headerimg

Leven vanuit Liefde weekend


Agenda:

 vrijdag 3 april 2020 20:00 uur - zondag 5 april 2020 16:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen, Bianca Kroeze € 315.00 Inclusief volpension

 

 vrijdag 11 september 2020 20:00 uur - zondag 13 september 2020 17:00 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 315.00 Inclusief volpension

 

Durf je te gaan voor je diepere waarheid en te leven vanuit liefde?

Durf je te gaan voor je diepere waarheid en te leven vanuit liefde?

In dit weekend hebben we een dubbele focus:

1. Van het hoofd naar het Hart
Via hartopenende oefeningen, meditatie en zacht lichaamswerk ga je ont-dekken wie jij bent voorbij het denken en kun je ontspannen in de Liefde die je bent.

2. Leven vanuit de liefde die je bent
Leef je vanuit de liefde die je bent, dan is elk moment nieuw en krijgt het leven glans en sprankeling. In gevoelige, speelse en vreugdevolle contactoefeningen krijg je deze dagen de kans dit volop te ervaren.

Het programma nodigt je uit om je hart verder te openen. Wat er eventueel nog aan niet-liefde omhoogkomt kan benoemd en doorvoeld worden, een plek krijgen en uiteindelijk in liefde omarmd worden.

Wat aan bod komt dit weekend:

* vreugdevolle en sensitieve groepskennismakingsoefeningen
* bevrijding van kern-overtuigingen die je weghouden uit liefde
* de rol en heling van het gekwetste kind in relaties
* kwetsbaar durven zijn vanuit kracht
* geweldloze communicatievormen
* Tibetaanse hartmeditatie
* helend energiewerk
* Flow Dance
* Eros als poort naar Liefde
* ontspannen in intimiteit
* Zijnsgerichte massage
* Liefde als staat van Zijn

Van ego-vernauwing naar de Liefde-die-je-bent-dimensie

Het is bevrijdende liefde als je mindful, dus open, eerlijk en aandachtig aanwezig kunt zijn bij niet alleen fijne, maar ook bij 'lastige' ervaringen zoals wanneer er oud zeer omhoogkomt. Ingesleten en achterhaalde denk- en reactiepatronen, waar je nu nog door geleefd wordt, kunnen zo doorzien worden. Daarmee verliezen ze hun macht over je en raak je dieper gevestigd in de liefde die je bent. 

Het is een groot goed om zo’n intieme relatie met jezelf op te bouwen dat er niets meer opgehouden of ontkend hoeft te worden. Liefdevol te kunnen blijven naar jezelf, ook wanneer je je beperkingen tegenkomt. Kunnen we dat naar onszelf dan kunnen we ook onze medemensen in mededogen aanschouwen en de schoonheid in hun imperfectie zien. Dan vallen ook de claims weg dat de ander, de wereld, ‘het’ jou moet geven, want ware, bevrijdende liefde claimt niet maar geeft ruimte en is vreugdevol uit zichzelf.

Hartsverbonden massage

Op de zaterdagavond krijg je een demo van de Deep Space massage™, een synthese van meditatie, intuïtieve, vertraagde massagebewegingen en hands-on healing. Daarna ga je, na een zorgvuldig keuzeproces, met je gelegenheidspartner deze liefdevolle helende massagevorm uitwisselen.

Sfeervol centrum in prachtige natuurlijke omgeving

Sfeervol centrum in prachtige natuurlijke omgeving

Dit weekend wordt gegeven op het Helios Centrum. Helios biedt al 27 jaar cursussen en workshops aan voor bewustwording en innerlijke groei.
De accommodatie beschikt over prachtige workshopruimtes en goed verzorgde, sfeervolle, hier en daar zelfs sprookjesachtige overnachtingsruimtes.

Het Centrum ligt aan een ‘Klompenpad’ en niet ver van het mooie natuurgebied ‘De Renderklippen’ en het Heerdermeer/strand. In de middagpauze op zaterdag is voldoende tijd om een fijne wandeling te maken dus als je dit wilt, neem dan goede schoenen mee!Testimonials

“ik heb een geweldig weekend gehad. Bedankt!”
Warme groet Marleen.

“Het weekend Leven vanuit Liefde stapte ik in met een duidelijk doel/intentie voor mezelf. Ik kreeg zoveel meer: verbinding, respect, inzicht, helderheid... Te weinig woorden om dat Zoveel op te noemen. Ben terug naar huis gereden met een lekker zachte buik en een warm hart.” Chantal

“Ik drijf nog steeds op een warm wolkje, wat nog heerlijk kan op deze vrije maandag. Wat was het een prachtig weekend ❣
Hartelijk dank nogmaals! Lieve groet, Linda

“Een workshop waarin ik op alle niveaus ben geraakt door de liefde. Wat een feest om zoveel liefde te mogen ervaren. En wat hoopgevend dat het zo makkelijk is om met elkaar een veld van liefde neer te zetten. Ik heb fijne tools gekregen om toe te passen zodat ik kan blijven leven vanuit Liefde. Het was een genot voor lichaam, geest en ziel!” Peggy

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”


Bianca Kroeze

Begeleider Bianca  Kroeze

(Shiatsu therapeut, Do-in Yoga docent)

Als kind was ze al vroeg gefascineerd door de elementen van de natuur. Vooral het zelf herstellend vermogen van de natuur trok haar aandacht.
Op haar 28e jaar is ze een maand in haar eentje op ontdekkingstocht geweest door Nepal, deze reis bracht haar nog meer in contact met de krachtige energie van de aarde. “Daar op grote hoogte tussen de gigantische bergen, terwijl ik het hummen van de monniken hoorde en de sterren als een deken over mij heen vielen voelde ik de kracht het universum….”

Weer thuis begon ze haar zoektocht naar de werking van de energieën van het universum met een cursus Reiki, voetreflexmassage opleiding, Shin Do en verschillende workshops op Helios. Haar beroepsopleidingen zijn vanuit de Healing Tao, Shiatsu therapie, Do-In Yoga en Chi Nei Tsang.

Bianca heeft een praktijk waarin ze als Shiatsu therapeut en Do-In Yoga docent haar eigen vorm geeft aan het behandelen van cliënten. Verschillende technieken worden ingezet, shiatsu therapie, orgaanmassage, cupping, moxa, ademhaling, meditatie, yoga….samen op zoek naar de oorsprong van de klacht, mensen handvatten geven zodat ze zélf aan de slag kunnen om het zelfgenezend vermogen te herstellen.
Helios Centrum Groep