headerimg

Innerlijk Kind

 

Innerlijk Kind weekenden

In onze Innerlijk Kind workshops scheppen wij een warme en veilige plek voor je innerlijke kind om er weer te mogen zijn. Op allerlei afwisselende manieren nodigen wij jouw kind uit om weer tevoorschijn te komen: in het helende contact met je begeleider(s), via visualisaties, door groepsprocessen en in het werken in tweetallen. In contact met het kind kan er een stuk rouwverwerking plaatsvinden, rouw om alles wat er niet was en rouw om gebeurtenissen die pijnlijk waren. Onverwerkte boosheid en wrok krijgen op een veilige manier de ruimte om geuit worden.
Het kind kan gaan ontspannen, mag gaan genieten en zich laten koesteren in menselijke warmte en woorden.
Deze workshop wordt vaak ervaren als de terugkeer van de verloren zoon/dochter in jezelf. Er kan een stuk bevrijding plaatsvinden, waardoor je meer ruimte en vrijheid als volwassene krijgt. Je ontwikkelt inzicht in de behoeften van je eigen innerlijke kind maar ook in die van de mensen om je heen.
Klik op de workshopnaam hieronder voor meer uitgebreide info.

IK Training
Naast de Innerlijk Kind basisweekenden wordt er op Helios ook een IK Training aangeboden. Dit is een tweejarig traject van 10 weekenden met een vaste groep deelnemers die 5 weekenden per jaar samenkomt. Elk najaar start er een nieuwe IK Training.

De IK Training is bedoeld voor mensen die een diep verlangen voelen om zich gedurende langere tijd te wijden aan hun eigen groeiproces. De groep biedt een stevige, warme en veilige bedding waarin nieuwe/diepere lagen onderzocht en verwerkt kunnen worden. Je onderzoekt je overlevingsstrategieën, hoe ze zijn ontstaan en hoe je ze los kunt laten en vervangen voor nieuwe, vruchtbaardere gedragspatronen. De thema's in je huidige leven gebruiken we daarvoor als uitgangspunt.
Klik op de workshopnaam hieronder voor meer uitgebreide info.
 

Agenda:

Innerlijk Kind weekend

vrijdag 8 november 2019 19:30 uur - zondag 10 november 2019 16:00 uurAanmelden

Lieke Defize, Eric Horn € 345.00 (inclusief volpension)


Helios Centrum Groep