headerimg

Reiki Do Intensive – bevrijding van het pijnlichaam, terugkeer naar Liefde
 

Reiki Do Intensive – bevrijding van het pijnlichaam, terugkeer naar Liefde

In dit weekend wordt diepe Reiki ontspanning afgewisseld met intense focus op heling.

We scheppen krachtige energievelden met behulp van tweedegraads Reiki. Die velden helpen ons om ons af te stemmen op ons ware Zelf. Dan ervaren wij al dat wij onze levenspijn, ons pijnlichaam niet zijn. Dat is de eerste, belangrijkste stap. Vanuit die vrijheid kan liefde en heling ontstaan. Maar nu vraag je je misschien af:
 

Wat is een pijnlichaam?

Als je niet leeft in het Nu, laat iedere emotionele pijn die je ervaart een residu van pijn achter dat in je voortleeft. Die pijn vermengt zich met de pijn uit het verleden die er al was en nestelt zich in je geest en lichaam. Daarbij zit natuurlijk ook de pijn die je als kind hebt ervaren door de onbewustheid van de wereld waarin je geboren bent.

Dit zijn de woorden van Eckhart Tolle, de schrijver van ‘De Kracht van het Nu’, die het pijnlichaam goed heeft beschreven in dit boek. En beter kunnen wij het niet zeggen! 

De meeste mensen bouwen in hun leven verschillende pijnlichamen op, gebaseerd op de pijn uit hun jeugd. Ze kunnen chronisch of acuut zijn, en energetisch zo goed voelbaar dat ze zelfs anderen om hen heen boos of depressief kunnen maken of van hen kunnen vervreemden.

Tijdens dit weekend maken we ons eerst onze pijnlichamen bewust en werken wij vervolgens aan onze bevrijding ervan door ze liefde- en Reiki-vol tegemoet te treden. De Reiki 2 symbolen scheppen hiervoor een enorm krachtig, transformatief veld.

Lees verder door hieronder op een cursusdatum te klikken:
 

Agenda:

Reiki Do Healing Intensive weekend met Arianne en Dick

vrijdag 1 februari 2019 20:00 uur - zondag 3 februari 2019 16:00 uurAanmelden

Arianne Groeneveld, Dick Nijssen € 295.00 Inclusief volpension

Voor mensen met Reiki!


Helios Centrum Groep