headerimg

Satsang Zomerfestival 2019
 

Her-kennen van het ware zelf

Deze 5-daagse nodigt je uit tot zelf-onderzoek: Wie ben jij nu werkelijk, voorbij je gedachten, gevoelens, voorbij de identificatie met ‘ik’?

Internationale beroemdheden als Mooji, Eckhart Tolle en Byron Katie hebben dit onderwerp door hun boeken hoog op de bestsellerlijsten weten te brengen, maar niet iedereen weet dat wij ook in Nederland en België mannen en vrouwen hebben die glashelder zijn over wie zij werkelijk Zijn en bereid zijn dit op inspirerende manier, in woorden en energie, met mensen te delen die daar open voor staan. 

Zij geven ‘satsang’. Satsang is een Sanskriet woord dat de samenkomsten aanduidt waarin een gerealiseerde leraar zijn/haar realisatie met de aanwezigen deelt en open staat voor vragen.

Uitgeverij Samsara geeft hun boeken uit en er komt al 17 jaar een tijdschrift uit in het Nederlandse taalgebied: ‘InZicht’, dat ruimte maakt voor wat zij schrijven.

Deze Satsang 5-daagse wordt georganiseerd door Helios Centrum Heerde in nauwe samenwerking met uitgeverij Samsara en het tijdschrift InZicht.

Klik op de titel voor meer info:

 

Agenda:


Helios Centrum Groep