headerimg

Persoonlijke massagesessies met Mieke Vos
 

In een massagesessie besteed ik aandacht aan contact maken, in je lijf komen, gronding en je ademhaling. Juist in het contact dat er gemaakt wordt kunnen er zich diepe processen in jou voltrekken en kun je je makkelijker overgeven aan de massage. Mijn massages zijn meer dan oppervlakkige ontspanningservaringen,  hoewel ze ook 'gewoon' magisch en heerlijk kunnen aanvoelen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om bij mij massages te boeken.
 

Met meer dan tien jaar ervaring als masseur en mijn holistische benadering van de massages bent u bij mij in vertrouwde handen. Holistisch masseren houdt in een benadering van de  hele mens, fysiek, mentaal en emotioneel. Ik haal elementen uit diverse massagevormen zoals  bijvoorbeeld holistic pulsing, Esalen massage, klassieke en energetische massage. De Tantra Massage Opleiding op Helios heb ik vanaf 2014 diverse keren doorlopen, ook in de functie van assistent. In 2017 ben ik ook als medebegeleider verbonden aan de Tantra Massage Opleiding, waar de Tao Tantramassage gegeven wordt.

 

Bij mij kun je 3 massagevormen boeken:

 
Kashmierse massage

De Tandava massage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Kashmierse Tantra traditie, een dans van liefdevolle aanraking waarbij ik je lichaam in diverse houdingen masseer. Deze massage nodigt je uit tot overgave waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Bij de tandava massage is er geen doel, maar puur wat er in het moment wil ontstaan.
De Tandava massage brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je eigen hart en sensualiteit.

De Kashmierse massage duurt 2 uur
Kosten per uur:  €80,-.
 


Tibetaanse tantramassage

In de Tibetaanse tantra massage wordt Prana, Qi of Chi (levensenergie) opgewekt en vergroot. In deze massage is duidelijk wel een doel. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke (shiva) energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke (shakti/parvati) energie. Deze worden samengebracht, waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.
Door de opgewekte Prana kunnen blokkades worden opgeheven, waardoor ruimte ontstaat. Dit gaat gepaard met een intens gevoel van vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde. Prana heelt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

De Tibetaanse massage duurt 2 uur
Kosten per uur:  € 80,--.
 


TaoTantra massage

De TaoTantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. In deze massage werk ik met de microcosmische kringloop, ook wel kleine hemelse cirkel genoemd. Ik gebruik ademhalingstechnieken, rekkingen en strekkingen, stevige massage en zachte liefdevolle strelingen om de Qi, Chi ofwel levensenergie goed te laten stromen. In deze massage is er een doel, het opwekken en laten circuleren van pure liefdesenergie in je lichaam die jouw wezen vitaliseert, harmoniseert en balanceert op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Yin en Yang in evenwicht. De ademhaling is waar we mee beginnen te werken. Daarna begint de massage waarin ik zowel de achterzijde als voorzijde masseer. Deze taoïstische massage bevordert liefde en spirituele groei. Indien gewenst kan ik deze massage combineren met het geven van oefeningen om de microcosmische kringloop zelf ook op gang te leren brengen om zo dagelijks je eigen vitaliteit en levenskracht te leren vergroten.

De TaoTantra massage duurt 2 uur
Kosten per uur:  € 80,--.

 

Helende liefde

Er is ook de mogelijkheid samen met mij (seksuele) qigongoefeningen te doen om zelf te leren je levensenergie te vergroten door middel van o.a. meditatie en het toepassen van ademtechnieken. Hiermee kun je leren toewerken naar het zg. vallei orgasme. Deze oefeningen kunnen gecombineerd worden met een massage-afspraak, met name de Taoïstische Tantra massage is hiervoor geschikt.

Je gebruikt jouw creatieve energie ofwel je seksuele energie (Jing), om Chi, vitale levensenergie op te wekken en te vermeerderen. Zeker als je ouder wordt is dit zeer welkom als het opladen van je interne batterij belangrijker wordt.

Mijn advies is als je hierin geïnteresseerd bent, om ook één van de Vallei Orgasme dagen of weekenden te gaan volgen die op Helios gegeven worden.

Kosten per uur: € 80,--


 

Duo Massage/4-handenmassage

Bovenstaande massages zijn ook te boeken door (gelegenheids)stellen. In intieme sfeer kunnen jullie als stel een massage samen ontvangen of zelf een massage leren geven. Een heerlijke manier om samen te genieten of samen meer kennis op te doen door tools te ontvangen die je relatie kunnen verlevendigen en verdiepen. Ook Orgasmic Meditation en het Vallei-orgasme kunnen onderwerpen zijn. Voor de mogelijkheden neem je even contact op met mij.

Kosten per uur per persoon: € 75,--

 

 

Afspraak maken

Voor meer informatie en afspraken ben ik bereikbaar op nummer 06-22 10 03 56. Mailen kan naar trinitytantra3@gmail.com.
Graag contant betalen. Er is geen pin-mogelijkheid op Helios.

 


Helios Centrum Groep