headerimg

Familie opstellingen op Helios

 

Familieopstellingen is een door Bert Hellinger ontwikkelde therapeutische methode die de laatste jaren enorme bekendheid heeft gekregen. Het maakt met weinig woorden duidelijk welke plek wij innemen in ons huidige gezin of in onze familie van herkomst, en laat de onbewuste verhoudingen van de familieleden onderling zien. Familieopstellingen geven op een bijzondere manier inzicht in veel van de problemen waar sommigen van ons al een levenlang mee kampen.
Lieke Defize en Eric Horn bieden deze 3-daagse 2 x per jaar aan voor iedereen die met hen hun proces wil aangaan. Het kan ook een goede volgende stap zijn voor mensen die een Innerlijk Kind weekend hebben gedaan, verder willen met hun proces maar nog geen jaartraining willen doen.

Je vindt alle info door hieronder op de datum te klikken:

 

Agenda:

Familieopstellingen weekend

vrijdag 7 juli 2017 20:00 uur - zondag 9 juli 2017 16:00 uurAanmelden

Lieke Defize, Eric Horn € 325.00 (inclusief volpension)

Door in dit blokje op 'Aanmelden' te klikken geef je je op voor dit weekend inclusief de mogelijkheid zelf een opstelling te doen.

Familieopstellingen weekend

vrijdag 7 juli 2017 20:00 uur - zondag 9 juli 2017 16:00 uurAanmelden

Lieke Defize, Eric Horn € 275.00 (inclusief volpension)

Door in dit blokje op 'Aanmelden' te klikken geef je je op voor dit weekend ZONDER de mogelijkheid een eigen opstelling te kunnen doen. Je doet wel mee aan de opstellingen van anderen.


Helios Centrum Groep