headerimg

Reiki behandelingen en Innerlijke Kind werk

Dick Nijssen geeft op Helios Reiki behandelingen:

"Als Reiki master heb ik vanaf eind jaren ‘80 duizenden mensen Reiki geleerd. Ik ben daarnaast een ervaren behandelaar. Naast Reiki maak ik, waar passend, ook gebruik van andere healingtechnieken uit met name de Qigong.

Je ligt tijdens een Reikibehandeling ongeveer een uur op een comfortabele behandeltafel. Gedurende de behandeling leg ik mijn handen op die plekken van het lichaam neer waar de energie die uit mijn handen stroomt het hardst nodig is. Geleidelijk aan krijg ik zo een beeld van wat extra aandacht nodig heeft. Zo kan het soms zijn dat ik tijdens een Reiki behandeling wat innerlijk kindwerk met je doe. Is er behoefte aan coaching rondom levensvragen en persoonlijke dilemma's die er spelen, dan maken we daar ook tijd voor.

Afhankelijk waar de behoefte ligt en wat de aard is van de thema's die er spelen, kunnen er afspraken gemaakt worden voor andere sessievormen zoals ademwerk of Aqua-Wellness.

Aqua-Wellness

Kosten
Een Reikibehandeling duurt 60-75 minuten en kost € 60,-.

Afspraak maken: per e-mail
Vermeld je telefoonnummer en ik bel je om een tijdstip af te spreken.

Ik ben als behandelaar aangesloten bij het NIBIG. Bij klachten kan contact opgenomen worden met www.klachtenportaalzorg.nl


Helios Centrum Groep