headerimg

Leven vanuit Liefde Verdiepingsweekend


Agenda:

 vrijdag 17 februari 2023 20:00 uur - zondag 19 februari 2023 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Winifred Wegener € 375.00 incl. volpension

Leven vanuit Liefde Verdiepingsweekend

Leven vanuit Liefde Verdiepingsweekend

Dit weekend is bedoeld voor mensen die al een Leven vanuit Liefde weekend, TaoTantra workshop of losse massagedagen bij Dick hebben gevolgd. Vanuit die eerdere ervaring zullen we als groep al gauw een warm en veilig veld van liefde met elkaar op kunnen bouwen waarin we ons diep kunnen openen voor elkaar. Dit is een weekend waarin je het leven vanuit liefde meer gaat aarden in je lijf en in verbinding met elkaar. In ‘onverdedigd’ contact met anderen kan het zijn dat je zicht krijgt op delen van jezelf die tot nu toe in de schaduw bleven, een leerzaam en boeiend proces waarin integratie en heling kan plaatsvinden van wat je soms nog belemmerd in het zijn van een vrij stromend liefdevol mens.


Door het weekend heen zul je een breed scala van aandachtige, verwennende en speelse aanrakingsvormen kunnen ervaren waarin we elkaars levensenergie tot stromen brengen en er veel te genieten valt. Daarnaast maken we ook ruimte voor geleide en stille meditaties zoals een meditatie van waaruit we de Tandava dans laten ontstaan. Ook andere dansvormen spelen een rol in dit weekend.

We gaan verschillende delen van onze innerlijke man en innerlijke vrouw verkennen; ook delen van jou waar je nog oordelen over hebt. Ze mogen vrijelijk naar buiten komen zodat ze in liefde omarmd kunnen worden.

We doen een proces rondom het loslaten van schaamte en schuldgevoelens. Ook gaan we masseren waarbij er ook een mogelijkheid is om voor een meerhanden massage te kiezen. Op de zondagochtend doen we ander soort ademsessie dan die je kent uit het basisweekend.

Dit is een weekend voor zowel singles als paren. Als paar moeten jullie dan wel bereid zijn soms ook met anderen dan je eigen partner oefeningen te doen.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”


Winifred Wegener

Begeleider Winifred  Wegener

Winifred Wegener (1973) geeft yoga- en meditatielessen sinds 2005. Hier kwamen na het werken als massage en tantra therapeut ook massage en tantralessen bij.

Haar kennis haalt zij uit (de diverse opleidingen en bijscholingen die ze heeft gevolgd): Hatha (Yoga & Vedanta opleiding), Dru, opleiding tot meditatie leraar in diverse stromingen, Healing Tao, Critical Alignment, Van Dixhoorn, integrale, ontspannings-, tantra- en vrouwenmassage, tantra trainingen, Yort en Dramadocent/therapeut.

Winifred combineert de kennis in haar lessen met een flinke dosis levenservaring, humor én medemenselijkheid.

Zij wordt geïnspireerd door het leven zelf, de liefde, haar zoon, de vele mooie ont-moetingen met medemensen en dieren, de natuur, boeken en bijscholingen.
Www.wyomas-studio.nl
Helios Centrum Groep