headerimg

Reiki Healing Space weekend met Dick en Arianne


Agenda:

Momenteel is er nog geen workshop datum bekend.

Een feest van Reiki uitwisseling en diepe ontspanning

Een feest van Reiki uitwisseling en diepe ontspanning

In dit weekend wordt diepe Reiki ontspanning door verschillende vormen van hands-on behandelingen afgewisseld met een fijne, liefdevolle focus op innerlijke heling.

Als je vermoeid en overbelast bent is dit een fantastisch weekend om diep bij te tanken en te herstellen. Je mag zoveel ruimte voor jezelf nemen als je maar wilt. Je hoeft niet alle sessies bij te wonen als je bijvoorbeeld liever gaat rusten.

Als je Reiki hebt geleerd en er weer meer mee wilt doen, geeft dit weekend je een echte opfrissing en verdieping van je Reiki, meer nog dan het herhalen van een Reikiweekend doet.

Zit je met dingen in je leven waar je niet uitkomt, kun je geen beslissing nemen in belangrijke zaken en heb je het gevoel wat vast te zitten, dan zal de overvloedige Reiki energie en de vele betekenisvolle uitwisselingen je ongetwijfeld weer ‘vlot trekken’ en je in contact brengen met je innerlijke weten.

Voel je vooral een verlangen naar menselijke warmte en koesterende, helende aanraakvormen, ook dan is dit weekend de 'place to Be'.

Dick en Arianne volgen de levensenergie en bieden uit hun vele mogelijkheden precies dat aan wat aansluit bij de behoefte van de groep en de mensen in die groep.

Afstemming op wie we werkelijk zijn

We scheppen samen krachtige energievelden met behulp van Reiki en de Reikisymbolen (zoals die toegepast zullen worden door de aanwezige Reiki 2 en Reiki 3 beoefenaars). Daarbij zijn Reiki 1 beoefenaars natuurlijk ook van harte welkom! Deze energievelden helpen ons om ons af te stemmen op wie we werkelijk Zijn voorbij ons ego.

In contact met dat Zelf ervaren wij helderheid, focus, mededogen met ons (kleine) zelf en anderen. Vanuit die helderheid en dat mededogen gaan wij kijken naar wat geheeld wil worden in onszelf: ongeheelde levenspijn die ons leven in het hier en nu kan belemmeren.

Wat is ons programma?

Wat is ons programma?

Reiki is de rode draad die door het weekend heenloopt. Op allerlei manieren gaan we het gebruiken! We gaan elkaar in drie- en meertallen behandelen maar ook zul je op allerlei nieuwe, verrassende manieren je Reiki kunnen inzetten.

In het weekend waarin je Reiki 1 en/of 2 hebt geleerd, ging de energie grotendeels naar de inwijdingen, het oefenen, vraag- en antwoord- en deelsessies.

In dit weekend kun je veel dieper gaan in Reiki en Reiki ook leren gebruiken als een manier om aan jezelf te werken. De Reikibehandelsessies worden afgewisseld met deelkringen en processen in tweetallen vol zelfontdekking en zelfheling.

Dans en speelse contactoefeningen

Reikibehandelingen en innerlijk (kind)werk worden afgewisseld door lichtvoetige intermezzo's die maken dat het geheel transformatief maar toch (en juist daardoor) niet te zwaar wordt.

Voor wie

Dit weekend is bedoeld voor diegenen die al Reiki (Usui Systeem) hebben geleerd, liefst Reiki 1 en 2 (3 is ook welkom, graag zelfs!). 
Geef bij je aanmelding aan welke Reikigraden je hebt zodat wij weten over hoeveel Reiki 2’ers wij kunnen beschikken voor de opbouw van de energie.

Wij frissen aan het begin van het weekend de Reiki posities voor de hands-on behandelingen samen op en met de Reiki 2’ers het gebruik van de symbolen. Heb je anders Reiki 2 geleerd dan zoals wij het onderrichten, dan gebruik je gewoon je eigen manier van werken met de symbolen tijdens het weekend. 

Wij verwelkomen Reiki behandelaars van alle achtergronden. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Arianne.

Door wie

Dit weekend wordt gegeven door 2 Reiki Masters die tot de eerste Usui Reiki Masters van Nederland behoren en 33 jaar ononderbroken Reiki hebben beoefend. Zij hebben samen het verlangen regelmatig met groepen intense Reiki helingsvelden te scheppen, niet alleen tijdens hun Reikicursussen maar ook tijdens dit soort intensives voor Reiki beoefenaars.

(Lees je dit maar heb je nog geen Reiki geleerd, klik dan op Zen Reiki – Zen Reiki 1 cursus voor info over Reiki leren.)

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers

Lieve Arianne en Dick. Wat kan ik vertellen? Zo’n fantastisch koppel als jullie, die met veel liefde en wijsheid deze workshop samen gevuld hebben. Mezelf leerrijke en zelfs emotionele inzichten heeft gegeven, ik ben ook bij mijn innerlijk klein kind gekomen, dat inzicht alleen al WAW. Dikke Reiki knuffel voor jullie beiden, zal zeker terugkomen ook al heb ik er 4 uur voor nodig gehad om bij jullie te geraken, wat een zalig weekend.
Doe zo voort. Lieve groetjes, Celina (Reiki Master uit België)

Lieve Arianne en Dick,
Ik heb ECHT een heerlijk weekend gehad!
Het kwam precies voor mij op tijd en heeft me ook precies gegeven wat ik nodig had, rust en inzicht. Ik ben er zeer dankbaar voor.
Ik durf zelfs te zeggen dat het levens veranderend voor mij is geweest in een hele positieve zin. Door de energie, door de behandeling en door de inzichten.
Ik vind wel dat de naam van dit weekend eigenlijk : Reiki Healing Relax weekend zou moeten zijn. Want naast Healing was het ook erg Relax, wat dus heerlijk was. Al met al was het gewoon TOP!
Wendy van Delden, Reiki Master

Heel erg bedankt voor het heerlijke healing space Reiki weekend. Het was een heerlijk helend en warm bad. Ook heel fijn om de weekend door jullie samen begeleid te worden. Jullie vullen elkaar heel mooi aan, waardoor er een heel mooie healing space ontstond, waarbij jullie beide je eigen inbreng en manier van werken konden behouden. De variatie in (contact en Reiki) oefeningen maakte het extra bijzonder. Ik heb af een toe wat traantjes weg moeten pinken van ontroering, voelde op verschillende momenten echt zo sterk de helende werking van dit weekend. Zeker ook met het behandelen van mijn pijnlichaam. En dat gevoel werkt nog wel even door.
Het was ook zo voelbaar dat jullie samen een nieuwe weg ingeslagen zijn en dat jullie Helios hiermee nog weer meer omhoog gaan tillen. Dit weekend was voor mij echt weer helemaal thuiskomen bij mezelf. 
Heidi

Ik ben dit weekend meer thuis gekomen in mijzelf. Ik voel sinds het weekend een enorme flow van creativiteit. Heerlijk!!
Ik ben bezig met mijn website voor mijn praktijk, duidelijk is dat mijn werelden gaan "samenkomen".
Reiki in de vorm van behandelingen en cursussen, daarnaast: Reiki voor opvoeders: ouders, grootouders en leerkrachten.

De combinatie vind ik heel prettig: diepgaande processen en tegelijk de lichtheid van de aanraking en de sfeer van het innerlijk kind werk. Ik heb nieuwe dingen geleerd: de Gassho meditatie en de Reiki principes in het Japans, de bandopname heeft mij diep geraakt.
M.B.

Gegeven door:Helios Centrum Groep