headerimg

Wat houdt deze opleiding in?

Dit is een leerzame, praktische opleiding. Je leert sessies te geven die dienen als ingang om je cliënten of cursisten in verbinding te brengen met innerlijke Stilte.
 

Die stilte ontstaat door de klankschalen aan te slaan terwijl je tegelijkertijd een begeleide meditatie, relaxatie of visualisatie uitspreekt, of het zelfonderzoek begeleidt.
 

Dit vereist een bepaalde coördinatie tussen het aanslaan van de schalen, de klank van je stem en het tempo van de woorden.
 

Je leert om jezelf af te stemmen en te functioneren vanuit puur Bewustzijn.
 

Door alle begeleide meditaties zelf te ondergaan, door het lezen van boeken en door de uitwisseling tijdens de sessies, verdiep je je begrip over wat Bewust-zijn is: aandachtig aanwezig Zijn. Vanuit deze staat, breng je de andere aanwezigen in dezelfde staat met behulp van de klankschalen en de gesproken tekst.
De klankschalen zijn daarbij uitermate behulpzaam. De aangeslagen schaal voert vrijwel iedereen mee naar een ruimtelijke beleving. Men komt in een toestand van diepe ontspanning. Vanuit diepe ontspanning ervaart men in meerdere of mindere mate Heelheid.


Wanneer je op de link hieronder klikt, vind je meer informatie!
 

Agenda:


Helios Centrum Groep