headerimg

Duo sessie voor stellen met Dick Nijssen en Anja Gijsbers
 

De beoefening van de Kashmierse massage kan je relatie verlevendigen. Je ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, passie en intimiteit blijft stromen.

We beginnen een privésessie met een meditatie om ons met elkaar te verbinden. Even aankomen in de ruimte en contact maken met jezelf en ons. Er is ruimte om te delen wat er in je omgaat; ruimte voor je verlangens en dat wat nog in de weg zou kunnen staan.
 

De Kashmierse en met name de Body of Bliss massage laat bepaalde energiestromen in het lichaam ontwaken. Een voorwaarde voor het waarnemen van deze subtiele stromen is een ontspannen zenuwstelsel. Dit is vaak overprikkeld door ons drukke leven waarin we veel met het hoofd bezig zijn.

We doen gezamenlijk een aantal oefeningen om het zenuwstelsel te kalmeren en ons te openen voor de meer vloeiende gewaarwordingen in het lichaam.

We besteden hierbij aandacht aan ademhaling, koesterende en helende aanraking, begeleide visualisaties met uitnodiging tot verstilling en ontvankelijkheid.
 

De oefeningen worden waar nodig begeleid met een stukje theorie en uitleg over het thema wat je als stel wil uitdiepen.

Dick en Anja geven waaar passend een korte demonstratie met gelegenheid voor jullie vragen.
 

Vervolgens mogen jullie zelf oefenen en ervaren. De vorm passen we aan aan jullie wensen. Dick en Anja kunnen hierbij een actieve rol innemen door met elk van jullie de oefening te doen. Wat ook kan is dat Dick en Anja samen de oefening doen en jullie als paar samenwerken of een afwisseling van beiden. Dan wordt je door middel van onze aanwijzingen, voorbeelden en bijpassende energetische ondersteuning gegidst.
 

De massages en meditaties kunnen een subtiele stroming in het lichaam genereren. Het is fijn om in alle rust na te voelen wat het met jullie gedaan heeft. Door na de sessie de tijd te nemen om samen na te liggen kan deze energie haar werk doen en je mee nemen naar diepere ontspanning, extase, liefde en passie.
 

Kosten: per uur per begeleider 75 euro
Een privésessie duurt 2,5 tot 3 uur

Maak een afspraak door te mailen naar dick@helioscentrum.nl

Dick Nijssen is aangesloten bij het NIBIG. Bij klachten kan contact opgenomen worden met www.klachtenportaalzorg.nl


Helios Centrum Groep