headerimg

Leven vanuit Liefde avondworkshop


Agenda:

 donderdag 25 juli 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

 dinsdag 8 oktober 2019 19:30 - 22:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 25.00

 

Ontmoet jezelf en de ander

Ontmoet jezelf en de ander

Op deze avonden draait het om jou en jouw vermogen om het leven in al zijn aspecten te omarmen. En om dat te oefenen in contact met de ander.

Mooie en speelse contactoefeningen, zelf-onthullende communicatievormen, koesterende aanrakingen, flow dance en duo-meditaties brengen je uit je hoofd en openen je hart tot een punt waarop je kunt ervaren dat je in essentie liefde bént!


21 mei | Thema: Overgave

Hoe meer je in controle zit, des te sterker het verlangen naar overgave is wat daaronder schuilgaat. Wanneer we ons veilig genoeg in onszelf voelen en onszelf en het leven meer gaan vertrouwen, dan wordt overgave mogelijk. Op deze avond helpen we je daarbij een handje door je gebruikelijke controlemechanismes op zachtaardige manieren wat te ontregelen, zodat je het zoete genot van overgave kunt smaken.

25 juli | Thema: Verbinden vanuit echtheid

Werkelijk verbinden wordt mogelijk als jij jezelf werkelijk inbrengt en openstelt. Door jezelf in te brengen, nodig je de ander uit dat ook te doen en kan er echt contact zijn. Deze avond nodigen we elkaar uit onze sluiers te laten vallen en gaan we oefenen in onszelf te laten zien, elkaar te zien en contact te maken.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was in 1988 een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Ook is hij grondlegger van het Innerlijke Kind werk in Nederland en heeft daar jarenlang een therapeuten opleiding in gegeven. Als oprichter en docent van de vroegere Helios TaoTantra Massage Opleiding is hij ook een ervaren masseur. Deze vaardigheden komen allemaal tot uitdrukking in zijn Leven vanuit Liefde workshops.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep