headerimg

Individuele Tantrische sessie met Anja Gijsbers
 

Voel je de behoefte om je één op één en in een rustige omgeving te verdiepen in Tantra?
Wil je je bewustzijn over jouw thema’s op het gebied van intimiteit verruimen?
Verlang je ernaar jezelf te leren kennen en ervaren op een ander niveau?
Een ontdekkingstocht naar de energie van hoofd, hart en bekken waarbij helder inzicht, tederheid en lust samen kunnen stromen? En wil je daarbij de helende invloed van onvoorwaardelijke, aandachtige aanraking ervaren?
 

Een individuele Tantrische sessie is speciaal afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Tegelijkertijd ligt het eindresultaat niet vast omdat we open blijven voor ‘dat wat in het moment nodig is’ en ‘dat wat in het moment ontstaat’.
Het uitgangspunt is de Kashmierse massage, een intuïtieve liefdevolle massagevorm waarbij je lichaam wordt gemasseerd in verschillende houdingen. Daarnaast doen we bij jouw thema passende Tantrische oefeningen. Soms zullen we op verkrampingen of blokkades stuiten, de andere keer is het een ervaring van genieten, stromende levensenergie en overgave. In Tantra verwelkomen we wat er is en bewegen van daaruit verder.

Mijn hart zal je onvoorwaardelijk en met compassie ontvangen.
Mijn handen zullen je liefdevol, koesterend, en stevig waar nodig, aanraken.
Mijn ziel ontmoet de jouwe waardoor we samen een helend veld van bewustzijn creëren.

Wees welkom!


Praktische gegevens:
 

De individuele Tantrische sessies vinden plaats bij Helios.
Je kunt ervoor of erna ook overnachten voor € 25,- per persoon inclusief ontbijt.
Verder is een individuele Tantrische sessie prima te combineren met andere activiteiten op Helios zoals een workshop, weekend of massageavond.
 

Graag ontmoet ik je van te voren even per mail (info@harten-vrouw.nl) om je wensen voor de individuele sessie door te spreken. Daarna stemmen we telefonisch de inhoud en duur van onze afspraak af en vertel ik je meer over mijn aanpak en de praktische zaken. Vooral als je onbekend bent met Tantra en/of massage kan het fijn zijn om rustig de tijd te nemen voor de voorbereiding.
De kosten van een individuele sessie bij mij bedragen € 100,- per uur. Neem contant geld mee,  je kunt niet pinnen op Helios.


Helios Centrum Groep