headerimg

Op Helios geeft Dick Nijssen ook persoonlijke sessies:Tantra massage
Mijn favoriete massagevorm is de Kashmierse massage. De Kashmierse massage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Shivaïsche Tantra traditie. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht, meditatief en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering. De Kashmierse massage vormt voor mij het perfecte 'voertuig' van waaruit alle kwaliteiten die ik door mijn leven heen vergaard zoals meditatieve aandacht, energie-overdracht en hartsverbonden massagevaardigheden tot expressie komen. De tantra massages die ik geef blijken daardoor vaak diepgaande energetische en bewustzijn verruimde effecten te hebben.
 

Klik hier voor een link naar het youtube filmpje met uitleg en demo van de Kashmierse massage. Let op: je moet inloggen en je leeftijd bevestigen om het filmpje te kunnen zien.

 

Reiki behandelingen en Innerlijke Kind werk
Naast massage geef ik ook Reiki behandelingen en Reiki Tantra massages wat een combi is van beiden. Als Reiki master heb ik vanaf eind jaren ‘80 duizenden mensen Reiki geleerd. Ik ben daarnaast een ervaren behandelaar. Naast Reiki maak ik, waar passend, ook gebruik van andere healingtechnieken uit met name de Qigong.
Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandeltafel. Gedurende de behandeling leg ik mijn handen op die plekken van het lichaam neer waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van wat extra aandacht nodig heeft. Zo kan het soms zijn dat ik tijdens een Reiki behandeling wat innerlijk kindwerk met je doe. Is er behoefte aan coaching rondom levensvragen en persoonlijke dilemma's die er spelen, dan maken we daar ook tijd voor.
Afhankelijk waar de behoefte ligt en wat de aard is van de thema's die er spelen, kunnen er afspraken gemaakt worden voor andere sessievormen zoals ademwerk of Aqua-Wellness.

 

Intimiteitscoaching
Heb je moeite met het aangaan van intieme contacten? Heb je negatieve of traumatische ervaringen op het gebied van intimiteit en seksualiteit? Ben je op rijpere leeftijd nog steeds maagd? Kun je niet echt genieten van intiem samenzijn door vaginisme of andere fysiek/emotionele oorzaken?
Traditionele vormen van psychotherapie kunnen je hierin vaak maar in beperkte mate helpen door hun taboe op fysieke aanraking.
Intimiteitscoaching biedt meer mogelijkheden. Mijn ervaring is dat liefdevolle aanraking een van de krachtigste instrumenten is om zelfs trauma’s die diep in het lichaam verankerd zijn geraakt op te lossen. In een veilige, oordeelloze setting wordt je uitgenodigd contact maken met je verlangen waarbij opkomende angst en schaamtegevoelens in liefde ‘omarmd’ kunnen worden. Je lichaam krijgt zo de kans om oude negatieve ervaringen en programmeringen te ‘overschrijven’ met nieuwe, positieve ervaringen zonder dat we de geschiedenis van jouw pijn of onvermogen weer moeten oprakelen en doorspitten. Het kan zijn dat je na zo’n sessie ‘huiswerk’ meekrijgt om de liefdevolle band met je lichaam en je lust weer te herstellen.

Wil je meer over mijn sessievormen weten dan kun je op de volgende links klikken die je doorverwijzen naar een ander deel van de site:
Innerlijk Kind
Aqua-Wellness
Tantra massage

 

Kosten
Alle sessies bij mij kosten € 60,- per uur.
Gelieve contant geld mee te nemen voor de betaling. Wij hebben namelijk geen pin-faciliteit.

Dick Nijssen is aangesloten bij het NIBIG. Bij klachten kan contact opgenomen worden met www.klachtenportaalzorg.nl
 


Zelf Kashmierse massage leren op individuele basis
Wil je niet alleen ontvangen maar ook tantra massages leren geven? Voelt dat alleen (nog) te kwetsbaar of onveilig om dat in een groep te doen? Dan kun je dat ook op individuele basis bij mij leren.

 

Duo sessie voor stellen
Willen jullie samen meer plezier beleven aan intimiteit in de relatie? Nieuwe manieren leren om via meditatie en oefeningen of massage tot een dieper bewustzijn te komen? Of ervaren jullie bepaalde remmingen in het contact, die het volop genieten in de weg staan?
Overweeg dan eens een privé sessie met Dick en een van zijn vrouwelijke collega's. Na overleg maken we een programma dat specifiek op jullie verlangens en vragen is afgestemd. Een sessie duurt minimaal 2 uren tot maximaal 4 uren en kan op verzoek aangevuld worden met overnachting(en) op het Helios Centrum.
Kosten: € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden, excl. kosten voor verblijf.

 
Duo massage
Een bijzondere belevenis is de duo massage. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte, de vrouw ontvangt een massage van Dick en de man ontvangt een massage van zijn collega tantra masseuse. Ook is het mogelijk om samen een massage te ontvangen door één van ons. Jullie masseren dan om de beurt elkaar samen met een van ons, zodat je een vierhanden massage ontvangt. Je kan je dat ook zien als een goede kennismaking met Tantra massage waarbij je in korte tijd enkele basistechnieken leert. De massages worden gegeven op een 3–persoons matras in de ‘Walhalla’ een idyllisch huisje op palen.
Kosten: € 75,-  of € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches jullie begeleiden, excl. kosten voor verblijf.

 
Aqua-Wellness: een weldaad voor lichaam en geest
Water heeft van nature een weldadige uitwerking op de mens. De vele kuuroorden in Duitsland zijn daar getuige van. Het is dan ook geen toeval dat juist in deze kuuroorden door twee vrouwen een vorm van lichaamswerk is ontwikkeld die optimaal gebruik maakt van de therapeutische mogelijkheden die water biedt.
In het begin van de jaren '90 ontdekten Kaya Femerling en Nirvano Schultz, twee ervaren massagetherapeuten, dat als ze hun cliënten een sessie gaven in warm water, dat vele voordelen had. Niet alleen trad er een diepe psychische ontspanning op bij de mensen die ze behandelden, ook lichamelijke klachten verbeterden sneller en chronische pijnen verdwenen. Kaya en Nirvano ontwikkelden dit waterwerk verder tot de huidige vorm die de naam Aqua-Wellness kreeg.

Kosten van een sessie: € 50,- voor de sessie plus entree kaartjes voor het warmwaterbad van Groot-Stokkert in Wapenveld.
Wat is Aqua-Wellness en wat doet het met je? Lees verder bij Aqua-Wellness


Helios Centrum Groep