headerimg

IK Training 2e jaar


Agenda:

 vrijdag 31 augustus 2018 20:00 uur - zondag 5 mei 2019 16:00 uur Inschrijven

Lieke Defize, Eric Horn € 1695.00 Inclusief volpension

 Alle data van (de al begonnen) groep 11 op een rijtje: 31 augustus-2 september 2018, 2-4 november 2018, 4-6 januari 2019, 22-24 februari 2019, 3-5 mei 2019.

Dit is alleen een pagina voor deelnemers van groep 11 die zich willen aanmelden voor het 2e jaar!

De procedure voor aanmelding volgt in het Helios systeem dezelfde lijnen als in het 1e jaar.

Aanmeldinstructies: klik op ‘Inschrijven’. Je krijgt bericht dat de leraar je aanmeldingsformulieren gaat sturen. Dat is in het geval van een 2e-jaars natuurlijk niet meer nodig! De secretaresse ziet je aanmelding in het systeem en ‘zet je door’. Daardoor krijg je een 2e mail met een handige iDeal betaal-link.

We raden je aan van die link gebruik te maken omdat het systeem je dan ook een mooie factuur stuurt.

Gegeven door:

Lieke Defize

Begeleider Lieke  Defize

Al sinds 1997 is Lieke Defize betrokken bij het Innerlijk Kindwerk op Helios. Sinds 2003 geeft zijn de innerlijk kind workshops samen met haar partner Eric. Lieke heeft een gevarieerde loopbaan achter de rug. Na haar universitaire opleiding in de Letterkunde is zij werkzaam geweest in het middelbaar onderwijs. Omdat haar hart meer uit ging naar het begeleiden van kinderen met emotionele problemen, is zij gaan werken als groepsleidster in een therapeutisch gezinshuis. Daarnaast heeft Lieke zich bekwaamd in het begeleiden van volwassenen, waarbij met name het helen van het gewonde Innerlijke Kind een centrale plek inneemt.

Lieke heeft de gave om directe toegang te vinden tot de diepere emotionele lagen en de wezenskwaliteiten van de mensen met wie ze werkt. Haar therapeutische vaardigheden heeft zij ontwikkeld tijdens de vele trainingen die zij heeft gevolgd in haar eigen persoonlijke zoektocht, en als assistent van Dick Nijssen bij de Innerlijk Kind Therapeuten Opleiding.
Lieke heeft jarenlang een expressieve uitlaatklep gevonden als actrice en zangeres en gebruikt deze creativiteit ook in haar trainingen. Zij is moeder van een zoon (Aaron, 1999) en geeft individuele sessies en familie-opstellingen in haar praktijk in Amsterdam.
Meer info over haar werk vind je op www.elckerliek.nl Je kunt haar mailen: info@elckerliek.nl


Eric Horn

Begeleider Eric  Horn

Eric heeft diverse opleidingen gevolgd op het vlak van management en personeelswerk en heeft 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt.
Al vanaf zijn jeugd had hij het besef dat de wereld groter is dan wat zich op het eerste gezicht laat zien.
Ook ontdekte hij dat hij diep geraakt werd als hij mensen ontmoette die, vaak door omstandigheden, niet meer in staat waren aan de eisen van de uiterlijke wereld te beantwoorden en zichtbaar werden als kwetsbaar mens.
Sinds hij ervoor gekozen heeft dit besef centraal te stellen in zijn leven, heeft hij zich op laten leiden als coach, Innerlijk Kind therapeut en Healer.
Eric is vader van een dochter (Charlotte, 1991) en heeft in Amsterdam een praktijk voor coaching en therapie. Meer info vind je op www.elckerliek.nl Je kunt hem mailen: info@elckerliek.nl
Helios Centrum Groep