. Je bent veel minder beïnvloedbaar en beter in staat tot het maken van de juiste beslissingen.

Het InnerFreedom™-Proces is een combinatie van oosterse en westerse methoden en bevat de volgende ingrediënten:

• Fysieke kracht en conditie
• Seksuele vrijheid
• Weerbaarheid (fysiek en mentaal)
• Leren verbinden
• Meditatie technieken
• Mindset-Management
• Innerlijk leiderschap
• Voor jezelf (en jouw leven) gaan
• Creativiteit
• Muziek en Dans

Tijdens dit weekend gaan we het InnerFreedom™-Proces spelenderwijs (be)handelen en (be)leven. Zonder al te veel over dit krachtige weekend bloot te geven (het verrassingseffect is namelijk ook van belang), kan gezegd worden dat het doorbreken van de “ik-illusie” en het bypassen van ego-mind (innerlijke criticus) essentieel is. 

Herbronnen en assisteren

Elk weekend is uniek en heeft een eigen karakter. Wil je je jouw InnerFreedom-proces verder verdiepen en levendig houden, dan kun je zo vaak je wilt weer opnieuw meedoen aan een InnerFreedom-weekend. Wil je nog een stap dieper, dan kun je je aanmelden om als co-assistent mee te doen. Om te assisteren moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Gegeven door:

Heino Jansen

Begeleider Heino  Jansen

Na te zijn opgegroeid in een zeer instabiele en onveilige gezinssituatie, begon ik op mijn 14e met mijn grote passie: gitaar en piano spelen. Vooral door improvisatie op deze instrumenten ontdekte ik voor het eerst wat innerlijke vrijheid is en dat er altijd een onuitputtelijke bron van bevrijding in ieder mens (dus ook in mij) aanwezig is.

Desondanks belandde ik - na 20 jaar werken als internationaal HiTech-Ingenieur - in een heftige burn-out. Voor mij een teken om mijn hart te gaan volgen! Advaita Vedanta, NLP (gecertificeerd Master-practitioner NYTI), Zen meditatie, Shaolin-Kempo (zelfverdediging), Argentijnse Tango, tantra en improvisatie-dans bleken daarbij enorme eye-openers en essentiële sleutels tot het ontwikkelen van een stabielere en vrijere basis in mijzelf.

Na een jarenlange (internationale) opleiding tot spiritueel-trainer/coach/docent, volg ik mijn hart als InnerFreedom™ - trainer. Daarnaast ondersteun ik mensen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en het (her)ont-dekken van innerlijk geluk. In dit kader kun je bij mij terecht voor persoonlijke sessies als innerlijk-geluk coach. Daarnaast ben ik FilmMaker.

Mijn missie is om mensen te ondersteunen bij het zich (weer) - in vrijheid - verbinden. Eerst met de essentie in zichzelf, daarna met de ander (daarna met het leven zelf). Workshops geven op Helios is - zeker in dit kader - voor mij echt een leuk (en leerzaam) feest.
Helios Centrum Groep