headerimg

Radicale Openheid driedaagse


Deze driedaagse is voor jou als je al ontdekt hebt dat je je denken en emoties niet bent. Als je regelmatig mediteert en ernaar verlangt echt te investeren in je spirituele pad. Als je al eerder een meditatie-retraite hebt gedaan (bij ons of ergens anders).

Want we beginnen niet bij het begin, we gaan in deze driedaagse Radicale Openheid beoefenen: hoe is het om open te blijven ongeacht wat er op je afkomt? Uit de buitenwereld of de binnenwereld? Om je automatische-piloot-gedachten en -emoties wel waar te nemen maar ze te laten voor wat ze zijn en het leven in vrijheid en openheid te ervaren?

We starten een 24/7 beoefening samen die je na afloop thuis kunt blijven doen. Door thuis tweemaal daags te mediteren fris je iedere dag opnieuw je 24/7 beoefening op. Tijdens de dag kies je ervoor open te blijven zoals we dat samen geoefend hebben.

Doordat je allerlei handvatten krijgt tijdens de driedaagse en zowel eigen ervaringen opdoet als die van anderen hoort, ga je naar huis met een duidelijke ervaring van hoe het is Radicale Openheid te beoefenen.

Wil je meer weten? Klik dan op de workshopnaam hieronder:
 

Agenda:

Radicale Openheid driedaagse

donderdag 7 december 2023 20:00 uur - zondag 10 december 2023 16:00 uurAanmelden

Dick Nijssen, Arianne Groeneveld € 365.00 Inclusief volpension


Helios Centrum Groep

De website van Helios Centrum Heerde maakt gebruik van cookies.
Wat betekent dit voor u?