headerimg

Meditatie en Zelfrealisatie weekenden met Dick Nijssen
 

Shift in bewustzijn

Shift in bewustzijn

Net zoals een radio afgestemd staat op een bepaalde radiofrequentie, zo zijn wij als mensen afgestemd op een bepaalde bewustzijnsfrequentie. In de wereld waarin we leven is de ego-frequentie dominant. Leef je op die frequentie, dan voel je je afgescheiden, je bent rusteloos en je draagt een chronisch gevoel van incompleetheid met je mee. Ben je afgestemd op je Ware Zelf, de Zijnsfrequentie, dan ervaar je jezelf als compleet, in harmonie en verbonden met alles wat er is.

Als je dit leest, is de kans groot dat je al ervaren hebt dat er verschuivingen kunnen plaatsvinden in je bewustzijn: van 'ego-frequentie' naar 'Zijns-frequentie'. In andere woorden: van leven vanuit ergens anders willen zijn dan waar je Nu bent naar onvoorwaardelijke overgave aan wat er Nu is.

Zelfrealisatie is het diepgaand besef dat je, waar je Nu bent, al helemaal vol-ledig bent. Het is ook het voortdurende proces van gehoor geven aan de diepere wijsheid van het leven. Die krijgt de kans zich door jou heen te openbaren wanneer het ego niet meer zo dominant aanwezig is als stoorzender.

Voel jij een verlangen naar deze bevrijdende shift in bewust Zijn? Dan is deze retraite voor jou 'the place to Be'. Het programma is er helemaal op gericht om deze shift (weer) teweeg te brengen of verder te bestendigen. Ook de meditaties die we dit weekend doen zijn hierop gericht.

Lees verder door op de workshoptitel te klikken:
 


 

Agenda:

Meditatie en Zelfrealisatie weekend

vrijdag 4 december 2020 20:00 uur - zondag 6 december 2020 17:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Ester Bitter € 195.00 Inclusief volpension

Meditatie en Zelfrealisatie weekend

vrijdag 26 maart 2021 20:00 uur - zondag 28 maart 2021 17:00 uurAanmelden

Dick Nijssen € 195.00 Inclusief volpension


Helios Centrum Groep