headerimg

Persoonlijke sessies met Anina Storteboom

Individuele tantra sessie

Kom je na een tantraweekend of tantra/massage avond bij Helios thema’s of blokkades tegen bij jezelf? Word je je bewust van oude conditioneringen en wil je werken aan verandering? Wil je meer in contact komen met je gevoel en onderzoeken wat persoonlijke ontwikkeling (lees: afwikkeling) jou kan brengen?  Of wil je simpelweg meer uit je hoofd komen, je leren overgeven en meer kunnen genieten?
In een individuele sessie kijken we naar wat speelt bij jou. Door middel van verschillende werkvormen, lichaamswerk, zelfonderzoek of massage helpen we je verder op weg met jouw vraag.
Neem daarvoor contact op met  welkom@inana.nu  of voor duo sessies met mij of met dick@helioscentrum.nl
Je kunt mij ook bellen: 06 10 51 22 74.
 

Individuele tantramassage (met Anina)

Net als Dick geef ik ook intuitieve Kasjmirische tantramassages aan mannen en vrouwen, waarbij je lichaam in verschillende houdingen gemasseerd wordt met warme olie. Deze liefdevolle massage nodigt uit tot overgave, tot niet-doen, maar zijn, waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Daarnaast kan de zinnelijke ervaring zeer verruimend werken en oude overtuigingen en blokkades opheffen. De levensenergie gaat weer stromen, waardoor de creatieve en scheppende vermogens van toenemen. Een weldaad voor je zelfbewustzijn en vitaliteit!
 

Intimiteitscoaching (met Anina)

Heb je moeite met het aangaan van intieme contacten? Ben je op rijpere leeftijd nog steeds maagd? Voel je je belemmerd door negatieve gedachten over jezelf? Vind je het moeilijk om iemand echt dichtbij te laten komen? Kun je je moeilijk overgeven aan je partner en daardoor niet echt genieten van intiem samenzijn?
Je kunt nu de stap zetten naar verandering!
Intimiteitscoaching geeft je meer zicht op jouw belemmerende patronen en gedrag. Het geeft je inzicht in nieuwe manieren van contact maken met jezelf en anderen. Het leert je contact te maken met je verlangen en daarbij de angst voor lief nemen en het helpt je oude pijn te doorleven en een plek te geven.
In een veilige en liefdevolle setting is het mogelijk om door Dick of Anina begeleid te worden in jouw proces van heelwording. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen, lichaamswerk, meditatie, opstellingenwerk en/of massage helpen we jou op weg.
Bel gerust voor een orienterend gesprek, waarin we met jou bespreken wat er speelt en een programma op maat kunnen maken voor jou. Voor tarieven en condities raadpleeg je mijn website of maak ik een offerte op maat. Mijn losse sessies zijn vanaf € 100,- per uur te boeken, met een minimum van 1,5 uur.


Duo sessie voor stellen (met Anina en Dick)

Willen jullie samen meer plezier beleven aan intimiteit in de relatie? Nieuwe manieren leren om via meditatie en oefeningen of massage tot een dieper bewustzijn te komen? Of ervaren jullie bepaalde remmingen in het contact, die het volop genieten in de weg staan?
Overweeg dan eens een privé sessie met Dick en Anina of met een van ons beiden. Na overleg maken we een programma dat specifiek op jullie verlangens en vragen is afgestemd. Een sessie duurt minimaal 2 uren tot maximaal 4 uren.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden.

 

Duo massage (met Anina en Dick)

Een  bijzondere belevenis is de duo massage. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte, de vrouw ontvangt de massage van Dick en de man van  Anina. Ook is het mogelijk om samen een massage te ontvangen door één van ons. Jullie masseren dan om de beurt elkaar samen met een van ons, zodat je een vierhanden massage ontvangt. Je kan je dat ook zien als een goede kennismaking met Tantra massage waarbij je in korte tijd enkele basistechnieken leert. De massages worden gegeven op een 3–persoons matras in de ‘Walhalla’ een idyllisch huisje op palen.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden.


 


Helios Centrum Groep