headerimg

Satori avond


Agenda:

 donderdag 22 november 2018 19:30 - 21:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 15.00

 

 woensdag 19 december 2018 19:30 - 21:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 15.00

 assistentie: Bianca

 woensdag 6 februari 2019 19:30 - 21:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 15.00

 

 donderdag 7 maart 2019 19:30 - 21:30 uur Aanmelden

Dick Nijssen € 15.00

 

Satori avond: Jezelf aarden in wie je wezenlijk bent

Satori avond: Jezelf aarden in wie je wezenlijk bent

Het programma van deze avond is puur gericht op thuiskomen in de essentie van wie je bent. Tijdens het eerste deel van de avond wordt je geleid naar een staat van ‘gewaar Zijn’ in je meditatie.

De Zijnsgerichte oefeningen en processen daarna helpen je de ervaring van wie je wezenlijk bent dieper te aarden.

Waar passend maken we tijd voor een vraag- en antwoordsessie met Dick met als doel alle overtuigingen en concepten overboord te gooien die tussen jou en de directe realisatie van je Ware Aard in staan.

Deze Zijnsgerichte benadering stoelt op een eeuwenoude Indiase traditie: de Advaita Vedanta. Advaita betekent: niet-twee. Deze lering duidt op de onderliggende eenheid die aan alle dualiteit ten grondslag ligt.

Eckhart Tolle is een moderne vertolker van deze Zijnsgerichte benadering. Mocht deze benadering nieuw voor je zijn, dan is het aan te bevelen om je voor deze avonden al vertrouwd te maken met deze kennis via zijn boeken: ‘De kracht van het Nu’ en ‘Een nieuwe aarde’.

Gegeven door:

Dick Nijssen

Begeleider Dick  Nijssen

Dick was een van de eerste Reiki Masters in Nederland en heeft veel ervaring met diverse vormen van energiewerk. Hij staat bekend om zijn speelse en lichtvoetige manier van workshop geven zonder dat dat ten koste gaat van de diepgang. Deze kwaliteiten komen allemaal tot uitdrukking in zijn Heart Space en Satori workshops.

Als meditatieleraar heeft Dick vanaf 2004 door het hele land meditatiecursussen gegeven. Ook heeft hij twee Zelfrealisatie jaartrainingen gegeven. Zelf mediteert hij al ruim 40 jaar twee keer dagelijks: zo’n 30 tot 50 minuten per keer. Zijn meditaties vormen voor hem gelukzalige rustmomenten in zijn overigens drukke dagelijkse bestaan. In zijn no-nonsense benadering van lesgeven leert hij je alles wat je nodig hebt voor een vreugdevolle meditatie beoefening. Hij leert je ook hoe je de valkuilen die je daarin kan tegenkomen kunt vermijden.

Dick over hemzelf: “Door die jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde die ik altijd in mij aanwezig voel, zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld waarin je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt en het gemakkelijk voor je wordt om diep te ontspannen.”
Helios Centrum Groep