headerimg

Op Helios geeft Dick Nijssen ook persoonlijke sessies:

 

Dick: In mijn praktijk geef ik de laatste jaren vooral de Kashmierse massage.
De Kashmierse massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïsche Kashmier Tantra traditie. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. De Kashmierse massage vormt voor mij het perfecte 'voertuig' van waaruit alle kwaliteiten die ik door mijn leven heen vergaard zoals meditatieve aandacht, energie-overdracht en hartsverbonden massagevaardigheden tot expressie komen.

Wil je niet alleen ontvangen maar ook tantra massages leren geven? Voelt dat alleen (nog) te kwetsbaar of onveilig om dat in een groep te doen? Dan kun je dat ook op individuele basis bij mij leren.

Naast massage geef ik ook Reiki behandelingen en Reiki Tantra massages wat een combi is van beiden. Als Reiki master heb ik de laatste vijfentwintig jaar duizenden mensen Reiki geleerd. Ik ben daarnaast een ervaren behandelaar. Naast Reiki maak ik, waar passend, ook gebruik van andere healingtechnieken uit met name de Qigong.
Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandeltafel. Gedurende de behandeling leg ik mijn handen op die plekken van het lichaam neer waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van wat er speelt en wat extra aandacht nodig heeft. Zo kan het soms zijn dat ik tijdens een Reiki behandeling wat innerlijk kindwerk met je doe. Is er behoefte aan coaching rondom levensvragen en persoonlijke dilemma's die er spelen, dan maken we daar ook tijd voor.
Afhankelijk waar de behoefte ligt en wat de aard is van de thema's die er spelen, kunnen er afspraken gemaakt worden voor andere sessievormen zoals ademwerk of Aqua-Wellness.

Klik hier voor een link naar het youtube filmpje met uitleg en demo van de Kashmierse massage.

Wil je meer over de andere sessievormen weten dan kun je op de volgende links klikken die je doorverwijzen naar een ander deel van de site:
Innerlijk Kind
Aqua-Wellness
Tantra massage

Kosten van een Reikibehandeling: € 45.- per behandeling van een uur
Kosten van een Kashmierse Tantra/Tibetaanse Tantra/Reiki Tantra massage en overige sessies: € 60,-. Indien een sessie langer duurt dan een uur komt er per kwartier € 12,50 bij.
Gelieve contant geld mee te nemen voor de betaling. Wij hebben namelijk geen pin-faciliteit.

Dick Nijssen is aangesloten bij het NIBIG. Bij klachten kan contact opgenomen worden met www.klachtenportaalzorg.nl

Duo sessie voor stellen (met Dick en Anina)

Willen jullie samen meer plezier beleven aan intimiteit in de relatie? Nieuwe manieren leren om via meditatie en oefeningen of massage tot een dieper bewustzijn te komen? Of ervaren jullie bepaalde remmingen in het contact, die het volop genieten in de weg staan?
Overweeg dan eens een privé sessie met Dick en Anina samen of met een van ons beiden. Na overleg maken we een programma dat specifiek op jullie verlangens en vragen is afgestemd. Een sessie duurt minimaal 2 uren tot maximaal 4 uren en kan op verzoek aangevuld worden met overnachting(en) op het Helios Centrum.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden, excl. kosten voor verblijf.

 

Duo massage (met Dick en Anina)

Een bijzondere belevenis is de duo massage. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte, de vrouw ontvangt een massage van Dick en de man ontvangt een massage van Anina. Ook is het mogelijk om samen een massage te ontvangen door één van ons. Jullie masseren dan om de beurt elkaar samen met een van ons, zodat je een vierhanden massage ontvangt. Je kan je dat ook zien als een goede kennismaking met Tantra massage waarbij je in korte tijd enkele basistechnieken leert. De massages worden gegeven op een 3–persoons matras in de ‘Walhalla’ een idyllisch huisje op palen.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden, excl. kosten voor verblijf.

 

Aqua-Wellness: een weldaad voor lichaam en geest

Water heeft van nature een weldadige uitwerking op de mens. De vele kuuroorden in Duitsland zijn daar getuige van. Het is dan ook geen toeval dat juist in deze kuuroorden door twee vrouwen een vorm van lichaamswerk is ontwikkeld die optimaal gebruik maakt van de therapeutische mogelijkheden die water biedt.
In het begin van de jaren '90 ontdekten Kaya Femerling en Nirvano Schultz, twee ervaren massagetherapeuten, dat als ze hun cliënten een sessie gaven in warm water, dat vele voordelen had. Niet alleen trad er een diepe psychische ontspanning op bij de mensen die ze behandelden, ook lichamelijke klachten verbeterden sneller en chronische pijnen verdwenen. Kaya en Nirvano ontwikkelden dit waterwerk verder tot de huidige vorm die de naam Aqua-Wellness kreeg.

Kosten van een sessie: € 40,- voor de sessie plus 2 x € 14,50 entree voor een ochtendsessie in Sauna de Veluwse Bron.

Wat is Aqua-Wellness en wat doet het met je? Lees verder bij Aqua-Wellnes
 


Helios Centrum Groep