headerimg

Duo sessie voor stellen met Dick en Anina

Willen jullie samen meer plezier beleven aan intimiteit in de relatie? Nieuwe manieren leren om via meditatie en oefeningen of massage tot een dieper bewustzijn te komen? Of ervaren jullie bepaalde remmingen in het contact, die het volop genieten in de weg staan?
Overweeg dan eens een privé sessie met Dick en Anina samen of met een van ons beiden. Na overleg maken we een programma dat specifiek op jullie verlangens en vragen is afgestemd. Een sessie duurt minimaal 2 uren tot maximaal 4 uren en kan op verzoek aangevuld worden met overnachting(en) op het Helios Centrum.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden, excl. kosten voor verblijf.
 

Duo massage met Dick en Anina

Een bijzondere belevenis is de duo massage. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte, de vrouw ontvangt een massage van Dick en de man ontvangt een massage van Anina. Ook is het mogelijk om samen een massage te ontvangen door één van ons. Jullie masseren dan om de beurt elkaar samen met een van ons, zodat je een vierhanden massage ontvangt. Je kan je dat ook zien als een goede kennismaking met Tantra massage waarbij je in korte tijd enkele basistechnieken leert. De massages worden gegeven op een 3–persoons matras in de ‘Walhalla’ een idyllisch huisje op palen. Deze Walhalla kan ook als overnachtingsplek geboekt wordt voor € 25,- per persoon inclusief ontbijt.
Kosten: € 100,- per uur indien 1 masseur/coach begeleidt, € 150,- per uur indien 2 masseurs/coaches begeleiden, excl. kosten voor verblijf.

Maak een afspraak door te mailen naar dick@helioscentrum.nl

Dick Nijssen is aangesloten bij het NIBIG. Bij klachten kan contact opgenomen worden met www.klachtenportaalzorg.nl


Helios Centrum Groep