headerimg

Reiki Healing Space weekend met Dick en Arianne


Agenda:

 vrijdag 19 oktober 2018 20:00 uur - zondag 21 oktober 2018 16:00 uur Aanmelden

Arianne Groeneveld, Dick Nijssen € 295.00 Inclusief volpension

 

Feestelijk Reiki verdiepingsweekend

Feestelijk Reiki verdiepingsweekend

Dit is een feestelijk verdiepingsweekend voor mensen die al Reiki 1 en/of 2 hebben geleerd volgens het Usui Systeem. Met elkaar zetten we dit weekend een krachtig Reiki energieveld neer waarin heling, liefde en dieper thuiskomen in wie we werkelijk zijn de sleutelwoorden zijn.

Arianne en Dick vieren in dit weekend hun 30-jarige Reiki Masterschap. Het weekend krijgt daarom ook een feestelijk tintje en zowel oldtimers als nieuwe Reikistudenten zijn welkom!

Tijdens het weekend zijn we vaak samen, soms gaan de Reiki 1 en Reiki 2 beoefenaars in aparte groepen uiteen. We frissen naar behoefte kennis op en komen met inspirerende, verrijkende mogelijkheden van en rondom behandelen met Reiki.

Programma van het weekend

Programma van het weekend

Vrijdagavond beginnen we al met elkaar te behandelen na wat speelse en subtiele contactoefeningen.

Zaterdagochtend gaat Arianne ons voor in Dr. Usui’s Gassho meditatie. Daarna gaan we elkaar uitgebreid behandelen in drie- of viertallen.

Na een ontspannende middagpauze is er een aparte, inspirerende bijeenkomst voor de Reiki 2 en 3 deelnemers met Arianne die focust op de toepassing van Reiki 2 technieken op de thema’s die spelen in het leven van de deelnemers. Zo leert zij je bijvoorbeeld hoe je je ‘pijnlichaam’ kunt behandelen. Het begrip ‘pijnlichaam’ komt van Eckhart Tolle ‘De Kracht van het Nu’ en zal worden uitgelegd.

Dick neemt de Reiki 1 deelnemers mee in een hartsverbonden ontdekkingsreis hoe je Reiki nog meer kan laten stromen in verbinding met elkaar.

Voor de zaterdagavond hebben wij een verrassingsprogramma.

Zondagochtend zijn er weer Reikibehandelingen en kun je kiezen voor een koesterende manier van behandelen waarbij een behandeltafel niet nodig is. Die dag leer je ook onder leiding van Dick in tweetallen elkaar een 'Helios blessing' te geven.

Omdat wij de levensenergie volgen in dit weekend, kunnen sommige onderdelen in een andere volgorde plaatsvinden of aangepast worden. De intentie is wel om veel met Reiki bezig te zijn en Reiki haar helende werking te laten doen op ons allemaal, lichamelijk en qua levensproces.

Zondagmiddag ronden wij het weekend samen af met een afsluitende kring of een afsluitend ritueel.

Gegeven door:

Arianne Groeneveld

Begeleider Arianne  Groeneveld

Arianne studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit maar studeerde af in Indiase talen en culturen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Daarnaast volgde zij opleidingen in Zijnsgerichte therapeutische methodes.

In 1988 werd zij tot Reiki Master opgeleid door Grandmaster Phyllis Lei Furumoto. Arianne is inmiddels 30 jaar Reiki Master en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland.
Er is in al die jaren geen dag geweest dat zij geen Reikibehandeling gaf. Reiki is de liefdevolle, energetische basis van haar leven. Daarnaast deelt ze haar enthousiasme met de vele duizenden mensen die ze Reiki mocht leren.
Zij werkt volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en is aangesloten bij de Reiki Alliance, het internationale verband van traditioneel werkende Reiki Masters. Ze bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.

Op Helios geeft zij cursussen Reiki 1 en 2, biedt ieder jaar in september weer de 1-jarige Zijnsgerichte HART Opleiding aan die Reiki als warm kloppend hart heeft, en zij leidt Reiki Masters op.


Dick Nijssen

Begeleider Dick   Nijssen

Dick studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Bloemendaal. Daarna deed hij verschillende opleidingen in therapeutische en spirituele disciplines zoals Innerlijk Kind werk, Core-Energetica, Living Essence, The Work of Byron Katie en massage.

In 1986 leerde hij Reiki en begon een praktijk in Reiki en Klassieke Homeopathie in Lelystad. In 1988 werd hij tot Reiki Master opgeleid door Michael Hartley en Grandmaster Phyllis Lei Furumoto en behoort daarmee tot de eerste Reiki Masters in Nederland. Hij heeft inmiddels duizenden mensen Reiki geleerd in het binnen- en buitenland.
Hij werkt volgens het Usui Systeem van Reiki. Hij bezocht de Reiki roots op Kauai, Hawaii Eilanden, en maakte een Reiki studiereis naar Japan.            
Helios Centrum Groep